Κεφαλαιο 31

3.2K 133 18
                                    

Χευυυ αν θέλετε αφήστε ένα αστεράκι και ένα σχόλιο για στήριξη. Θενκιου"
( Instagram account @pasagianni_m)

Αυτή τη φορά είμαι εγώ που κυττομαι μισή ζωντανή μισή νεκρή σε ένα κρεβάτι σε δωμάτιο νοσοκομείου.

"Ορίστε το πρωινό σας δεσποινίς"

"Ευχαριστώ πολύ"

Λεω με όση δύναμη μου έχει απομείνει στην ευγενική νοσοκόμα που με περιποιείται.

Είμαι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους του μουντού νοσοκομείου 2 βδομαδες τώρα και ο γιατρός ισχυρίζεται πως θα βγω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πράγμα ιδιαίτερα αρνητικό γιατί εχω ήδη χάσει την πρωτοχρονιά με τους δικούς μου και θα ήθελα τουλάχιστον να τους επισκεφτώ. Και όσο σκέφτομαι πως περασα όλες τις χειμερινές μου διακοπές εδώ μέσα τρελαίνομαι.

"Δεσποινίς;; είναι από έξω δύο παιδιά και θα ήθελαν να σας δουν..να τους αφήσω;"

"Εμ..ναι υποθέτω θα μου έκανε καλό"

Όσο καιρό είμαι εδώ ο μόνος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στο δωμάτιο μου, εκτός από τη νοσοκόμα και τον γιατρό, είναι ο πατέρας μου.

Ποτέ δεν ειπα όμως πως βρέθηκα εδώ.

Θυμάστε που είχα στείλει μήνυμα  στον Αλεξ και Εν τέλη νόμιζα ότι δεν στάλθηκε; το μήνυμα είχε σταλθεί τελικά και αποδείχτηκε πως ο Αλεξ θεώρησε πως του έκανα πλάκα.

Όταν μετά από 2 μέρες ο πατέρας μου πήρε τηλέφωνο στο χωριό για να ρωτήσει πως τα πάω, έμαθε πως δεν έφτασα ποτε εκεί και η γιαγιά μου, του απάντησε πως θεώρησε ότι θα πήγαινα πιο μετά και δεν πρόλαβα να ενημερώσω.
Τηλεφώνησε λοιπόν στον Αλεξ για να μάθει λεπτομέρειες για την εξαφάνιση μου και για μια στιγμή πίστεψε πως το είχα σκάσει μαζί του, γιατί δεν μας επέτρεπε να μπλεχτούμε σε μια δικιά μας σχεση.
Όταν έμαθε πως δεν συναντήθηκα ποτε με τον Αλεξ, ανησύχησε. Θέλησε να καλέσει την αστυνομία, όμως ο Αλεξ θυμήθηκε το μήνυμα.
Λίγο αργά ίσως, όμως όχι υπερβολικά αργά.

Ενημέρωσε τον πατέρα μου και μαζί με αναζήτησαν μέσα στο δάσος.

Με βρήκαν στην αποθήκη λίγο αφού άνοιξα τις ουλές στο σώμα μου και με μετέφεραν κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Ο Αλεξ δεν με επισκέφτηκε. Ή και να το έκανε, εγώ δεν ενημερώθηκα ποτέ.
Και δεν ξέρω και τον λόγο. Θέλω να πω έχουν περάσει δυο βδομαδες και υποτίθεται πως τα πηγαίναμε καλά. Μέχρι και η Εύη με την Στέφι- η μαμα και η αδερφη του- με επισκέφτηκαν ακόμα κι αν δεν μπήκαν στο δωμάτιο. Ο πατέρας μου κε ενημέρωσε πως ήταν μαζί του όσο ήμουν αναίσθητη. Περασα τρεις μέρες σε κόμμα και την μια από αυτές ήμουν στο χειρουργείο.

Sexting (complete)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα