Érzelmi Monológ

34 2 2
                                    

Éreztétek már valaha úgy magatokat egyedül, hogy közben sokan voltak mellettetek? Család, barátok. Nem tudom elmondani hogy pontosan milyen is ez de leginkább ugy tudnám leírni mintha Pamtomines lennék. Mindenki néz, nevet rajtam vagy csak figyelemmel kísér, látja amit csinálok de nem akarok megszólalni, vagyis nem tudok. Félek ha meg is szólalnék ordítanék torkom szakadtából, és akkor mindneki aki addig csak nézett elborzadna, elfordulna és elmenne egy összezavarodott pillantást hagyva maga után. Sokan látnak engem de belém nagyon kevesen,sőt, úgy igazán senki. A szüleimnek azért nem merek beszélni a gondolataimról mert nekik van a dolgokról egy saját véleményük és azt tartják alapul. A barátaimnak azért nem merek mesélni, mert félek nevetségesen hangozna és kinevetnének, nem vennének komolyan.

Sok őrültséget csinálok az igaz. Tapasztalni szeretnék, új érzéseket magamba és új választási lehetőségeket magam elé teremteni, fejlődni érzelmileg és értékesíteni magam. Az őrült és "meggondolatlan" dolgaim  mögött kíváncsiság és érzelem lapul amit igaz külső néző nem láthat, ezért ítélkeznek az emberek.
Hogy miért mondom ezeket a zagyvaságokat most itt el nektek? Azért hogy a könyv végére TE legyél az aki belém lát, érti majd az érzéseim  és kétségeim. Mert már nem bírom magamban tartani a gondolataim a világommal kapcsolatosan. Most fogok ordítani torkom szakadtából, kiordítom magam amiből egy könyv születik. Egy könyv tele érzésekkel és választásokkal, és sok olyan dologgal ami a hétköznapjainkban történik de te talán eddig nem vetted észre.
Kíváncsi vagy rá?

Tarts velem, ez az én történetem lesz.
Jah hogy kit takar az "én"? Hát engem, Rarát.

A sok hülyeség után most elmesélem ez a könyv miről is fog szólni.  Egy szeleburdi életvidám lánynak mondanám magam aki vonzza a bajt,de a kalandokat is,ezért érdemes is egy könyvet írni a kalandjaimból. Szeretném megosztani veletek azokat a dolgokat amiken keresztül mentem,és azokat a gondolatokat amik az agyamon mentek keresztül. 

Remélem nem foglak untatni titeket,és igen ennek a történetnek a középpontjában is a szerelem áll. Vagyis..tiltott szerelem.



( ab borítót köszönöm: @animechan89 )

Your BrotherWhere stories live. Discover now