28

4.1K 154 19
                                    

Vettem egy nagy levegőt, mielőtt beléptem. Vagyis inkább kiléptem, mert ugye kinn volt a party. Ez érdekes lesz. Mivel nagyon nem ismertem még senkit, elkezdtem keresgélni a szememmel a fiúkat, bár nem sok sikerrel.

-Ez jól kezdődik...-motyogtam, de egyből meg is bántam, mert ekkor leöntöttek.

-Oh shit. Sorry girl, I didn't mean it. (A picsába. Bocsi csajszi, nem direkt volt.)-mondta egy lány, majd ment is tovább. Mondhatnám, hogy sajnáltam, de igazából így legalább volt mivel elfoglalnom magam. Gyors elmentem a mosdóba, majd irány vissza. A fiúk még mindig nincsenek itt. Király. Ennyit a stílusos késésemről...

-Egy kis feszültség a színpadon! Nail it in street dance! (Csapassátok utcaiba!)-Nyugi nem lesz több angol, csak a hatás kedvéért, mert mégis külföldön vagyok. Viszont most nem érek rá gondolkodni, kezdődik a táncharc, amiből nem maradhatok ki! Imádom!

A téren egyáltalán nem az várt, mint amire számítottam. Ezek a srácok rohadt jók abban, amit csinálnak. És ők nem egyesével vannak. Bevallom, nagyon beszartam odamenni, de annyira akartam. Bár most úgyis az Old Town Road ment amire nem tudtam kitalálni semmit. Ők meg? Elég szépen odabasztak. Sok sikert Lis...

-"I know what you came here to see
If you're a freak, then ya coming home with me..."

Igen, valami ilyesmire vártam, és már gondolkodás nélkül álltam is be a gyengébb csapathoz. Őszintén, már az elején is ők voltak a szimpibbek, de a másik csapat egy nagyon kicsivel folyton lenyomta őket. Csak kellett nekik egy kis plusz. Úgyhogy beálltam vezetőnek (ne kérdezzétek, hogy hogy kerültem ide, mikor az előbb még majd befostam), és ami még gázabb, hogy a többiek először le se vágták, hogy mit akarok.

Még a közönség is leállt. Ha a zene nem ment volna, még a legyet is hallhattuk volna szerintem. De most mit hihettek, azért állok oda, hogy eltakarjam őket a többiek elől? Sűrűn sikerült volna amúgy is. Lehettek vagy tizenketten. De mégse várhattam rájuk, mint egy idióta, inkább elkezdtem egy szólót, majd lassan hallottam újra a tömeget, és csatlakozott a csapat többi tagja is. Eddig az volt a koreójuknak a baja, hogy iszony rendezetlen volt. Bár ez street dance, itt rögtönözni kell, de akkor is megvannak a trükkök. Például a szaltósok sose a háttérben állnak, max akkor, ha épp az első sorral cserélnek helyet. Ők jól csinálták, de senki se látta. Meg úgy egyszerre ment mindenki. Itt ez nem így megy. Nem tudnak a nézők mindenre figyelni. Úgyhogy megpróbáltam úgy állni mindig, hogy ezek összejöjjenek, és egy kis időre le is húztam a srácokat a színpadról (vagyis a parkettről, vagy térről, kinek mi), mert volt három srác közülük, akik külön egy elég ütőset tudtak alakítani.

-Mégis mi a faszt képzelsz törpe? -kérdezte udvariasan a -valószínűleg- vezetőjük. Amúgy egész jól kinéző srác volt, de nem az esetem. Inkább csak a felépítése tetszett.

-Próbálom megmenteni a hibáitokat... -néztem el a tér felé egy kis hatásszünet kedvéért- ...sikerrel?

-Hagyjad Lucas, jó a csaj -vonta meg a vállát egy tele-piercinges csaj.

-Majd máskor kirúghatsz innét, de most be kéne szaltóznotok mellettük, és két oldalról bejönni, majd egy csajnak kicsit bealázni az vezérüket- biccentettem a másik csapat felé, majd elindultam, hogy pont ütemre jöjjön ki.

Tudom, lehet kicsit merész volt, és az is lehet, hogy figyelemhiányosnak tűnhettem. De élveztem, és jó voltam benne. És amikor a szám vége felé járt (nem a GDFR-nek, azóta már lement egypár) a másikak elé mentem, és egy ilyen lassú-gyors körözéssel lekaptam a vezérükről a sapkáját, kacsintottam, megfordultam és a lábai között átdobtam. Ezzel tisztán megnyertem magunknak ezt a kört.

-Szzz-szisszent fel a műsorvezető- ez még nekem is fájt. De várjunk csak... ma mindenki szabadon csatlakozhat?

És itt én lefagytam, hiszen az a valaki most Adam volt.

De mégiscsak konkrétan én vezettem Lucasékat, úgyhogy nem mutattam most se ki semmit (bár azt a pár perces meglepődést és lefagyást biztos mindenki látta), így inkább csípőre raktam a kezem, és hagytam, hogy most inkább Lucas vezessen egy ideig, én pedig maradtam a háttérbe.

-Ez a kör nagyon úgy néz ki, hogy az új srácé lesz, a tüzeske vajon lemondott a trónról?

A-aaa. Nem, nem. Ezt mégse hagyhatom! Tüzeskének hívott? Komolyan? De most azt se hagyhatom, hogy lenyomjanak. És a többiek is így gondolták, mivel egy szép utat hagytak nekem előre. Basszus. Amúgy most biztos nagyon büdös lehetek, izzadok mint a pap, amikor meglátja a lányát az ágyban. De meg kell csinálnom, mert Lisa Gray vagyok. Egy erős nő (vagy lány) aki nem adja fel. Meg amúgy is jó fajta dezodort használok. De a győzelemhez el is kéne kezdeni...

-Tudtam én, hogy visszajön a tüzeske! Felkötni a gatyát új srác! Vagy a tüzeskéé csúszik le hamarabb?

Na ne szórakozzunk már ember! Ezt most kár volt mondanod, szegény Adam fogja meginni a levét... a Dj elindította a Let's Go-t.

-Let's go guys (gyerünk srácok)!

-Igazán szellemes volt, bemondó- motyogtam magamba, de Adamon láttam, hogy elmosolyodik. Hagytam őt kezdeni, és meg kell hagyjam, ha ez előbb lefagytam, akkor most ledermedtem, mert nagyon jól breakelt. És ez a szám nem is igazán az enyém volt. Túl fiús és gyors. Ez nem ér. De a következő számnál a Policeman-nél viszont megfogtam. Mondjuk az meg alapból olyan csajos volt. A döntő számnak a Movements-et kaptuk meg, ami elég fair. Se nem fiús, se nem lányos, lehet rá mozogni, max annyi, hogy lassú, de erős mozdulatokat követel. Már csak meg kellett mutatnom neki.

----------------------------------------------

Bocsi srácok, hogy nem volt rész, van egy-két cucc amit mostanában meg kell csinálnom, és tudom, hogy ezt az egészet elhanyagoltam. Őszintén, legtöbbször inkább leültem egy Psych részt megnézni, vagy kerestem valami filmet. És az új formáért is bocsi, de
1. gépen így könnyebb írni
2. szerintem átláthatóbb.
Úgyhogy mostantól ilyen formában akarom írni, de szóljatok, ha zavar. Illetve mondtátok, hogy a képek miatt nem nagyon tudjátok a fantáziátokra bízni a storyt, így azokat kivettem az eddigi részekből is.

Jahh, és ami fent van film előzetese, azt nagyon ajánlom! ;)

bad boy's girlWhere stories live. Discover now