~~~Další Den~~~

31 5 1
                                    

Germany:
Po škole jsme se všichni sešli u stromu. Tedy.. Já, Italy a Japan. Můj bratr se jako vždy opozdil. A vidím, že Italyho bratr se zpozdil taky. No.. Nezbývá nic jiného než počkat.

Italy:
Můj bratr se vždycky zpozdí. Ale doufám, že tu bude rychleji než minule. Minule se zpozdil o 2 hodiny.
,, Už se těším až budeme vařit! Určitě to bude zábava. Co kdybychom z těch špaget udělali nějaký obrázek? Vypadalo by to ještě víc delikátně! " řekl jsem a usmál jsem se.

Japan:
,, To je dobrý nápad. Mohli bychom taky k tomu něco přidat. Nějaké další jídlo. Mohli bychom udělat sushi?" zeptal jsem se. Sice Italyho špagety byli také výtečné, ale sushi jsou přece jenom pro mě nejlepší.

Germany:
,, Sushi a špagety nejdou dohromady. Chuťově si nemyslím, že by to bylo dobré. Kdybychom si to dali dohromady ovšem." řekl jsem. Chtěl jsem zamítnout ten nápad, ale pak Italy něco navrhl.

Italy:
,, Co kdybychom udělali sushi ze špaget?"

Japan:
,, Nemyslím si, že by to byli vůbec sushi. A ani by to nechutnalo jako sushi. " snažil jsem se Italyho přemluvit. Tohle jsem nechtěl, aby se stalo.

Germany:
,, A co kdybychom si uvařili Eintopf? " navrhl jsem. Bylo to naše německé tradiční jídlo.

Japan a Italy:
Koukl jsem se na Germanyho s tím pohledem 'Jen to ne'.

Italy:
,, Ale řekli jsme, že si uděláme špagety." řekl jsem. Vypadalo to, že každý bojujeme o své jídla,co bychom měli udělat. Takhle vzniká válka?

Japan:
,,A co kdybychom udělali první den špagety a pak druhý den sushi? A pak příště.. Eintuof?"

Germany:
,, Eintopf " opravil jsem svého kamaráda.

Italy:
,, To zní skvěle! A co kdybychom se sešli každý týden a udělali nějaké jídlo z jiné země? Nebo prostě nějaké jídlo? "

Germany:
,, To zní skvěle." souhlasil jsem s Italyho nápadem.

Japan:
,, Vskutku." souhlasil jsem.

---Mezitím---

Romano:
Šel jsem školní chodbou k východu. Abych řekl pravdu. Vůbec se mi nechce tam k tomu Italyho kamarádovi. Nebo DOKONCE kamarádům! Budou to určitě také bastardi jako ostatní tady ve škole. Vyšel jsem ze dveří a zamířil jsem k mému bratrovi a těm dvoum ťulpasům. ,, Jsem tady bastardi!"

Italy:
,, Brácho! Jsem tak rád, že si tady. Chci ti představit moje kámoše. Tohle je Japan." ukázal jsem na Kiku. ,, A tohle je Germany! " ukázal jsem pak na Germanyho.

Romano:
Prohlédl jsem si je od shora dolů. Usoudil jsem, že jsou ještě horší než bastardi.

Italy:
,, Germany a Japane. Představuji vám mého bratra. Romano! " řekl jsem.

Prussia:
Vyšel jsem ze školy a šel jsem směrem ke svému bratrovi Germanyho. ,, Nazdar všichni. Já jsem Prussia alias Gilbert! Vím vím, asi si říkáte.. Jak  takový ÚŽASNÝ cool týpek může být bratrem né zas tak úžasného bratra. Ale je to tak! Jestli budete mít na to narážky a budete poňoukat mého bratra, tak vám udělám ze života peklo! To bylo tak na úvod. Teď něco o úžasném mě---"

Germany:
,, Bratře!"

Prussia:
,, Dobře. Prozatím. Tak. Půjdeme? Vypadá to, že jsme všichni. "

Germany:
,, Představím ti moje kámoše a Italyho bratra."

Prussia:
,, Ne ne. Nezdržujme se takovými nepodstatnými věci. Představí se průběhem tý naší události teď. Jdeme do našeho ÚŽASNÉHO domu! "

Japan:
Ty bratři jejich jsou takový.. Mají velký ego. Ještě, že moji nemají.

Romano:
Tenhle týpek vypadá nadějně. Možná, že přece jen existuje normální člověk. No.. Sice je Prussia těžce podprůměrem, ale jako jediný, je docela fajn.

|Germany&Italy| ~ More than friendship? ~Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu