2.5

4.7K 298 13
                                    

yine dayanamadım gençler. yb attımmm

Şeyma|

Haftasonuu.Sıkılan canım ve pazartesi başlayacak olan sınavların stresi. Duvarlar üzerime üzerime gelirken daha fazla dayanamadım odamda. Üzerimdeki dünkü kıyafetlerden kurtulup bir t-shirt ve bir pantolon geçirdim. Çantamdaki bir miktar parayı alıp kendimi dışarı attım. Spor ayakkabılarımın bağcıklarını yürürken bağlamaya çalışıyordum ve bu gerçekten çok zor bir durumdu. Helede merdivenden yuvarlanma gibi bir olanağınız varsa.
Düşmeden aşağı kadar inebildim. Ve apartmanın kapısını kuvvetli bir şekilde itekledim. Dışarıda hava mükemmeldi. Biraz sıcaktı ama beynime giden oksijen beni anlamsız mutlu etmişti. Gülümsedim ve Gürkangilin evinin oradaki markete doğru yürümeye başladım. Gürkan la evlerimiz o kadar da uzak değildi. Ve canımın sıkıldığı zaman oraya yürüyordum. Bir müddet evlerini dikizliyordum sonra markete girip soğuk bir içecek içiyordum. Benim için rutin gibi birşey de denebilirdi.
Adımlarımı hızlandırıp ağzıma bir şarkı yerleştiriverdim. Daha çok mırıldanıyorum ama nakarat kısımlarında sesim kontrolsüz yükseliyordu.

Tekrar şarkıyı başa sardım Tekrar .. tekrar...

Marketin önüne geldiğimde hemen içeri girmedim. Bir müddet Evini izledim. Odasının penceresi tam yola bakıyordu. Belkide beni görüyordu ? yada uyuyordu..Gürkan işte. gereksiz işler. Markete girip soğuk bölüme gittim. Dolaptan bir şişe kola açıp yatay soğutucu dolabın üzerine çıkıp oturdum. İçimden market görevlisinin beni böyle basmaması için dua ediyordum. Cebimdeki telefonu çıkarıp Gürkana mesaj attım.

1.65: uyuyon mu?

Bir müddet tek tik düştü. sonra iki tik sonra görüldü. sonra yazıyor...
heyecanlanıyordummmm.

Gürkan: hay sikeyim bildirimini

1.65: yapma çoğalır. benim için bir sıkıntı yok da sen o bir sürü bildirime dayanabilir misin bilemiyorum lsmspzlpskdls

Gürkan: iyiymiş lan bu lsmspzlpskdls

1.65: özenti misin olum. niye randomumun aynısını atıyorsun

Gürkan: dur lan önümü göremiyorum sana yazacağım diye

1.65: gerizekalıı

Gürkan: dur ben bir para

1.65: evt sen bir para slmspwldlw

Gürkan: amk kutsal mekanımdayım ğqwp1lswlelsld

1.65: kutsal ?

1.65: mekan?

Gürkan: makarna?

Gürkan: market?

1.65: sıç

Gürkan: sıçarım

(1.65 çevrimdışı)

Sonraki yazdığım mesajı aklım yerindeyken yazmadığım kesindi.
"sıçtın Şeyma. Sıçtın , sıçtın , sıçtın."dedim elimi alnıma bastırarak. Diğer elimdeki kolayı ağzıma götürdüm. İçinin boş olduğunu görünce kenara bıraktım ve atladım oturduğum yerden. Marketteydi . ve her an karşılaşabilirdik. Kasaya gitmeye yeltendim fakat makarnalar içecek bölümün ön tarafındaki reyondalardı. Dolabın camının üzerine bıraktığım şişeyi kavradım. ve korkudan kısılan gözlerimle etrafımı incelemeye çalıştım. Bir yandan da iç sesim "seni görünce ne olacak sanki? en fazla adını biliyor" dedi iç sesim rahat bir şekilde. Bu rahatlığı beni fazla strese sokuyordu. Gürkanın dağınık saçlarını gördüğüm an cipslerin olduğu yere çöktüm.Yanımda ki teyze ne olduğunu anlamamış olacaktı ki bir etrafına birde bana baktı.
"yavrum iyi misin?" dedi hafif yanıma eğilerek. Korkudan kasılan yüzümü yavaşça harekete geçirip tebessüm ettim.
"iyiyim teyze . iyiyim"dedim bir yandanda Gürkana bakmaya çalışırken. Gitmişti. Büyük ihtimal kasaya gitmişti yada marketten uzaklaşmıştı.

Yukarı doğrulup cipslere bakar gibi yaptım. Ve elime geçirdiğim bir cips paketiyle oradan uzaklaştım. Adımlarımı dikkatli atmaya çalışıyordum ve refleks olarak eğilen boynumu dikleştirdim. Kasaya geldiğimde kimse yoktu. Ellerimdekilerini kasaya koydum ve dışarıyı kontrol ettim. Yoktu. Kimse yoktu etrafta. Parayı ödedikten sonra çıktım ve koşar adımlarla eve doğru ilerledim. Ucuz atlatmıştım. Elimdeki boş kola şişesini çöpe attım Güneş fazla yakıyordu tenimi. Daha da hızlandım.Apartmana girene kadar hızımı hiç kesmedim.

-
yine dayanamadım.Bölüm yazdım. İyi okumalar.

Neden Olmasın? | Texting Kde žijí příběhy. Začni objevovat