2.4

4.9K 316 42
                                    

Şeyma|

Kafeye gelene kadar o kadar şey düşünmüştüm ki. Bir araya yarı yoldan dönüp eve gitmeyi bile plânlamıştım. Ama ayaklarımda inanılmaz bir çekim gücü vardı. Beni öylece kafeye doğru sürüklüyordu. Kafenin içeriye doğru açılan kapısını yavaşça ittim ve içerideki insanlara göz gezdirdim. Gelmemişti , gelmemiştiler. Kenar da köşede bir masa aradım dört kişilik. Ben , Hazal , Cenk ve Gürkan için. Beyzanın gelmesini herşeyden çok istemiştim ama eve gitmesi gerekiyordu. O sırada içime bir heyecan oturdu. Kalbim hızlandı , yavaşladı ama hiç durmadı. Ellerim terledi . Pantolonuma her sildiğimde , biraz daha terledi ve dayanamadım. Ayaklanıp hızlıca çıktım kafeden. Neden yapmıştım bilmiyordum fakat hazır değildim. Gürkanın karşısında gitar çalmaya hazır değildim. Ve bu arada kafede nasıl çalacaktım ki? kalabalığın içinde?

hızlıca uzaklaştım ve evin yolunu tuttum. Yolda Cenk i arayıp bir tane mazeret uydurdum. Beni eve gelene kadar suçlayan iç sesim eve adımı atar atmaz susmuştu. Kendimi yatağıma bıraktım . Elimde sıkıca tuttuğum gitarı da kendimle birlikte yatağa attım. Gözlerimi duvarda ki resimlere dikip bir müddet onları düşündüm ve ardından telefonum sesli bir biçimde titredi.

0532.....: slm . Ben Murat. numaranı Cenk ten aldım

Bir müddet telefonu öylece izledim.Ellerim klavyeye gitti. Cevap yazdım. Geri sildim. Ama nedense o an ne yazacağımı bilemedim. Gürkan yazılı isme dokundum ve çevrimiçi olup olmadığını kontrol ettim. değildi.

1.65: Şeyma ile ne işin var Gürk?

1.65: neden ondan gitar çalmasını istedin??

Gürkan: çok meraklı çıktın anon

Gürkan: gelmedi kız zaten. işi çıkmış.

1.65: pekala .İyikide işi çıkmış

Gürkan: ulann kıskanmasan şaşardım sosmpalspwksls

1.65: söylesene bir gün Şeyma yı seversen diye düşünüyorum..O zaman ne olur bana acaba? psmslsllslspwldps

Gürkan: neden olmasın? hoş kız.

1.65: hoş kız? neden olsun işte

Gürkan: sanane aq

Gürkan: niye Şeyma yı bu kadar taktın ?

1.65: hiç

1.65: taktığımı kim söyledi amk

Gürkan: söylesene anon Şeyma ile bir bağlantın var değil mi

1.65 yazıyor... çevrimiçi...yazıyor...

1.65: hayır

Gürkan: yalanını sikeyim.

1.65: bende seni pslspwlzpsö

---

yorum yapın

Neden Olmasın? | Texting Where stories live. Discover now