Del 9

1.2K 15 0
                                    

Neste dag våknet jeg av masse bråk i stuen. Jeg satt meg fort opp i senga og så meg rundt. Jeg skjønte ikke hvor jeg var med en gang, men så kom jeg på det. Jeg gikk og satte på meg T-skjorta som lå på gulvet. Jeg reiste meg opp og gikk ut til kjøkkenet. Der stod Niklas og lagde mat. Han hadde bare på seg en shorts, så man så godt de markerte ryggmusklene hans veldig godt. Jeg satt meg ned ved bordet.
«Jeg lager egg og bacon til frokost» sa han, og så på meg og smilte.
«Så flink du er» sa jeg og smålo.
Når maten var ferdig kom han med den til meg. Vi satt og spiste, og han fortalte at guttene stakk sent etter at jeg hadde sovna. Jeg satt og så på han. Han var så pen. Jeg satt bare og tenkte og drømte meg helt bort. Han la merke til det og spurte hva jeg tenkte på. Jeg svarte at det ikke var noe, så smilte jeg. Jeg gikk og la asjetten i oppvaskmaskinen. Jeg gikk på badet og hentet klærne mine. Så bestemte jeg meg for å stikke tilbake til hytta mi. Vi sa ha det, og sa at jeg skulle møte han og resten av guttene senere.

Det var masse barn ute og lekte. Jeg så meg rundt og ved kiosken var Alex og Lukas. De smilte og vinket. Jeg vinket tilbake og fortsatte og gå mot hytta. Når jeg hadde kommet frem så åpnet jeg bare døra. Der stod Henrik helt naken. Jeg slapp det jeg hadde i hendene, og tok hendene foran øynene. Han lo og bare tok seg et glass med juice.
«Dekk deg til da» sa jeg sjokka.
«Du har sett meg naken før» sa han helt avslappet.
«Det var når vi var små» sa jeg og gikk inn mot rommet mitt. Han bare lo. Jeg lukket døra og bestemte meg for å skifte. Jeg tok av klærne jeg hadde på, også åpnet Henrik døra og så rett på meg. «Henrik sluuutt!» ropte jeg og prøvde å dekke meg til. Han bare smilte lurt.

SommerferienWhere stories live. Discover now