6.

1.8K 52 7
                                    




POHLED NIKA:

Než stihla cokoliv doříct, přisál jsem se jí na rty. Nejdřív nic nedělala, protože byla zaskočená, ale pak hned začla spolupracovat. Oba jsme byli nahý a já nemohl přestat objevovat nové místa na jejím těle. Je perfektní.

Začal jsem se posouvat čím dál níž. Líbal jsem jí na krku a postupně rukou jel dolu. Dotkl jsem se jí na jejím nejvíc citlivým místě a ona se zachvěla. Vím, že není dobrý hned spolu spát, ale kurva.. já si nemůžu pomoct.

Moje dotyky mi opětuje a chytne mě do ruky. Přísahám, že takhle rychle tvrdej jsem ještě nikdy nebyl. Pohybovala rukou nahoru a dolu a já si to užíval. Dal jsem do ní prsty a pohyboval dovnitř a ven.

Po nějaké době jsem vypnul sprchu a odnesl si jí do postele. Je mi jedno jestli budu mít mokrou postel nebo ne. Chci jí teď a tady.


POHLED NATY:

Odnesl mě na postel a mezitím rozsvítil lampičku, abychom něco viděli. Hned se ke mně vrátil a pokračoval. Opět do mě dal své prsty a začal dělat stejný pohyb jako ve sprše. Byl to ten nejúžasnější pocit, co jsem kdy zažila.

Po chvilce vytáhl prsty a začal v nočním stolku hledat kondom. Jeden vyndal a rozbalil ho pusou. Poté si ho nasadil a vnikl do mě. Začal přirážet a já byla v ráji. Chytla jsem prostěradlo a užívala si ten skvělej pocit.

„K..kurva" vzdychl

„Co?" zeptala jsem se

„Jsi tak.. skvělá." řekl a v tu chvíli se udělal a já taky

„To ty." řekla jsem a lehla jsem si na něj

Usnuli jsme vedle sebe, nazí, šťastní.


RÁNO:

Probudila jsem se a Dominik nikde. Vzala jsem si ze skříně jeho tričko a šla do kuchyně. Stál u plotny a snažil se udělat vajíčka. Šla jsem mu radši pomoct, aby to tady nepodpálil.

„Dobré ráno, babe." u toho oslovení jsem se musela pousmát

„I tobě." řekla jsem a usmála se

Chvíli jsme si povídali a dojedli.

„Promiň za ten včerejšek." řekl

„Za co se omlouváš? Ty toho snad lituješ?"

„Nee! Vůbec. Jen nechci aby jsi si něco myslela.. nechtěl jsem na to jít tak rychle, ale když jsem s tebou, tak jsem jak blázen. Nechtěl jsem to uspěchat.." řekl skoro až smutně

„Nelituju toho, jsem ráda, že se to stalo. Jo, uznávám, je to dost rychlý, ale my asi nedokážeme bejt jen kamarádi." usmála jsem se

„No, to asi ne." zasmál se.


O MĚSÍC POZDĚJI:

Bavíme se už měsíc. Byli jsme spolu snad každý den a strávili spolu několik nocí. Postupem času mi došlo, že k němu něco cítím. Je to skvělej kluk a myslím si, že to má budoucnost.

*Musíme spolu mluvit. Jsem u tebe za 15 minut.* napsal mi

*Děje se něco?* obavy rostly

*Nene, kotě, ale musíme něco vyřešit.*

Stejně jsem se bála, ale přece jen mě to *kotě* uklidnilo.

Za pár minut mi zavolal, že mu mám jít otevřít. Šla jsem dolu a pozvala ho dovnitř. Nabídla jsem mu nějaký pití a on si sedl na gauč. Sedla jsem si k němu a zeptala se, co mi chtěl říct.

„Štve mě, jak to mezi náma je, Naty." řekl

„Jak to myslíš?"

Lituje toho, co se za poslední měsíc stalo? Má někoho jinýho? Přestala jsem ho bavit? Tolik otázek a žádná odpověď.

„Chci s tebou bejt. Chci abys byla má. Ještě nikdy jsem nezažil takhle silný city, a proto to moc neumím dát najevo.. ale myslím si, že to oba cejtíme stejně a rád bych s tebou byl. Udělala si ze mě lepšího člověka, zlato. Vždycky jsem byl jen egoistickej zmrd, co vyjebával s holkama, jejich citama a následně je poslal do prdele. Mojí bejvalku jsem sice miloval.. a to hodně, ale nebyla to ani polovina z toho, co cejtím k tobě. Prosím, dej mi šanci. Vím, že jsem hodně věcí posral a určitě ještě poseru, ale nemůžu bez tebe bejt a ani nemůžu být s pocitem, že nejsi oficiálně má."

Byla jsem neskutečně šťastná. Jsem hrozně ráda, že se mi takhle otevřel. On zrovna moc city nedává najevo.. a když už jo, tak jen málo a určitě ne takhle.

„Chci s tebou být, Dominiku." hned co jsem to dořekla, tak jsem na něm viděla ten nejupřímnější úsměv.

Je jasné, že mi zlomí srdce. Čekám to, ale stojí mi za to. Miluju ho. A konečně jsem dostala odvahu si to přiznat.






Opět kratší kapitola, ale dneska jsem moc nestíhala a stalo se tam opět hodně věcí😂 Přeskočila jsem celý měsíc, protože by to nebylo záživný, tak snad nevadí.🖤

Better than everything • Nik TendoWhere stories live. Discover now