Kap 33 (Final)

36 2 3
                                    

Kapitel 33 - E 

Jag ställde den tredje kartongen ute i hallen. Det började se tomt ut i min lägenhet nu. Alla de större möblerna hade jag skänkt till butiker som sålde begagnat. Jag hade ingen nytta av dom nu när jag hade råd att köpa nytt. Hur hade jag egentligen tänkt? Skaffa eget? Flytta in hos Seung? Jag visste att han mer än gärna skulle ha mig där men det kanske skulle påverka vår relation lite för mycket. Med en suck slängde jag mig ned på golvet och såg runt i lägenheten. Det var inte mycket kvar nu. Kanske fyra lådor till. Mitt liv hade inte bestått av så mycket av värde som jag ville ha kvar nu. Det var mest bilder, kläder och köksredskap som jag tog med mig tillbaka till Sydkorea. Jag fotade mitt nästan tomma tvrum och la ut på Instagram med texten ”Moving..”. Den fick genast ett par hundra likes följt av ett tjugotal kommentarer. Jag la bort mobilen och undrade om jag kanske skulle ta en paus från allt stökande. Jag hade ändå röjt ända sedan jag kom hit igår, nu var det väl dags att möta mina gamla arbetskamrater och vänner för att säga ett sista hejdå. Vi hade ju inte setts på länge nu. Innan jag hann ändra mig klev jag upp från golvet och tog med mig mobilen och nycklarna innan jag gick ut från lägenheten, låste dörren och började min vandring till museet. Jag kunde träffa Wong ikväll när jag behövde äta middag. Det var ju trots allt i den restaurangen som allt det här började. Vad hade hänt om jag inte gått dit den kvällen? Hade jag aldrig stött på Taeyang? Hade jag aldrig fått en chans att lära känna killarna? Tanken gjorde mig både osäker men ändå lite nyfiken på vad som kunde ha varit. Jag hade lite dåligt samvete över att inte ha berättat för Seung att jag åkt hit igen men jag misstänkte att han skulle bli lite..orolig med tanke på att förra gången jag åkte så kom jag inte tillbaka förrän två månader senare och dessutom lite mot min egen vilja. 

Kevin stod vid receptionen med Valerie när jag kom in genom dörrarna. Båda två såg rakt på mig men det tog dom några sekunder att inse vem som kommit för att hälsa på. Valerie drog in mig i en lång kram och frågade hur det var i Sydkorea. Jag försökte vifta bort det hela men Kevin hade fått veta att jag var medlem i en känd grupp. Valerie höjde lite på ena ögonbrynet, hon trodde honom inte med en gång. Jag skrapade lite med foten i golvet och nickade sedan bekräftande. 

   -  Vad underbart! Pep Valerie. - Du måste hälsa på John! Han saknar dig så mycket! 

   - Hans nya hjälpreda är...hopplösa, sa Kevin med en grimas. 

Jag kramade om dom båda och gick för att leta reda på John och hans nya praktikant. Det tog inte särskilt lång tid innan jag såg honom skälla ut killen för att han rört någon vas. Jag dansade fram till dom och klappade John på axeln. Han såg ilsken ut när han vände sig om men sprack upp i ett litet sorgset leende när han såg mig. 

   - Ååh Evie! Utbrast han med sin släpiga röst. - Så skönt att se dig! 

Jag kramade om honom lite försiktigt, han började bli så gammal att jag kanske kunde krama ihjäl honom. Gick verkligen det? John presenterade mig, med lite irriterad röst som för att klargöra för killen att han fortfarande var arg på honom, för den nya praktikanten som tagit min plats. Killen hette Tobias. Han verkade vara ganska kaxig så jag höjde på hakan och hälsade med den svalaste attityden jag kunde få till. Jag småpratade med John en stund, han frågade om Sydkorea och vad ”den där stiliga unga mannen” hade för sig då han inte följt med mig hit. Jag rodnade lite när han nämnde Seung. Lite snabbt förklarade jag att Seung inte kunnat följa med på grund av jobb. John log ett litet lurigt leende och frågade hur det kändes för mig att vara känd. Jag var visserligen ny i BigBang men jag hade redan fått en miljon följare på Instagram, det ökade ständigt, och dessutom fått egna sidor på Facebook. Både ensam och som ”TopEv” och ”GDive”. Det fanns också någon med mig och Seungri men den var inte lika populär då fansen förstått att vi var mer som syskon. Tobias knackade mig plötsligt på ryggen med en lite beundrad blick.

Twisted (BIGBANG Fic)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα