2.

4.1K 108 7
                                    

,, nazdárek" říká a přitom se díval do mobilu.
Já jenom kývla a dále se věnovala Instagramu.
,, Čus Jakube, jaká byla cesta?" Trošku nadskočil a Dival se do předu. Všimla jsem se další potetovaný palici která míří do Clubu.
,, Dominiku, nejlepší! Jen jsem se modlil aby jsme konečně dorazili na místo." Odpověděl mu. Nejspíš se ta potetovaná Hedka která mě musí pořád srát jmenuje Dominik, Ježíši.
,,Kohopak tu tady máme ? Tys mi neřekl že si se chytnul takovou kočku." Ten Jakub nebo jak se jmenoval se otáčel na mě a já rychle obrátila pohled. ,, Ježíš nee, v Clubu jsem se domluvil s nějakou děvkou." Mrknul na něj Dominik.
,,S kterou zase?" Usmál se jakub.
,,S takovou barmankou. Už jsem ji ojel když měla pauzu. Asi jí to nestačilo, chtěla víc." Mrknul na Jakuba a ve mě to vřelo. To jako píchal mojí kolegyní ? Ach, nemám se v tom co motat ať si dělají co chtějí. Tipla jsem cigaretu a šla vystřídat svojí kolegyní. Bylo mi jasný proč chtěla ještě na chvíli zůstat jelikož je skoro čtyři ráno a my zavíráme a oni přestanou zpívat a nejspíš jdou ty hnusný palice taky domu. Ale v tom jsem se mýlila, jelikož jsem se nad clubem Prestehovala do našeho Penzionu. Kde spí bohužel i oni. Já mám naštěstí svůj byt a oni mají jiný ale stejně mě sere že musí být vedle mě. Dodělala jsem vše co jsem měla a zavírala club.
,,Hele kotě, neukážeš nám Ten penzion kde jsme měli dneska přespat? " Se mě zeptal Dominik.
,,Támhle máte kolegyní která je snad uplnej blázen do vás tak si za ní běžte a dělejte si s ní co chcete a ona vám ukáže kde jsou byty pohoda ne ?" Odsekla jsem.
,,Ale my chceme abys nám to ukazovala ty " přidal se Jakub. 
Takže teď jsem měla za možnosti, srát na ně kopat jim do koulí. Nebo jim to ukazovat s tím že mě nechají už na pořád v klidu.
,,Fajn já vás tam dovezu ale chci aby jste mi potom dáli klid." Protočila jsem očima.
Vzala jsem je na pokoje a šla potom znuděně do svého bytu. Doma jsem si vytáhla svoji krabičku s marihuanou a tabákem, Kousek papíru, filtr a nakonec jsem si vyrobila Brko. Které jsem začala hulit. Když jsem byla slušně na mol tak mi někdo zaklepal na dveře. Otevřela jsem je, a jak nečekaně tam stála ta stejná mrdka která mě celý večer nemohla nechat na bejt.
,, Čus čus, mužeme dovnitř?" Zeptal se a jemně se usmál.
,,No tak pojďte" byla jsem moc na to aby mi vadilo kdo se sere do mého bytu.
,,Wau, my jsme tě chtěli pozvat na brko ale ty jsi se asi o to postarala sama" usmáli se.
Já se též usmála a nabídla jim. Nechápu proč je nemám ráda však jsou stejný jako já. Jsou příjemný a jak jsem zjistila po nějakých hodinách povídání že toho máme hodně společného.
,,Hele, dáš mi na sebe číslo?" Nervózně se mě zepta Dominik a já po něm hodila svůj mobil.
,, Najdi si ho tam." Nějaký hodiny jsme se smáli než odešli. Musím přiznat že Dominik je  v ničem hrozně jinej než ostatní. Nebo jsem moc hulila sama nevím.

Tak co si o tom příběhu myslíte?  ❤️ Napište mi do komentářů! 🐶

MY > Devkaři & Normální holka ? (Milion+)Where stories live. Discover now