🌊II🌊

52 2 2
                                    

Bylo nebylo za devatero horami a devatero řekami žil byl jeden velice fešný chlapík. Jmenoval se Erik a byl fakt zatraceně hot.  A ne, nebylo to jen slovo, které rozvedené autorky po menopauze napíšou do svých knih, kde si plní veškeré své zakázané erotické fantazie  s upíry a podobnými nadpřirozenými bytostmi v převlečení za (ne)obyčejnou puberťačku a sdílí to s celým světem. Ne, tohle byla realita. Erik to  věděl a nebál se toho využít ve svůj prospěch. Mohl mít jakoukoliv holčinu v blízkém okolí a nepotřeboval podezřelé nelegální stránky, aby mu řekly že Terezka je 5 metrů od něho a chce ho. Stačilo ukázat a už mu jedna po druhé padaly k nohám. Byl to prostě místní casanova, alfa, kanec nebo pokud chcete samec. Nebo... takhle by si nejspíš přál, aby se o něm psalo. Takže ho v tom nechám se pořádně vymáchat. Chápete vymáchat. Jakože se málem v originále utopil. Ne? Stále nic? oukej jak chceš čtenáři....

Jednu informaci bych ale přeci jen měla zmínit a to, že Erik byl zdejší princátko. Proto mu celá tahleta fatamorgána vycházela. Měl prachy. A ať si kdo chce, říká co chce, ale hodně prachů se rovná  rič bič lajf  a rič bič lajf se rovná spousta lidí lezoucí do té smradlavé části těla, kterou nazýváme spisovně hýždě nebo roztomile dupka. Jinak byl Erik docela průměrný mužíček. Dalo by se dokonce říct, že v určitých oblastech, což nerada prozrazuju, silně podprůměrný. 

 ,,Čau fešáku." Zazubil se na sebe do zrcadla a projel si rukou své černé lokny. ,,Ale notááák přestaňňň". Zakryl si obličej jednou rukou a druhou na sebe mávl. ,,Však ty takyyyyy." Laškovně se zaculil na svůj odraz v zrcadle.

,,Eriku? Co tam děláš?!" Ozval se hluboký mužský hlas.

 ,,Nic?!" nepřirozeně pisklavě odpověděl.  Na moment se zarazil přičemž nahodil velice komickou grimasu neschvalujíc jeho mluvený výstup.

Ehm.. ehmm odkašlal si a promluvil vysoce nepřirozeně hlubokým hlasem. ,,Potřebuješ něco, otče?"

,,Ne, nic. Jen tě kontroluju."

jasně...vydechl Erik a frustrovaně si šáhl do vlasů. Co teď? 

,,bzz bzz."zavibrovala mu zadní kapsa u kalhot a Erik odtud vytáhl inteligentní svítící bedničku.

FUJ: kamo kde ses voe? to seres nebo co?xd

AAAAAAAAAAAAAAaAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa. Zařvalo Erikovo vnitřní monstrum. Při sebeobdivování jaksi zapomněl, že má dnes v programu pracovat na svém těle a fotit si ho polonahé na instagram. Jaká katastrofa by to byla kdyby tam dnes nic nepřidal? Co by si o něm asi pomysleli jeho sledující? Určitě že už nevěří v sílu proteinu a zeleným srajdózním drinkům. To by byl konec světa. To přeci jako správný kulturista nemohl dovolit. 

Rich: neser. Už bežím.   

Zběžně naklikal odpověď a už si to meteleskum bleskum, jako boss kterým byl, pádil za svými kulturistními spolupachateli, kterým říkal zkráceně bros. Bratři, co rádi obdivují svaly.

A protože byl krásný den v chillu strávil ho se svými bros v džimu.

,,Čum na tu kočku" žduchl ho Allan. Erikův best bro.  Borec s energicky svalnatým tělem a bratr co rád obdivuje svaly.

,,he?" nechápal Erik. ,,kde?"

Tam a ukázal kamsi do rohu, kde si jakási borka v klidu cvičila a snažila si splnit svoji denní fitness rutinu. 

,,Pomůžu jí s činkami. Ted uvidíš jak balí profíci." Vychrlil ze sebe, načež se k dívce přiblížil, něco řekl, nejspíš to nebylo moc lichotivé, protože borka v následné minutě zařvala ÚCHYL a jednu mu flákla. Bobátko Allan, nejspíš neměl zrovna šťastný den. Vrátil se zpátky k Erikovi jako spráskaný pes.

ARIEL Malá mořská rybka {BL}Where stories live. Discover now