10

6.7K 245 8
                                    

Másnap reggel már nem olyan lelkesen keltem ki a pihe puha ágyamból. Az a tudat hogy Adam fog szerelmi tanácsokat adni nekem, kissé feldobta a napom. Persze nem azért, hogy láthatom, vagy segít, hanem inkább azért, mert ő szerintem nem kifejezetten barátnőzős fajta. Vicces hogy ő lesz a tanácsadóm. Bár ha el kell dobni a csajt -az én esetemben srácot- abban tuti jó. Csakhogy én utána jóban is akarok maradni Nathannal. Miközben ezeken gondolkoztam, sikeresen és zökkenőmentesen sikerült elvégeznem a reggeli rutinomat, úgyhogy leballagtam a lépcsőn, hogy megigyam a reggeli szokásos cappuchinomat.

-Jó reggelt apa. Anyu?

-Be kellett mennie dolgozni, és valószínűleg este sem lesz itthon. És ma attól tartok én se.

-Nembaj, megleszek.

-Kidobjalak a sulinál?

-És hagyjam itthon a drágámat?- mosolyogtam, és indultam kifele a motorom felé. Abban a pillanatban amikor leállítottam, meghallottam a jelzőcsengőt. Ez az Lis hozod a formád! Szép lassan fellépcsőztem a termünkig, hiszen ha már úgyis kések, akkor minél több menjen az órából.

-Jó reggelt Mrs Dark, elnézést a késésért- hadartam el a megszokott szövegem, majd leültem a helyemre.

-Örülök, hogy megtisztel a jelenlétével Miss Gray. Tán csak nem megint elromlott az ébresztő órája?

-Azóta fejlődtem a korral tanárnő, most a telefonom romlott el.

-Tényleg? Képzelje nekem is, mégis itt vagyok- vágott vissza a tanár. Ami amúgy nem igazán jött össze, mivel a múlt évszázadi telefonja kikandikált a táskájából.

-Tanárnő kérem, a telefon szerviz nem a suliba van- súgta Dan a telefonjára mutatva.

-Csak még nem volt időm elvinni.- rögtönzött. Ekkor eszembe jutott valami.

Én: nat nem tudnad felhivni darkot? csak hogy lassak mennyire elromlott a teloja xd

Nat: jo otlet, intezem

Pár perc múlva már csörgött is a telefon, mire mindenki nevetve fordult a tanár felé.

-Bukta-mosolygott Em.

-Ohh nézzenek oda, már meg is javult- pirult el Mrs Dark, és gyorsan letette.-Szóval ott tartottunk, hogy a tengelyes tükrözéshez szükséges kellékek....- kb ennyit jegyeztem meg az órából, mert most tűnt fel, hogy üres a mellettem lévő szék. És nem is az történt, hogy átült. Csak szimplán nem volt ott. Adam nem volt ott. Az, akire ma szükségem lett volna. Mármint abban kellene segítenie, hogy hogyan dobjak egy pasit pár nap után úgy, hogy utána jóban legyünk. Ennyivel tartozik azután, hogy belekukkolt az üzeneteimbe. Ohh és megjött az emlegetett szamár.

-Kézcsók Mrs Dark. Bocs a késésért- rontott be a terembe kócos hajjal, kipirosodott arccal és feldagadt ajkakkal. Nem akarom tudni, hogy mit csinált. Nem sokáig tartottam rajta a tekintetem, az inkább Darkra szaladt. Esküszöm majdnem  elnevettem magam azon a pofán, amit ő vágott. Igen, pofára esett: nem olyan jófiú az osztály új tagja mint képzelte.

-Mélységesen csalódtam magában,  Mr Parker. Mi a mentsége?

-Valakinek le kellett lankasztani a reggeli merevedését- dörmögtem úgy, hogy csak Adam hallja, aki közben leült mellém. Elmosolyodott, amikor meghallotta.

-Meghalt a kutyám-és itt ráérzett. Ugyanis Mrs Dark imádja a kutyákat. De tényleg. Annyira, hogy kiskutyás zoknikba, és tappancsos melltartókban jár.

-Ohh értem. Sajnálom. Miben halt meg?-innéttől nem igazán figyeltem, inkább végigpörgettem az instám. Kicsöngetéskor egyből Adam felé fordultam, hogy kikérdezzem, de ott lógott megint a nyakán Tami.

-Figyu drágám elhúzhatnál, megbeszélnivalóm van Adammal.

-De most amint látod, én beszélek vele!-vitázott.

-Na jó, Tami most fáradt vagyok ehhez, úgyhogy kérlek egy percre menj arrébb, és utána visszakapod.

-De...

-Nincs semmi de. Ha arra vagy kiváncsi, nem fogok egy ujjal se hozzá érni.

-Jó-és ezzel szerencsére elment.

-Jó reggelt manó, ezt mind a szívemért?

-Elhitted. Nath....

-Sziaa Lis!-jött oda Nat-Jó ötlet volt megcsörgetni. Tiszta gáz volt- nevetett. Én visszaköszöntem, majd miután mindenkit végre végigöleltem, újra Adamhoz fordultam.

-Szóva...-de nem tudtam befejezni, mert a szavamba vágott.

-Elhívod egy buliba, egyedül hagyod, rámászik egy csaj, és mivel leitta magát, megcsal, te meg megbocsájtasz, de szakítasz.-hadarta el. Elismerem, nem gondoltam volna hogy valami hasznosat fog mondani.

-Nem nagyon tetszik. Sőt, egyáltalán. Most állítsam be őt a rossznak?

 -De nincs jobb ötleted. 

-És amúgy hétköznap mégis ki tart bulit? 

-Ma este nálam.

-Én még mindig nem hiszem...

-Csak csini legyél és máris megérte- kacsintott.

-Hogy törölném le a képed- motyogtam, mire ő elmosolyodott, és visszament Tamihoz. Én közben Markot indultam megkeresni, de megláttam Emmát, méghozzá elég nyúzott arccal, ahogy a mosdó felé igyekszik. Gyors dobtam egy üzit Natnak, hogy jöjjön, és elindultam Emi után. Ahogy számítottam rá, pityeregve ült a falnak dőlve.

-Jézusom Em, mi történt??- guggoltam le mellé a hátát simogatva.

-Da-ha-an leh-ri-hb-coh-zoot-próbálta elmondani, de nem sokat értettem, mivel a pityergése átváltozott zokogássá.

-Jajj Emi nyugodj le egy kicsit- próbálkoztam, és közben Nat is megjött a sminkes táskájával, mert gondolom ő is számított az elfolyt szempillaspirálra. Em elmosolyodott kicsit, de a sírás nem csillapodott. Mi csak ültünk mellette a vállát átölelve, és vártunk. Közben becsengettek, de minket nem érdekelt. Egy olyan öt perc után sikeresen lenyugodott, már csak hang nélkül folytak a könnyei.

-Kit kell leütnöm?-kérdeztem.

-Dannal összevesztünk, és leribancozott-pityergett tovább.

-Min vesztetek  ennyire össze? Meséld el az egészet-kérte Nat.

-Hát még a bulin kezdődött. Nem akartam táncolni, úgyhogy ő elment Natékkal, én meg egyedül maradtam. Odajött hozzám egy srác, Erik. Eggyel följebb jár, Nathan évfolyamtársa-nézett rám- Tök jófej volt velem, és elhívott hétvégére a testvérével megnézni a Deadpool 2-t, én meg persze igent mondtam. Ma Dan megkérdezte, hogy megnézem-e vele  ugyanazt, én meg mondtam, hogy most Erikékkel megyek. Ezen meg megsértődött, hogy másik fiút választok helyette, és leribancozott.

-Szintetek az Aldiba van baseball ütő? Az van most azt hiszem a legközelebb- gondolkodott Nat.

-Figyu Em, mi lenne ha elhívnád Dant is? Legalább megismeri Eriket, plusz neki a tesója is ott lesz, úgyhogy nem érzi majd harmadik keréknek magát.-ajánlottam.

-És szerinted Dan belemegy?- kérdezte Em.

-Amíg nem próbálod meg, nem tudhatod.-rántottam meg a vállam-és amúgy mondd el előtte azt is, hogy nincs miért féltékenynek lennie, és hogy a tesója is ott lesz. Hidd el máris máshogy fogja nézni majd a helyzetet.

-Úgy köszönöm lányok!-ölelt át minket.

-Na de most meg kell csinálni a sminked csajszi, mert eléggé elsírtad-vigyorgott Nat, és már hozzá is állt. Tudni kell róla, hogy imád kozmetikust játszani.

-Szerintem órára most már felesleges lesz bemenni, és a fiúk úgyis fedeznek- mondtam, és írtam Marknak, h nem leszünk.

-Okés. Akkor viszont GT van!-kiáltott Em, mi meg csak néztünk rá.

-Hogy mi bajod van?

-Gossip Time-mondta unottan, mintha tudnunk kellett volna.

-Hát igazából nekem van mit mesélni...-mondtam, és elmeséltem a lányoknak ezt az egész Nathanos cuccot. Imádom a lányokat, és örülök, hogy velük is mindent meg tudok beszélni.

bad boy's girlWhere stories live. Discover now