I love him~Linzo

394 7 7
                                    

Sorry ik moest gewoon een one shot maken over Link en Enzo (k)

Die gif van boven is te cute voor mij😂❤️ love their friendship

Pov. Link
"Eigenlijk is dit veel te riskant" zei Enzo en ik bracht me gezicht dichter naar die van hem "jij doet dit met mij" zei ik zacht en Enzo glimlachte "ik zeg niet dat ik het erg vind" zei hij en ik keek naar zijn ogen "niemand komt erachter oke" zei ik en hij knikte en ik drukte me lippen op die van hem en drukte hem dichter tegen me aan. "Ik hou van je" zei hij zacht "en ik van jou" zei ik en Enzo deed een stap naar achter en pakte zijn tas "ik zie je later" zei hij en omhelsde me en ik drukte een kus op zijn wang "tot later" zei ik en Enzo ging weg. Ik ging tegen de muur aan staan en zuchte, Enzo en ik hebben nu ongeveer twee maanden, en in deze maand ben ik zoveel voor hem gaan houden. Alleen er is dus één probleem en dat is Milan, hij te beschermend over hem en al helemaal als het gaat over Enzo en vriendjes, iedereen weet al dat Enzo op jongens viel. Enzo zit één klas lager dan ons, hij verschild dan ook maar een jaar met mij.
Niemand weet het over ons, elke keer proberen we allebei weg te komen en dan zien we elkaar, vaak zijn we bij mij thuis, omdat daar meestal toch niemand is, mijn ouders zijn vaak weg waardoor ik alleen ben.

Ik liep de wc van de school uit en liep naar de tafel toe waar de jongens zaten "waar was je opeens?" Vroeg Milan "wc" zei ik en hij knikte, ik keek naar de zijkant en ik zag Enzo zitten en hij keek ook naar mij, ik glimlachte naar hem en gaf hem een knipoog, zijn glimlach werdt groter en hij draaide zich om, ik draaide mezelf ook om en ik zag Jeremy naar me kijken.

We zaten in de les en Jeremy ging naast me zitten, ik glimlachte even naar hem en pakte me schrift, ik ben echt bang dat Jeremy wat door heeft, de hele tijd zit hij naar me te kijken en ik zag hem gewoon denken. Ik voelde me telefoon trillen en ik glimlachte toen ik Enzo zijn naam zag.

Enzo: vanmiddag park?

U: zie je daar x

Ik legde me telefoon weg ik keek uit het raam naar buiten. Is het slecht als je iets hebt met het broertje van je vriend? Maar ik kan er niks aan doen, Enzo heeft iets waardoor ik aan niks anders kan denken dan aan hem, dat ik bij hem me gelukkig voel en dat hij alleen hoeft te glimlachen en dan is mijn dag weer goed.

"Link" ik keek op en keek naar Jeremy "ja?" "Ik vroeg me af of het ging, de laatste tijd vooral ben je vaak afgeleid of helemaal in je eigen wereld" zei hij "nee het gaat goed, ik weet niet waarom ik vaak afgeleid ben" zei ik en hij knikte. De bel ging en ik pakte me tas, we hadden nu tussenuur en eerlijk zat ik er tegenop. Ik ging zitten aan de tafel en ik zag Enzo lopen en ik glimlachte "wat doe je hier?" Hoorde ik Milan vragen en Enzo hield een blad omhoog "was eruit gestuurd dus moet dit ff brengen" zei hij "wat heb je gedaan?" Vroeg ik en hij keek me aan "een vriend van me gooide een propje naar me hoofd en ik gooide hem terug, alleen dat zag de docent, zoals altijd" zei hij "sukkel" zei ik en hij stak zijn tong naar me uit "ik ga" zei hij en rende weg "hoevaak wordt Enzo nou per week eruit gestuurd?" Vroeg Harm "te vaak" zei Milan en rolde met zijn ogen en ik glimlachte, hoevaak ik en Enzo samen afgesproken hadden om eruit gestuurd te worden zodat we samen in het straf lokaal zaten, er is meestal toch geen docent en dan waren we toch weer even bij elkaar en kon niemand ons storen.

"Hallo" ik keek om en Enzo kwam naast me zitten "heb je geen les?" Vroeg Milan "nee, had mentor uur maar hij wilde een paar spreken en de andere mochten gaan" zei hij en Milan knikte "trouwens, Mard van jullie klas zei dat je goed was in wiskunde, kan je me helpen?" Vroeg Enzo aan mij "tuurlijk waar heb je moeite mee?" Vroeg ik "kan je me anders nu helpen?" Vroeg hij "is goed" zei ik en Enzo stond op en ik liep achter hem aan naar zijn kluis.

"je hebt geen hulp nodig hé" zei ik en Enzo glimlachte "tuurlijk niet" zei hij en pakte me hand en hij begon te lopen "waar gaan we heen?" Vroeg ik "naar buiten" zei hij "dan moeten we langs de jongens" zei ik "nee, je hebt hier nog een deur dat naar buiten gaat" zei Enzo en hij deed de deur open en we liepen naar buiten. Ik ging zitten tegen de muur en Enzo kwam naast me zitten en hij legde zijn hoofd tegen me schouder, ik pakte zijn hand en verstrengelde onze vingers "soms wil ik echt gewoon eerlijk zijn tegen iedereen, dat ik je hand kan vast houden ookal kijkt iedereen, dat ik kan zeggen dat je van mij bent" zei Enzo "wil ik ook, alleen het kan niet door Milan, we weten niet hoe hij reageert" zei ik "soms haat ik het hoe hij is, dat hij nu niemand bij me vertrouwd. Dat hij zo was betekend niet dat iedereen zo is" zei Enzo, hij had vorig jaar een vriendje alleen die gebruikte Enzo voor alles, Enzo was er kapot van en daarom is Milan zo beschermend over hem geworden.
"Ik gebruik je niet hè, ik hou echt van je" zei ik en hij keek me aan "weet ik" zei hij en ik glimlachte "misschien kunnen we in plaats van naar het park vanmiddag naar mijn huis en een film kijken of iets" zei ik "dat is goed" zei hij en ik hoorde Enzo's telefoon af gaan "Milan" zei Enzo "neem op" zei ik en hij knikte en zette het op luidspreker "met Enzo" zei hij "waar ben je?" Vroeg Milan "op school" Zei Enzo "lijkt me logisch maar waar?" Vroeg Milan "we komen net van de wc, Link moest naar de wc en nu ga ik me spullen pakken" zei Enzo en ik stond op en we liepen naar binnen "doeg" zei Enzo "dus we gaan je spullen pakken?" Zei ik en Enzo zuchte "ik haat hem" zei hij en we liepen naar zijn kluis "we kunnen praten en doen we wel alsof ik je help oke" zei ik en hij knikte.

Youtubers One shotsWo Geschichten leben. Entdecke jetzt