11. Közös alvás

115 1 0
                                    

Végül néztünk egy vígjátékot azért, hogy jobb kedvem legyen. Nem lett sokkal jobb, de azért enyhült egy nagyon kicsit a fájdalmam.

Az a helyzet, hogy volt benne sok khhhmm. Szex jelenet. Amikor ezek történtek, eléggé befeszültünk mindketten. Kicsit kínos volt, de túléltük.

Amikor vége lett a filmnek, akkor odahúzott magához. Rohadt szenvedélyesen csókolt. Asszem bele is pirultam. Miután már nem jutottunk levegőhöz, akkor zihálva váltak el egymás ajkaink.

Ez az egyetlen egy csók, képes volt elfelejtetni velem azt, amit láttam.
- Na mi a helyzet kis piros almám? *aranyos nevetés*
- M-mi az, higy piros alma? Nem vagyok az!
- Olyan vörös az arcod, mint egy almának. De nyugi szépségem. Még mindig gyönyörű vagy.
- Ennyivel nem lesz elintézve. *durci fej*
- Na de figyelj. Hol és hogyan fogunk aludni?
- Hát ömm.. a szobámban?-vakarta meg a fejét.
- Öhh. Oké. Van matracod? Alszom én a földön.
- Hehe, azaz igazság, hogy gondoltam aludhatnánk együtt.
- Kajak?
- Igen. Nem akarsz?
- Dehogynem!-vágtam rá olyan gyorsan mint amilyen gyorsan csak tudtam.
- Hó hó. Nem kell ilyen akaratosnak lenni.
- Bocsessz. Na megyünk?
- Aham.

Felballagtunk a lépcsőn, és bementünk a szobájába. Az állam a földet súrolta, mert olyan rend volt, mint még nálam soha (xd). Az ágya szépen beágyazva, a szekrényén elpakolva. Kicsit bejjebb tolt James, mert megálltam az ajtóban bámészkodni. Megborzongtam amint hozzám ért.
- Megyek elöbb én tusolni oké?-kérdezte James.
- Oké. De siess. Nekem több ideig fog tartani és azért nem akarok éjfélkor végezni.
- Jól van igyekszem.

Megnéztem az órát és 22:16 volt. Esélytelen volt, hogy időben végezzek, de az nem, hogy egyáltalán végezzek. Leültem az ágyra, otthonosan éreztem magam, ezért levettem a zoknim meg a.. melltartóm. Ez késöbb rájöttem nem volt túl jó ötlet.

Elővettem a telóm és Youtube-oztam. Nem sokkal késöbb hallottam, hogy nyitódik az ajtó. Kicsit megijedtem, de gyorsan visszazökkentem a kis világomba.
- Na mehetsz Mary. Kész va-. Elakadt a hangja, mire én felnéztem rá. A földet bámulta. Pontosabban a földön valamit. A melltartómat.. szokásomhoz híven ledobtam a földre. Láttam ahogy James elvörösödik.

Gyorsan felpattantam és elraktam a suli táskámba.
- Szóval azt akartam mondani, hogy végeztem és hogy mehetsz.
- Ok.

Bementem az ajtón, de akkor leesett, hogy kurvára nincs tiszta fehérneműm, amit felvehetnék. Gondoltam szólok Jamesnek. De akkor megláttam, hogy oda van készítve egy kis köteg ruha. Egyből tudtam hogy az enyém, mivel pink felső és szürke mackónadrág. Jamed nem hor pink cuccokat, úgyhogy nyugodt szívvel vehettem fel.

Beálltam a zuhi alá, és gondolkoztam, hogy a pizsim már megvan, de tiszta fehérneműm még mindig nincs. Aztán mondtam, hogy leszarom és majd megleszek az nélkül is. Hát nagy hiba volt..

Fürdés után nyitottam le a kilincset, amint megláttam Jamest félmesztelenül. Elpirultam de nagyon. Éppen a pólóját vette fel. Aztán megfordult és egymás szemébe néztünk. De aztán elkaptam a tekintetem, mert gondoltam hagyom, hogy felöltözzön.

Akkor és ott, halálkomolyan eszembe jutott a házi, de rájöttem, hogy holnapra nincs semmi. Befeküdtem az ágyra, lekapcsoltam a villanyt és becsuktam a szemem. Éreztem, ahogy besüpped a takaró. James kúszott éppen be az ágyba. Befeküdt mellém, nyomott egy puszit a homlokomra és átkarolt. Így aludtunk el. Olyan békés volt, de az a kibaszott ébresztőóra csörgött. Nyűgösen keltünk fel.
- Suliba kell mennünk.-mondta James cukin és álmosan.
- Jahh.

(Sztorin kívül)
Sziasztok! Tudom unalmas lehet már, hogy minden csak kettejükről szól, de nem aggódjatok! A köv. részben már más dolgok is történni fognak 😏. Hamarosan jövök! Bye!

Szerelemre Épülve ✔Where stories live. Discover now