Κεφαλαιο 16

5.5K 223 66
                                    

"Παιδιά φτάσαμε 3k views και είμαι τόσο χαρούμενη η παρέα μας μεγαλώνειιιι. Αφήστε αστεράκι και κάντε κομμεντ για στήριξη. Θεεεενξξ για όλα"
(Instagram account @pasagianni_m )

"Καλά Μαράκι. Καλά."

Με κοιτάει στραβά και χαμογελάει διακριτικά. Εγώ όμως το παρατηρώ και χαμογελάω. Σηκώνομαι, αφήνω το άπλυτο μπολ στον νεροχύτη και πάω στο σαλόνι. Ανοίγω το νετφλιξ και αυτός κάθεται δίπλα μου. Και έπειτα ενώνει τα χείλη μας σαν να είναι η πρώτη φορά.

:::

"Δώσε μου το τηλεκοντρόλ ρε μικρή"

"Όχι ειπαα θέλω να δω the vampire diaries. Είμαι σε κρίσιμο σημείο"

"Έχει αγώνα η παοκαρα ρε"

"Πήγαινε σε άλλη τηλεόραση. Εγώ θα δω vampire diaries"

Πεισμωνω και σφίγγω στα χέρια μου το τηλεκοντρόλ του νετφλιξ και πατάω πάνω στην εικόνα του Stephan του Damon και της Elena.

Κύκλος 8
Επεισόδιο 16

"Μα σου λεω θα δούμε μπαλα"

"Στο έχω ξεκαθαρίσει. Εγώ ποδόσφαιρο δεν βλέπω. Η θα κάτσεις εδώ μαζί μου να δούμε το τελευταίο επεισόδιο αυτού του αριστουργήματος, που το έχω δει άπειρες φορές αλλά δεν με νοιάζει, ή θα πας στην μέσα τηλεόραση."

Κάθεται ήρεμα και καλά δίπλα μου και βλέπει το τελευταίο επεισόδιο μαζί μου. Παράτησε το ποδόσφαιρο για να κάτσει μαζί μου. Η απλά το παράτησε. Ενιγουει κάτι σημαίνει αυτό. Έτσι;

Φτάνω στο σημείο που ο Ντέιμον εξηγεί τα πάντα στην Ελένα για τον θάνατο του Στεφαν ακα συζύγου μου και πατάω τα κλάματα, τις φωνές και ωρύομαι ολόκληρη.

"Ήρεμα βρε, ήρεμα.Ελα εδώ"

Με κλείνει μέσα στα μπράτσα του και για μια στιγμή νιώθω προστατευμένη καθώς κλαίω για τον χαμό του συζύγου μου που δεν προλάβαμε να ζήσουμε ακόμα την ζωή μας, Μα μετά σκέφτομαι πως τα έχει πρακτικά με την κολλητή μου και αυτό που κάνω μαζί του είναι άδικο απέναντι της.
Για αυτό και απομακρύνομαι από την αγκαλιά του.

Δεν θα το Άφηνε έτσι όμως. Προφανώς.

"Μην απομακρύνεσαι και μην αντιδράς σαν να με φοβάσαι"

Sexting (complete)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα