1. Proč já?

6.3K 134 9
                                    

Mladá roztomilá jsem byla.. nikdy jsem se na ty zlý věci neotáčela.. byla jsem totiž šťastná, a usměvavá malá holka. Proč to všechno muselo Zmizet? Stýská se mi.. ale nemůžu na tom nic dělat bohužel mužů jen stárnout..
Probudím se v koupelně, jasně ležím ve vaně, a brečím. Já to zvládnu.. já to musím zvládnout.. všechno proto aby jiný byli šťastní ale co já chci to je každému u píče. Už jsem zvyklá.. můžu si za všechno sama..
Vylezu z koupelny s tím že se obleču, a hned jdu do práce. Pracuju jako barmanka Ve známým clubu v Pardubicích. Nechodím do práce ráda jelikož tam jsou většinou nafoukaný Rapeři což mě moc nebaví.
Dneska tam máme zase hosty z milion+ nějaký potetovaný Ksichty.. slyšela jsem o nich ale nikdy jsem je neposlouchala nebo neviděla.
Abych vám taky něco řekla o mě.
Jmenuju se Ťarra, pocházím z Pardubic, je mi 18 let. Bydlím sama. To je snad vše.
Šla jsem do práce ,dneska dělám Noční. Takže je budu muset slyšet celý večer Dopíči. Uklidila jsem trochu než přijdou lidí a srovnávala skleničky každou hodinu tu bylo více a více lidí. Je 23:40 za dvacet minut by měli hrát. Neviděla jsem je naštěstí nějaký spolupracující holky je prej viděli a úplně šíleli, trapný. V tom mi někdo šťouchl na rameno. Byl vysoký a hodně potetovaný. Nejspíš jeden z nich, Ježíš.
,,Ahoj kotě, dvě Becherovky" řekl a drze se usmál.
,, Ne prodáváme celý Becherovky jen v skleničkách." Provokativně jsem se mu dívala do očí.
,,No tak v tom případě osm skleniček." Dořekl a já začala lejt tu Becherovku do skleniček. On se na mě pozorně díval.
Když jsem je všichni donesla tak se zase Ozvala ta potetovaná Hedka.
,,Máš mimochodem pěknou prdel" usmál se.
,,No ty ji teda moc pěknou nemáš" provokativně jsem se otočila a věnovala se jiným zákazníkům.
V tom přišla moje spolupracující a vystřídala mě na pauzu. Šla jsem zadními dveřmi ven dívala jsem se na auto které jsem tu nikdy neviděla. A potom si začala zapalovat cigaretu. Když jsem se chvíli dívala na sociální sítě na mobilu tak mě vyrušila zase ta potetovaná palice.

Tak a je tu nový jsem ráda že se vám líbil ten první tak doufám že se vám zalíbí i tady to nový❤️

MY > Devkaři & Normální holka ? (Milion+)Where stories live. Discover now