3

474 20 0
                                    

To vypracované telo prichádza k nám. Ma gaštanové vlasy a jeho ofina mu padala do tváre. Keď videl môjho otca mierne sa usmial a stále pokračoval k nám. Pozrela som sa na svoje sestry, ktoré ostali úplne zamrznuté s pohľadom akoby ho chceli zjesť a pri tom sa držali za ruky. Adam nad tým len prekrútil očami a Riccardo na ne spýtavo zdvihol obočie. Ja som sa snažila vyzerať neutrálne.

„Dobrý deň.“ Pozdravil sa ockovi, pozrel na mňa a pozdravil sa aj nám ostatným : „Ahojte!“ Siena aj s Rosaliou sa roztápali. „Ahoj Matt!“ povedal môj otec natešene. „Ahooj!“ povedali Siena a Rosalia naraz s úsmevom. Otec nás predstavil, zobral mu jednu batožinu a sadli sme do auta. Nakoniec som v zadu sedela s Riccardom a pred nami sedeli Rosalia so Sienou a v strede bol Matt. Doslovne môžem povedať, že toho chlapca skoro roztrhali, keďže obe ho ťahajú na svoju stranu. Vyzerá ako slušný chlapec. Dúfam, že aj taký skutočne bude.





„No super!“ povedal s povzdychom Riccardo. „Čo je ?“ opýtala som sa ho. „Si hotová!“ zamračil sa na mňa. „Šibe ti? Veď nič nerobím. Len sedím a ony sa tam o neho trhaju!“ on na mňa zdvihol obočie. „A preto viem, že si hotová, inak by si tu robila hlúposti a provokovala Sienu.“ povedal a snažil sa tváriť urazene. „Ak ma tento chutňučký krasavček nahradí tak ho vyhodím.“ dodal ešte. „Myslím si, že nikto ťa nedokáže nahradiť, si ako najlepšia kamarátka, dosť namyslená a škaredá, ale aj napriek tomu ta najlepšia.“ povedala som a on na mňa usmial. „Som lepší než An ?“ povedal so šibalským úsmevom. An je prezývka pre moju najlepšiu, alebo inak jedinú kamarátku Annastásiu. „Ste obaja na prvom mieste“ on sa zatváril urazene. Tento chalan je vážne náladový.


Zastavili sme pred domom a otec mi povedal, nech ho vezmem do izby, a že mu o chvíľu prinesie batožiny. „Veľa šťastia a nezabi toho chlapca.“ Povedal mi Riccardo a smial sa. Vošli sme do mojej izby, sadla som si na moju posteľ a ukázala som na gauč, nech si sadne. „Viac sa mi páčia brunetky,“ ukázal na moje svetlé vlasy v cope. „Ja som sa ťa nepýtala čo sa ti páči.“ Povedala som podráždene. „Pokoj princezná, nevadí mi, že si zo mňa hotová, už som si zvykol. Len prosím vy tri ma neroztrhajte je tu dosť mňa pre všetky.“ povedal a ja som si uvedomila, že to asi nebude nejaký dobrý slušný chlapec. „ Po prvé nevolaj ma princezná, to si zaslúži skôr Siena alebo Rosalia, po druhé z teba hotová určite nie som a po tr...“ nestihla som dokončiť vetu, lebo začal on. „Je pekné, že vieš počítať, ale klamanie ti nejde.“ Prekrútila som očami a už som po ňom chcela hodiť papuče, ale vošiel ocko s jeho vakom a veľkou batožinou.


Položil mu to k posteli. „Nie ste hladný ?“ opýtal sa ocko a obaja sme pokrútili hlavou, hoci by som si naozaj niečo dala. Ocko išiel preč, lebo ešte musí zbehnúť niečo nakúpiť. „Nepáči sa ti ak ťa volám princezná ?“opýtal sa. „Myslím, že mi to nesedí.“ povedala som a viac som ho chcela ignorovať, preto som si zobrala knihu a išla som čítať. Ľahla som si na posteľ, otvorila som si knihu a začala čítať. „ Čo čítaš ?“ opýtal sa ma otázku, ktorú úplne neznášam, pretože otvára konverzáciu vtedy, keď chcem čítať. „Knihu.“ Povedala som. Zrazu si ľahol ku mne dal ruku poza mňa. Rozbúchalo sa mi srdce. „Akú ?“ opýtal sa zas. Zdvihla som jeho ruku spoza mňa. „Nelez mi do postele!“ povedala som a snažila som sa nevybuchnúť. „O tej knihe som už počul, nakoniec to dievča bude prosíkať aby z postele neodchádzal.“ Povedal s úškrnom a zliezol.

Ahoj.
Konečne som sa odhodlala niečo písat, tak dúfam, že sa vám to páči, budem rada za každe prečítanie, kment či ☞ ☆☜.

Zostaň prosím !Where stories live. Discover now