Terv

714 61 0
                                    

/Mindenkiben van egy kis Lucifer/



Délben, kilépve az épület kapuján, felhívta Maze-t. Már tájékoztatta a penge hollétéről. Innentől fogva csak Lucifer bocsánatáért végzi feladatát.

- Merre jársz Maze? - kérdezte Luc, amint felvette a telefont.

- Mindjárt a megbeszélt helyen…

- Csipkedd magad! - rivallt rá. Démon ide vagy oda, egyre hanyagabb. Most meg még késik is. Ő a kulcsfigura; ha valami balul sülne el - de semmiképpen nem fog, - akkor Mazikeen előbukkan a csinos kis bőrruhájában és orvosolja a helyzetet. Nem is kéne ide telefon.

- Nos? - jött elő Luc háta mögül és csípőre tett kézzel megállt.

Ahogy sejtette, Maze talpig bőrruhát viselt, fekete haja fonatba rendezve, fülpiercingjei csillogtak, mediterrán arca elszántságról árulkodott.  

- Sikerült felkutatni? Kicserélted az árut?

- Hogy sikerült-e? Naná, hogy sikerült! Milyen arcot vág majd, ha megtudja… - nyalta körbe az ajkát.

- Gyere, itt túl sokan vannak - húzta maga után ördögi teremtményét.

- Az mióta zavar téged? - vágott vissza, de azért engedte, hogy Lucifer vezesse. Az épületet megkerülve, a garázs helységeknél szinte egy lélek sem volt. Itt lesz a találka. Tegnap este óta ezt tervezgetik, még a gyors csomagrendelés is emiatt az esemény miatt történt.

Már két perce álldogáltak, de nem történt semmi.

- Az a cél, hogy halálra unjam magam? Mert akkor bevált! - nyűglődött a falat püfölve. Aki jött, férfi vagy nő, mindenkit elüldözött.

- Már itt kellene lennie… - nézelődött Lucifer. Csak egy irányból közeledhetett bárki, fentről sem nyílik semmilyen ajtó vagy ablak, teraszok nincsenek, tehát még csak kicselezni sem tudják őket. Akkor viszont, mi lehet a probléma? - kérdezte magától.

- Lucifer! - kiáltott Maze felfelé bámulva. - Szerintem megtaláltam…

Nem értette, mire gondol, egészen addig, míg az ujjaival rá nem mutatott egy homályos pontra. Oly messze, hogy alig lehetett kivenni, a mellettük magasodó építmény tetejéről nézett le egy ismeretlen.

- Maze! Te itt maradsz! - parancsolta. Nekirugaszkodva még hallotta, ahogyan panaszkodik.

- Van más választásom??

Lucifer [BEFEJEZETT_évad] -ff. Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin