SANAL AŞK

33.2K 179 21
                                    

Her şey aralık ayında başlamıştı. Bilgisayarımın önünde oturmuş geziniyordum. Normalde tanımadığım insanlardan bir sürü mesaj gelir hiçbirine  yanıt  vermeden silerdim. Genelde internette  amaç sanal  seksti. Buluşan  da zaten sadece o iş için  buluşup kendisini  tatmin  ediyordu.Başkalarının özel hayatına karışan biri  asla olmadım. İsteyen istediğini  yapsın.Gene  de  sahte hesaplardan ve  resim isteyenlerden  nefret  ediyorum. Neyse bir tane İngiliz yakışıklı erkekten mesaj  gelmişti. Bende hayatımda ilk  kez  boş bulunup yanıt  verdim. 

Çünkü o  dönem çok canım sıkılıyordu.Gizemli  biriydi.Fazla konuşmayı  sevmezdi.Başlarda tıpkı benim  gibi diye düşünmüştüm,içimden.İkimizinde ortak  yönleri  vardı.O  da  gezmeyi  seviyordu,bende  gezmeyi çok  seviyordum.O da özgürlüğüne çok düşkündü,bende  aynı şekilde çok düşkündüm.O psikolojik kitaplar okumayı  seviyordu,bense daha  çok polisiye kitapları tercih ediyordum.Oda  aşka inanmıyordu,bende  aşka inanmıyordum.Oda  bağlanamıyordu,bende bağlanamıyordum.O da evliliğe  karşıydı,bende  evliliğe  karşıydım.O  da  daha önce  aldatmıştı,bende  aldatmıştım.O  da çapkındı,çılgındı,bende  öyleydim.Biz  birbirimizi bunları bilip,kabullenmiştik.Ve  birbirimize  saygı  duymuştuk. Ve  gerektiğinde  birbirimizi özgür bırakmayı bilmiştik. Bunu dünyada  herkes  yapamazdı.Bu  şimdilik sanal bir ilişkiydi.Benim merak  ettiğim  bir gün onunla  gerçek  hayatta tanışırsam,ne  olacağıydı?bu bu  şekilde devam  eder  miydi?yoksa bir  yere  kadar  mıydı?bu  sanal  ilişkiden  kopamıyordum. Gerçek  hayatta takıldığım  arkadaşlarım, çevrem,ailem  vardı.Bir  tane yakın erkek  arkadaşım  var.Arada  buluşup,sohbet  ediyoruz.İkimizde  kafa  dengiyiz,ve  birbirimizin  sohbetinden  de  inanılmaz  keyif  alıyoruz.Beraber  gülüyoruz.Fakat  ikimizde  birbirimizden sevgili anlamında,fiziken  hoşlanmıyoruz.Sadece  kafa  dengi  olduğumuzdan  arada  da  bir  iki  kez sevişmiştik.Buna  ihtiyaç  duyuyordum.Onun  zaten  ayrıca takıldığı,beğendiği  kızlar  vardı.Gene  de dostuz.Bunu  niçin  anlattım?sanal ilişkiden  dolayı.Bu  sanal  ilişki  gerçek  hayatımı  pek  de,olumsuz  yönde etkilemiyor.Gerçek  hayattan  kopmuyorum,yani.Bu  önemli.Gerçek  hayattan  kopacak  kadar  internette  beğendiğimiz kişilere o  denli bağlı  kalmamalıyız.Gerçek  hayata  da  bakmalı,ve  aşkı  aramalıyız.Yani  o şu  anda  sadece  uzakta  ve  ona  inanılmaz  arzu  duyuyorum.O bana  kendimi özel  hissettiriyor.Evet  başka  kızlarla  yatıyor,bakıyor,beğeniyor,ve bu çok da  normal çünkü o  ünlü  biri.İyi  bir  işi var.İşinde  tanınmış.Yani  bu  yüzden  de  ünlü  sayılır.Popüler.Ve  de oldukça  cool.İyi  giyiniyor.Boş zamanlarında spor yapmaktan hoşlanıyor.Benim  hayatım kitaplardan, yazmaktan, gezmekten  ve  de  boş  zamanlarımda müzik  dinleyip,yürüyüşe  çıkmaktan  ibaret. Şu  anda  bu  satırları yazlık  evimden yazıyorum. Bodrumda'yım.

Bir  giyim  mağazasında çalışıyorum.İzmirliyim.İzmir'de,yaşıyorum.İşim  bu.Hayalim Portekiz,İspanya  ya  da  İngiltere'de  yaşamak.İspanyolca  temelim  var,Portekiz'i,de ılıman  iklim  nedeniyle  beğeniyorum.İngiltere,tercihim  ise  tamamen  ingilizceden  dolayı.Bunun dışında  başka,özel  bir  nedeni  yok.Birde tabi  iş olanakları  açısından  İngiltere'de  yaşamak  isterdim.Hollanda'yı,Çekyayı  eğlenmek  için,İtalya'yı,ise yemek,içmek,ve tarihi  yerleri  görmek  açısından gezmek  isterdim.Fazla  uzaklara  gitmiyorum,çünkü  eğer  Amerika,Kanada,Yeni  Zellanda,ya  da  Avustralya  dersem  bu  iyice hayal olacak  oysa  ben yurt  dışı olayını  gerçekleştirmek  istiyorum.O  yüzden  de Avrupa'yı tercih ediyorum. Yani aşırı  uzaklara  gidecek  kadar  ne  param  var,ne  de  cesaretim.

BELKİ  BİR  GÜN...  KİM  BİLİR? (+18) YETİŞKİNLER  İÇİNWhere stories live. Discover now