20. Pánik

76 1 0
                                    

Mit tegyek? Hogy? Egyedül maradtam! Segítség! Nem kapok levegőt. Fáj ha megpróbálok levegőt venni. Mindjárt összeesek. Abban a tudatban voltam,hogy elfogok ájulni, úgyhogy gyorsan tárcsáztam Jamest.

(M)- Gy-gyor-san gye-re ide a házu-nkhoz. Elf-elfogok áj-ulni. SIESS!

Innentől képszakadás. Nem láttam semmit. A hallásom is eltorzult. Már csak James kétségbeesett hangját hallottam a vonal másik oldaláról. De válaszolni nem tudtam. Aztán teljesen megsemmisült körülöttem minden, és teljes sötétség.

-James szemszöge-

Szürcsöltem a kávém, mert ma még nem sikerült ezt elintéznem, amikor is csörögni kezdett a telefonom. Előhalásztam a zsebemből, majd rápillantottam a kijelzőre, amin Mary neve élesedett ki. Felvettem. De csak rekedtes és akadozó hangot hallottam. Annyit sikerült kivennem belőle, hogy menjek a házukhoz,mert el fog ájulni. Na meg a hangsúlyos utolsó szavát is: SIESS! Azonnal reflexből kaptam a kulcsom után, és beültem apa autójába. Nincsenek itthon jelenleg, és a Fordjukkal mentek, nekem meg marad a BMW-jük. Jogsim az nincs, de kit érdekel. Apa régen megtanított vezetni. Halál komolyan.

De most erre nincs idő. Azonnal ott kell lennem Marynél. Már kocsikáztam az ismerős utcában, vegül megpillantottam Maryék házát. A garázs tárvanyitva, keréknyomok az aszfalton. Öhmm.. excuse me? Már szálltam is ki az autómból,és futottam be az ajtón. Nyitva volt szerencsére. Amikor beléptem, belémfagyott minden. Félelem és pánik lett rajtam urrá. A lakásuk feldúlva. Összetört tányérok és felborult székek hevernek a földön. És.. Mary pedig mozdulatlanul fekszik a földön. A nyála kicsordult egy kisebb tócsában.

Azonnal felkaptam menyasszonypózba, és vittem a kocsimba. Érdekes lesz jogsi nélkül vezetni, de most az egyszer nem érdekel. Mary miatt. Elindítottam az autót és furikáztam a legközelebbi kórházba. Nagyjából negyed órányira van innen a körzeti kórház.

Az a negyed óra leteltével, már süvítettem is be vele a recepcióra.

(Recepciós)- Jó napot! Mi történt?

(J)- A házban dulakodás jele volt. Amint bementem, ott feküdt a eszméletlenül. Kérem azonnal segítsenek rajta.

(Recepciós)- Rendben. Azonnal szólok egy nővérnek. Maradjon higgadt.

(J)- Köszönöm.

Ezek után már csak a recepciós alakját láttam ahogy elsuhan a sürgősségi osztályra, egy nővért keresve. Gondoltam nem fogok csak úgy tétlenül várni,úgyhogy tárcsáztam Mary anyukáját. Nem vette fel. Akkor az apukáját. Ő sem. Mi a fasz? Nekem magyarázat kell!

(Sztorin kívűl)
Hi guys! Tudom, tudom, rövid lett. De ezt hajnali negyed egykor írom és fáradt vagyok. Tovább meg nem akarom húzni. Hamarosan köv. rész.

Szerelemre Épülve ✔Where stories live. Discover now