Del 11

1.2K 13 3
                                    

Vi lå bare i senga og kyssa. Jeg fortalte han at dette skulle være en hemmelighet mellom meg og Henrik. Han var enig og vi kyssa mer. Så hørte jeg en dør bli låst opp. Jeg fikk panikk og reiste meg fort opp.
«Hva skal vi gjøre?» hvisket jeg.
«Ehhh. Emmm. Hopp ut av vinduet.» sa han og pekte.
«neiii!» sa jeg surt.
«Hva faen skal du gjøre da» sa han.
Nå gikk døra opp og pappa ropte. Og gikk inn i gangen.
«Ughhhh greit» sa jeg og hoppet ut av vinduet i sokkelesten. Jeg løp litt ned i veien så pappa ikke skulle se meg. Telefonen min lå i baklomma. Jeg gikk ned mot stranda. Jeg sendte en snap til guttene og spurte om noen ville møtes. Alex og Lukas sa de skulle komme ned til stranda. Jeg satt og ventet på benken. Jeg ventet ganske lenge før dem kom. De hadde med en sekk med drikke. Vi satt oss ned på et teppe de hadde tatt med. Vi tok oss en cider hver. Vi satt bare å snakka om alt og ingenting. Klokka ble mye, og det ble kjøligere. Jeg ble kald så Lukas ga meg hettegenseren sin. Den var veldig stor og luktet gutteparfyme. Jeg satt og prøvde å varme meg. Så kom Lukas nærmere og la armene sine rundt meg. Jeg lente meg inntil armkroken hans og lukket øynene.

Jeg våknet av at noen dyttet i meg og sa navnet mitt. Det var Lukas. Jeg åpnet øynene og det var helt mørt ute. Han sa at klokka var mye og at jeg kanskje burde komme meg hjem. Jeg reiste meg opp og sa ha det til dem. Jeg var ganske trøtt så jeg tuslet hjemover.

SommerferienWhere stories live. Discover now