6.

4 1 0
                                    

Z POHĽADU MIKA

Keď som počul že ma pozýva k sebe skoro som vyskočil dve metre do výšky no musel som to zakryť. Keď sme prišli k nej mal som neuveriteľnú chuť ju pobozkať. Bola neuveriteľne krásna. Zmenila sa. Och prečo ja som jej kedysi tak ubližoval? Pozerali sme film a ja som cítil ako jej padá hlava na moje rameno. Bola zlatá. Keď som počul ako buchli dvere cez okno som videl ich rodičov. Rýchlo som zamkol dvere na jej izbe a uložil ju do postele no musel som ju prezliecť. I keď som vedel že ma zabije tak som ju povyzliekal a obliekol do pyžama. Bola na spapanie keď spinkala. No nemal som čas obzerať ju tak som vypol počítač a utekala som cez okno ich bungalovu.

Z POHĽADU ELY

Zobudila som sa ráno ešte pred budíkom. Čudovala som sa prečo som v posteli s kde je Mike. A prečo som v pyžame? Zišla som dole a naši boli doma. Nič nepovedali. Mike asi odišiel ešte skôr ako prišli. Ale ako som sa dostala do pyžama? Rozhodla som sa , že mu napíšem.

E: Ahoj Mike, prosím ťa kde si včera zmizol?
Hneď mi odpísal a všetko mi vyrozprával. Tak on ma prieziekol a čo keď si ma odfotil a teraz si robí zo mna srandu. Ale nie to by dúfam neurobil.

Bola som už v škole a rozprávala som sa s Viky. Dnes už je prvý deň čo sa učíme. Som zvedavá aké to bude.
Cink cink.
Dorti zabudla som si vypnúť zvuk a všetci spolužiaci na mňa pozreli. Trapassss
Písal mi Mike

M: Dnes pred školou o 13:25?
E: Ak prídeš...😊
M : Budem tam ako na koni.❤

Srdiečko to si robí srandu? Čo keď som mu niečo včera povedala? Čo keď som mu povedala že asi k nemu niečo cítim? Nebuď hlúpa Ely nesmieš sa zamilovať!!!hovorilo mi svedomie. Stále som nad tým rozmýšľala. Nevedela som sa vôbec sústrediť na školu.

****
CŔŔŔN
Posledná hodina skončila a ja som rýchlo bežala na obed. V rade som si všimla toho Romana. Teda niesom si istá ale myslím že sa tak volá. Stál hneď zamnou a cítila som jeho pohľad na mne. Roman nebol škaredý bol zlatý taký chlapec ktorý sa dobre učil , vyhrával kopec súťaží ale zároveň bol spoločenský a milý k dievčatám.
,,Haloo nech sa páči" zakričal nam na kuchár spoza okienka.
,,Ďakujem " usmiala som sa išla si sadnúť.

Zrazu si ku mne niekto prisadol a ja som zistila, že to bol Roman.
,,Môžem?" Opýtal sa
,,Jasné". Prikývla som
,,Dobrú chuť,, usmial sa a pustil sa do jedla.

Keď som odchádzala pozdravila som ho a bežala som za Mikom. Čakal ma na lavičke pred školou a pozeral do telefónu. Rozhodla som sa ho vyľakať. Prišla som zozadu a zakryla oči.
,, Budem hádať" povedal ,, Je to malé , krásne a je to Elinka" keď to dopovedal pustila som mu oči. Pozeral na mňa a ja som bola prekvapená z toho čo práve povedal. Vážne povedal krásna?



Ahojte, ja by som sa chcela spýtať či niekoho baví tento príbeh zatiaľ? Či mám pokračovať?

OdtieňWhere stories live. Discover now