Prolog

19 0 0
                                    

Kája je sedmnáctiléta dívka, narodila se v Rusku, ale už nekolik let žije s rodiči v Česku ve městě Liberec. V jejím životě se objeví spoustu nových lidí, ale prioritním se pro ní stane šestnáctiletý Valerii. Původem je Ukrajinec, ale stejně jako Kája skončil s rodiči v Liberci.

Den jejich prvního setkání změní Káje život až do smrti. Valerii a jeho kamarádi jí přinesou do života lásku, strach, dobrodružství, ale i velké nebezpečí.

O hlavních postavách:

Kája (17) je vysoká štíhlá dlouhovlasá brunetka s modrýma očima, je extrovertka a ráda vyhledává rozruch, má ráda pozornost a je celkem i průserářka.

Filip (15) má modré oči, světle hnědé vlasy. Co se chování týče k cizím lidem bývá agresivní. Rád vyvolává bitky, ale jinak je i velmi milý a obětavý.

Valerii (16) modrooký brunet s normální postavou. Do pasťáku nemá daleko. Dokáže se začít bavit s kýmkoli, ale není příliš důvěřivý k lidem.

Dan (15) Hnědooký tmavovlasý klučina, na svůj věk je vyspělý. Nic ho jen tak nerozhodí, když je potřeba, vždycky pomůže. Zkrátka optimistický extrovert.

Oleh (16) Špinavý blond s hnědýma očima, rád vyhledává konflikty a vlastně, dokáže udělat konflikt z čehokoliv. Občas se chová jako dítě, ale to k němu už prostě patří.

Radek (15) Černé vlasy, hnědé oči. Příšerný provokarét. Nedělá mu problém být středem pozornosti. Pořád vymýšlí nový koniny. Ale jako ostatní ani jeho nejde nemilovat.

Na život a na smrtWhere stories live. Discover now