8.BÖLÜM;GERİ DÖNDÜK

29 15 0
                                    

Yine bir pazartesi sendromu başladı... bugün 22 Nisan ve yarın 23 Nisan ÇOCUK ULUSAL EGEMENLİK bayramı yani bizim günümüz veee yine hocamız yok evet Ebru hoca gelmemiş. Iıııım sınıf tabikide delirecek. İlk dersimiz sosyal ve yeni dönemlere geçmekte bulunuyoruz. Galiba bu sefer ezber yerine mantıkla gideceğiz acaba konu güzelmi ???
Yeni konu güzel iyi hoş.

   HADİ BİSMİLLAH BAŞLIYORUZ
Offfff daha zil çalmadan herkez sıraları birleştirdi ve Çarşamba pazarına dönüş yaptık. Herzamanki gibi  bağırıp kavga ediyorlar beynimizi şişiriyorlar D mi C mi oynuyorlar vallahi bir gün şu oyun yüzünden birisi birine fena batlıyacak. Neymiş saçını çek yok şuna vur,gözlüğünü çıkar işim şişiyor. Selim,Oğulcan ve gizli biri bir konu hakkında tartışıp duruyorlar ALLAH sizi inandırsın şu gizli biri çok değişuk her şeye çekirge gibi atlıyor bide çubuk kıraker gibi bir gün ezeceğimden korkuyorum. Her neyse Selim yine espri yapıyor ama anlamadığım için sadece suratına bakıyorum. Yine sınıf ALLAHA emanet gidiyor hani kulaklarımıda geçtim Şeyma hoca gelirse ozaman napıcaz ben bunu düşünüyorum yani altı üstü ceza yeriz tabikide kötü bir durum😶Neyse neyse kızlarda şarkı söyleyip dahada çok başımı ağrıtıyorlar bide sesleri güzel olsa gam yemem ama yok zerre sesi güzel olan yok bir şevinin sesi çok güzeldi nolduysa artıkın sesi çok iğrenç olmaya başladı. Merveyi onu saymıyorum oda ayrı kafada ama yine kızıcak niye böyle yazdın diye napim ahhhh başka türlü hiç kimse beni dinlemiyorki😂😂😊 buarada ben emekli olmuşum Mertali öyle dedi artık sınıfa gelenlere karışmıyorum e budurum bizim erkekler için -1 puan oluyor napim ben artık yoruldum banane siz kovun ALLAH ALLAH ayyyy zil çaldı.

            7/G AŞAĞI UÇAR😂😂
Hehehe sınıf aşağı gidicek bizde yedik dediğinizi duyuyorum çünkü her bòyle dediğimde inmiyorlar ama benim suçum ne bu sefer gerçekten aşağı indik ama ben merve ve birkaç kişi hariç. Yani sınıf,sınıf olalı böyle  huzura kavuşmadı yani duvarlara kalsa halay çekecekler bizde mervişle şarkı söyledik dans ettik falan derken öğle yemeğine son 5 dakika kalınca aşağı inip yemeğimizi aldık. Kantin sırasını size anlatacağım...

        BİZİM OKULDA KANTİN SIRASI DEMEK FACİAYA KAPI AÇMAK DEMEKTİR BİLGİNİZE

Başlıkta anlatığım doğru bir sıraya giricez ama inanın otobüse biniyomuşuz gibi oluyor yahu. Ya birisi dalar ya da çok Cüneyt Arkın filmlerini izleyip aynı şeyi uygulamaya geliyorlar birkeresinde sakin sakin sıraya girdim ama ölerek çıktım yani biraz daha kalsaydım FATİHA suresini okumaya başlıyacaktım bazen diyorumki ilkokul çocuğu olup sıraya girmeyi çok isterim. İlk okulda kantine binde bir giderdim ve oda kaynak yerine sıraya girip beklerdim ondan bile şikayet ederdim fakat ortaokula gelince o güne muhtaç olduğumu söyleye bilirim.
                               *
Bizim sınıfa gelelim herkez şuan yemek yemekle meşgul arada bir nöbetçi hoca gelip gidiyor. Bizim sınıf için nöbet sırası bugünbittiyor zeynep,gizli bir kişi ve alperen yok buarada gizli birkişiden bahsetmişim galiba fazla yazdığımdan dolayı günleri karıştırdım gizli birkişi Oğulcan ve selim Cuma günü tartışacaklar soryy... Ufak bir yanlış anlaşılmadan sonra beraberiz yorgunluktanmı bilmem ama bu sıralar herşeyi karıştırıyorum😞😞 bizim sınıf havasızlık sırasında 1 numara bence sınıfta gram oksijen yok boğuluyoruz kendimize zorla işkence yaptırıyoruz. Bundan sonraki ders Fen dememe kalmadan zil çaldı.

           ARZU HOCANIN SİNİRİ
Noldu diye sorarsanız hemen anlatıyorum şimdi Arzu hoca geldi buz herzamanki gibi hocayı delirtmeyi başardık aslında hica bizim bu hallerimize genelikle gülerdi ama bu sefer acayip sinirlendi vallahi bende anlamadım ama haklılık payı çok  bizim sınıfta sinirlenmemek imkansız hatta mor ve ötesi gibi birşey ama neyzıki biz o öte denilen şeyin üstüne çıktık. Neyse hoca en azından biraz sakinleşti galiba 😯 Zillin çalmasına 12 saniye kaldı. Zil çalar.

                HELLO ENGLISH

Evet ingilizce seviyemi yukarda gördünüz bence ingilizlerin bizim dillimizi öğrenmeleri lazım sonuçta Dünyada en zor dillerden 1 taneside TÜRKÇE Onur hoca geldi sınıf kuzu gibi işte hoca 7 kişiyle ders işliyor kalan 28 kişide kendi kafasına göre takılıyor yani ben biraz anlıyorum ben dersi dinlemekten yananyım yani arada bir konuşmamı saymasak hahaha😁😈 Tamam komik değil ama insan anlamadığı şeyi zorla anlayamazki bence ingilizce konuşanlarda nedediğini bilmiyor yok efendim "hello mello what pat no mo"bune yav ama öğrenmek zorundayız benim ingilizce bana göre iyi daha bu ingilizce ailemi büyütmeye ne gerek var hala anlamış değilim neyse hoca ingilzce birşeyler söylüyor küresel ısınma zararlı diye bir cümle söyledi sonra listeden bir kaç kişiye bakıp isim sayınca ufak korkuların başladığı ana girmiş oluyoruz ama ben kalkmadım😧Felaketin eşiğinden döndüm desem haklıyım yani neyse yunus eren yine o soğuk esprilerinden yapmaya başladı. Offf yani onun yaptığı espriler denizden çıkan balığın tekrar denize girme ümidiyle az birşey su yüzüne geldikten sonra neye uğradığını şaşırır ya heee tamda Yunusun esprileri böyle. Size bir şey diyeyimi ben gerçekten tuhaf bir insanım bir tane espriye güldükten sonra komikmi diyip yüzümü ekşitikten sonra tekrar gülen bir kişiyim evet yani bende değişiğim😂😂 Esma ordan bağırıyor ve zil çaldı bu son tenefüs ve bundan sonra ingilizce kursu var ingikizceden sonra tekrar ingilizce işlemek inanınki çok kötü 😑😑 Çarşamba günü görüşmek üzere...

                     VE YENİ GÜN
Bugün çarşamba ve yeni günün ilk dersi sosyal ve hoca bizi Milletvekilli yaptı. Bizim seçeceğimiz birkaç kişi bize konu özeti geçicek bizde Demokratik bir seçim yapacağız ama küçük bir sorun var. Doğukana sıra gelince bir kaç kişi ellerini kaldırtacak kişilerin ellerini indirtiler ama ben ellimi yinede kaldırdım anlamıyorum niye birbirlerine hazmedemiyorlarki neyse oy birliğiyle bir kaç kişi seçtik eğer kalkan kişilerden en çok kkimi beğenirsek 100 verecekmiş hoca ne yalan söyliyeyim Emircan güzel anlatı ve oy birliğiyle küçuk meclisimizde ilk kazanan Emitcan oldu tebrikler.
Bundan sonraki dersimiz seçmeli fen Doğukanın yaptığı flas  ve bizim hazırladığımız sunumumuzu sınıfa sunduk ve güzel amlatığımıza eminim hatta hoca bizim sloganlarımızı ve kartonumuzu astı. Ve böylelikle bizim sunum bitti diğer arkadaşlarımızın sunumlarını dinledik ve 2 dersimiz böyle geçti yemeğimizi yedik.Matematik dersi yine hocayı delirtik 2 ders böyle geçti. Ve dersimiz Mehmet hocayla resim dersi evet sanat yapacakmışız banane banane banane banane offff bizde sanat bağırmsk çağırmak başka bir sanat olurmu neyse birşeyler karalıyacağız Mehmet hoca beli etmiyor ama bizim sınıf seviyor eeee arada bir baģırmasa kızmasa anlaşacağiz ama tek sorunumuz bu olsa keşke daha veli toplantısı var perşembe günü ellimize kağıt gelecekmiş. Bundan sonraki ders ingilizce ve...

            ONUR HOCA;MERHABA
Galiba sıkıcı olmaya başladı ama son 1 ders hadi dayan dayan bugün böyle bitter ben gider devamı yarın ben niye sıkıldım ya neyse onur hocayı çıldırtık ve önümüz toplantı😑😑 yarın görüşmek üzere...

                        

 

BİZİM SINIFIN HALERİ WATTYS 2019 YAKINDA KALDIRILACAKTIRWhere stories live. Discover now