h.5 Serena's verleden

83 3 1
                                    

Dit hoofdstuk is een beetje erg voor gevoeligge mensen of zo, het valt nog mee maar als je niet zo goed tegen geweld of andere mensen pijndoen kunt (bloed, messen, snijden...) Dan zou ik er wel nog een keer over nadenken om dit hoofdstuk te lezen.😹

Serena

Ik:" Het zomerkamp was net gedaan. Ik kwam thuis heel vrolijk maar dat was al snel voorbij toen mijn moeder vertelde dat ze een nieuwe man had leren kennen en dat hij bij ons zou komen wonen met zijn dochter. "

Ash:" Wonen hij en zijn dochter nog steeds bij jou?"

Ik:" Nee, gelukkig niet. Want het ergste was dat het Miette en haar vader waren."

May:" Wie is Miette?"

Ik:" Dat is het meisje dat me gisteren bij de bioscoop aan het treiteren was."

Misty:" Wat is er gister eigenlijk allemaal gebeurd?"

Ik:" Ik zal eerst mijn verhaal verder vertellen en dan zal je het wel begrijpen. Dus... Toen ze bij ons kwamen wonen moest ik opeens alles met Miette delen en kreeg ik ook bijna geen aandacht meer van mijn moeder. Miette begon zich al snel te vervelen en begon mij dus te pesten als tijdverdrijf. Miette deed aan talenten wedstrijden mee en na een tijdje besloot ik daar ook aan mee te doen. Ik won keer op keer en Miette kon daar natuurlijk niet tegen. Na elke wedstrijd werd ze bozer en bozer. Ze begon dan op een heer geweld tegen mij te gebruiken. Ik heb nog een paar littekens van waar ze me gesneden heeft. Ze sneed me met opzet in mijn arm zodat het leek alsof ik het zelf gedaan had. Daarom keek iedereen me raar aan. Ik kon ook geen kleren met korte mouwen meer dragen. Ik denk daar liever niet aan terug."

Ik zag iedereen verbaasd en bezorgd kijken.

Ik:" Zo ging het nog wel een tijdje door. Op school werd het alleen maar erger. Ze pakte mijn spullen af en maakte ze stuk of ze wou ze niet meer teruggeven."

Zal ik het zeggen? Nee...nee het is beter dat ze het niet weten. Wie weet wat er zal gebeuren. Ik lachte verdrietig en iedereen keek me bemoedigend aan. 

Ik:" Ze zorgde er ook voord at niemand me meer mocht, dat deed ze door zelf onrust te veroorzaken en dan mij de schuld te geven, gelukkig had ik nog altijd mijn beste vriendin Shauna, zij wist wel beter dan in Miette haar truukjes te trappen, ze bleef altijd aan mijn kant staan. Op school deed Miette me ook meer pijn dan thuis. Ze wist dat ze hier niet door mijn moeder betrapt kon worden. Na een tijdje kwam mijn moeder er toch achter en heeft ze Miette en haar vader meteen uit het huis gezet. Ik moest het jaar op mijn vorige school nog wel afmaken maar daarna zijn we verhuisd zodat Miette en haar vader ons niet meer zouden vinden, maar het blijkt dat ze ons wel gevonden hebben want Miette was gisteren bij de bioscoop."

Gary:" Wat heeft ze gisteren eigenlijk gedaan?"

Ash:" Ze was Serena weer aan het uitschelden."

Ik:" Zonder Ash was het vast weer verkeerd afgelopen."

Iedereen keek elkaar bezorgd aan en toen kwam de vraag waar ik ook graag een antwoord op gehad zou hebben.

Drew:" Maar wat doet ze dan hier?"

Ik:" Dat zou ik ook wel eens willen weten."

Ik dacht terug aan al die vreselijke herinneringen die ik van Miette had en dat alles kan misschien opnieuw gebeuren. Ik voel de tranen in mijn ogen springen. Iedereen keek me ongerust aan. De meisjes kwamen me troosten. Totdat...

Gary:" Misschien moeten we jullie even alleen laten. Jij zorgt wel voor haar, hé Ash."

Ash:" Ja, natuurlijk."

Iedereen stond open liep de kamer uit. Wat ik toen niet zag was dat Drew de hand van May vastpakte. Maar daar kom ik nog wel achter. Ik zit nog steeds met mijn handen voor mijn gezicht. Ik hoor Ash bewegen en ik zie dat hij naar mij toekomt. Ik kijk hem afwachtend aan. Hij neemt mijn gezicht tussen zijn handen en veegt mijn tranen weg. Ik kon hem niet recht aankijken want ik wist dat er dan iets in me mis zou gaan. 

Amourshipping-I Still Love You-NederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu