17

4.5K 170 4
                                    

Adam belement. Hát drágám, kurvára nem tudod, hogy mire vállalkoztál. Nem az egó miatt vagy bármi. De elég jól nyomom.

-Hát szöszi ezt most buktad-mondta az egyik haverja.

-Még nem láttad korláton-védett meg Dan, mert erre már a többiek is idegyűltek.

Ha harc, hát legyen harc. Az olliem után Adam bemutatott egymás után három heelflipet.

-Nem most kell bemelegíteni Parker, már élesben vagyunk.

-A szád majd máskor járjon szivi.-de le fogom ütni. Vagyis nem. Csak jól leverem most.

-A tied meg inkább ne is járjon.- felmentem a pályára és csináltam fent először egy nose hook impossible-t majd lent egy fs 360 revertet.

Most sorolhatnám a trükköket amiket tudok, de szerintem nem sokan értenék. Elég annyi, hogy csúnyán legyőztem, bár ő se volt rossz. De én meg lány vagyok, na.

Ezek után még elmentünk egyet kajálni, és be is sötétedett lassan, úgyhogy elindultam haza.

-Sziasztok-kiabáltam be az ajtón, majd levettem a cipőmet.

-Megjöttél, kicsim?-csak bólintottam. Hát nem nyilvánvaló? Nem baj, azért mégis csak az anyum -Terveztél valamit az őszi szünetre?

-Nem. De nagyon úgy hangzik, hogy mégis megyek valahova ugye?

-Gondoltam velünk jöhetnél Tenerifére. Tudod, olyan üzleti út. De te addig pihenhetnél, és nem kéne egyedül lenned itthon.

-Tudod, hogy nem lennék egyedül.. de MÉG SZÉP hogy megyek!-pont ekkor nyitott be apum is.

-Megjöttem!

-Szia apu!

-Na, beszéltél már anyáddal?-kérdezte mosolyogva.

-Megyek.-mondtam határozottan. Hülye lennék kihagyni!

-Remek. És lenne egy külön kérésem viszont akkor számodra-húzott el a konyha felé, de anya már a másik irányba ment vasalni- szóval. Ugye mondta gondolom anya, hogy üzleti út lenne nekünk.-bólintottam- És az üzlettársunkat meg kéne győzni a termékünk szponzorálására. És itt jönnél te a képbe. Van Stanfordnak egy fia, nálad kicsit idősebb. Ha őt meggyőzöd, nyert ügyünk van.

Na jó. Oké, hogy az apám, de az üzletet ne keverje már a családdal. Minek néz, ribancnak? Feküdjek le valakivel, hogy több pénzünk legyen? Jó, nem konkrétan ezt mondta, de egy apának inkább féltenie kéne a gyerekét. Inkább nem is válaszoltam neki. Csak felfutottam a szobámba, és hogy érezze a válaszomat, jó hangosan csaptam be az ajtót. Egyből tárcsáztam Markot. Nem veszi föl. Még csörög. De még mindig nem veszi föl. Ilyenkor mi a francnak nem elérhető? Jó, nem kell mindig elérhetőnek lennie. És nem is akkora nagy ügy ez az egész. De nekem nagyon szarul esett. Csak ennyit akartam tőle. Hogy halgassa végig, hogy szarul esett. Gondolkodtam rajta, hogy a lányokat hívom, de aztán inkább elmentem sétálni. Vagy ki a tőlünk nem messze lévő lovardába. Igen, oda megyek, nekik el tudom mesélni ezt az egészet.

Amikor út közben jobbra néztem, megakadt a szemem egy feliraton: Páva utca. Nem tudom, hogy mit vártam tőle, de elsétáltam a 13-as ház előtt. És semmi nem történt. Mondom, nem tudom, hogy mit vártam. De ahogy benéztem az ablakon, sok árnyékot láttam, gondolom a délutáni haverjai. Inkább sétáltam tovább, és gondolkoztam.

Egy idő után elértem a lovardához. Már nagyon senki nem volt kinnt. Mindenki elment. Nem baj, attól még felülök. Nem vittem se kantárat, se nyerget. Szőrén, kötőfékkel ültem fel Mayára. Előtte felkapcsoltam a villanyokat, és bementünk a fedelesbe. És elkezdtem neki mesélni. Mindent.

-Szerinted anya direkt ment el? Ő is tudott róla? Ilyen jó zsaru rossz zsarut játszanak? Tuti apa a rossz. Ő meg majd jön azzal, hogy biztos csak fáradt volt, de tegyem meg a kedvéért? Fogadjunk, hogy azt is mondja majd, hogy "elég ha csak beszélgettek". Tudod mikor fogok én érdekből flörtölni. Na meg...-elkezdtem suttogni- Te is hallottad Maya?-elindultam az ajtó fele.

-Csak én vagyok.-mondta egy srác.

Aha, sűrűn felismerlek.

-És ki is az az én?

-Erik. Ott voltam délután a pályán. Már nem is emlékszel rám?- őszintén? Nem.

-Jajj tényleg! Adam haverja, ugye?

-Na látod, mégsem lehet egy könnyen elfelejteni engem-ja, főleg akkor ha még nem is láttalak. De ez bunkón hangzana, úgyhogy csak mosolyogtam. Még elkezdett mesélni valamiről, aztán mondtam neki, hogy fáradt vagyok. Így is volt. Nagyon fáradt voltam. De egy hosszú forró zuhanytól még ez sem tartott vissza.

Az ágyban is még mindig egy dolgon gondolkoztam: van egyáltalán értelme elmenni Tenrifére?

bad boy's girlWhere stories live. Discover now