vermoeid~Link

363 10 13
                                    


Pov. Link
"Geen zorgen Enzo, ik neem er wel drie over, neem rust oke" zei ik "Link één is al meer dan genoeg echt waar" zei Enzo, hij is ziek geworden en door zijn rug gegaan en vroeg of ik een opname wilde overnemen. "Ik neem ze wel alle drie, dan heb je daar ook geen zorgen meer om oke? Ik edite ze ook voor je en stuur ze daarna wel naar je op zodat je ze later online kan zetten" zei ik "heel erg bedankt Link" zei hij "geen probleem" zei ik en sloot discord af.

En zo gedaan was het, ik nam drie fortnite opnamens van Enzo over en ik deed nog een opname voor mezelf. Me moeder kwam binnen en keek me aan en glimlachte "gaat het?" Vroeg ze en ik knikte, maar van binnen wist ik dat het niet ging, ik moet haar gewoon gaan vergeten.
"En nu eerlijk?" Vroeg ze en ging naast me zitten "ik moet haar vergeten mam, en ik heb nu goede afleiding ervoor, het komt goed echt waar" zei ik en ze knikte "als je wat nodig hebt dan roep je maar" zei ze en drukte een kus op me voorhoofd en ze ging weg. Ik zuchte en keek naar me computer "tijd om mezelf af te leiding en haar te gaan vergeten" zei ik zacht in mezelf, en zo gezegd zo gedaan, ik begon met edite maar ik onderschat altijd hoelang het kan duren.

We zijn drie dagen veder en ik heb nogsteeds niet alles af, ik doe nu ook vaak mee met streams van bijvoorbeeld Pascal of Don en als hun klaar zijn met streamen ga ik weer veder met edite, soms nachten lang maar ik moet nog wat video's gaan doen, dus ik ben nog lang niet klaar.
Vandaag hadden we opnamens bij Milan thuis en ik voelde me moe, maar het enige wat ik dacht was dat slapen pas kon als alles klaar is, en ik ben nog niet klaar, nog lang niet.

Ik keek op Twitter en keek langs de tweets en zag een tweet van Pascal.

Pascal: Vrijdag geen video, ik moest wat doen sorry!

Link tijger: @itsyntrax als je wilt kan ik wel een video voor je maken, let me know!

Ik weet hoe erg Pascal kan balen als hij weer een video mist en ik kan hem wel helpen als hij wilt.

Ik kwam bij Milan aan en al snel kreeg ik de camera van Jeremy in me gezicht en ik lachte en omhelsde hem "hoe is het?" Vroeg hij "goed" zei ik en deed me jas uit, elke keer zeg ik tegen mensen dat het goed gaat, het gaat ook goed na wat gevoelens na dan, vrienden van me weten niet dat het uit is met Alicia en dat ze nu eigenlijk alweer een ander had. Het doet pijn, ik hield van haar en was klaar om met haar een toekomst op te bouwen maar ik was niet genoeg voor haar, het is nu ongeveer drie weken uit en sinds dien heb ik weinig geslapen, het lukt niet en nu heb ik afleiding met de video's die ik nog niet edite en mee te doen met de streams en zelf te streamen, je kan zeggen dat ik weinig slaap heb gehad ja, maar ik kan beter werken dan piekeren in me bed. Ik ben ook begonnen met koffie drinken, het houd me wakker en geeft me toch weer energie dat ik nodig hebt, het is niet het lekkerste op de wereld maar ik begin het steeds lekkerder te vinden.
"Wat gaan we eerst doen?" Vroeg ik aan Milan die zijn schouder ophaalde "moet ik nog even bedenken" lachte hij en ik glimlachte en knikte en ging zitten op de bank "wat zie jij er moe uit" zei Don en ik keek op "hoezo?" Vroeg ik "gewoon je ogen zijn beetje klein en je hebt donkere kringen onder je ogen" zei hij en ik haalde me schouders op "geen idee, maar ik ben niet moe" zei ik en Don knikte maar toch zag ik hem me aankijken in me ooghoek, ik besloot het om te negeren en zag op me telefoon dat Pascal me een bericht had gestuurd op Whatsapp.

Pascal YT

Pascal: Als het mogelijk dat je een video voor me kan opnemen dan graag.

U: tuurlijk, wat doe je meestal op vrijdag voor video?

Pascal: meestal reacting video's

U: komt goed, als ik thuis ben neem ik het op voor je en edite ik hem.

Pascal: je bent een held dankje <3

U: geen probleem!

"Link!" Hoorde ik iemand schreeuwen "Ja?" Vroeg ik en keek op "we gaan opnemen" zei Jeremy en ik knikte "waar was je mee bezig op je telefoon?" Vroeg hij "Ik neem een video over van Pascal" zei ik "je nam toch al video's ook over van Enzo?" Vroeg hij en ik knikte "ja?" Zei ik "laat maar" zei Jeremy en ging zitten en ik ging ook zitten "we gaan 'wedden dat ik het kan' doen" zei Milan en ik knikte, en al snel begon Milan met de intro.

Youtubers One shotsWhere stories live. Discover now