3.BÖLÜM;SINIFIMA ALIŞIYORSUNUZ

53 17 1
                                    

Bugün cuma ve son gün eeee hoca sınavları okuyacak herkez yarı ağlamaklı. Şimdi din sınavına hazırlık yapıyoruz. Yani sınıf izin verirlerse zilin çalmasına 3 dakika var bay bay. Sabahın ikinci saati ve herkez deliler gibi bir iraya bir buraya kaçıp geliyorlar amaçları bilinmemektedir. Hele bir grup oluşmuş Grup=Oğulcan,oğuz,Alperen,Deniz,gizli biri,yunus,yusuf efe,selim ve berkant offf herzamanki gibi bu grup Muhammed efe yoklamayı alıyor biraz beyni yavaş algıladığı için burdayım dedikçe sıla burdamı diye 30 kere tekrarlayıp duruyor ve sinirimi bozuyor. Sınıf hocanın başına toplandı. Herkez hocayla konuşurken bende M kuralını,uç kuralını ve Z kuralını falan filan okumaya çalışıuorum.

           MATEMATİK İÇİN ŞARKI
YANDI YANDI BEYNİM YANDI BU MATEMATİK BENI AÇTI VALLAHİ MATEMATİK SENDEN ÇEKTİĞİM KADAR ANNEMDEN ÇEKMEDİM😂😂

SEVGİLERLE GÖKSEL

Ben sözelci bir kız olarak sayısalın beni açtığını anlatım benim gibi olan herkeze selamlar...
Şimdi teknoloji ve tasarım dersimiz Alperen,Mert ve Tolunay öyle düştülerki keşke görseydiniz.

                GİZEMLİ KOKU
Şuan öğlen yemeği ve benim yemeğimi Doğukan aldı. Ve 50 kuruş ta aldı birç olarak değil cimri Doğukan😑Sınıfa girdik fakat sınıf kan gibi kokuyorduki miğdemiz öyle bir bulandıki korkmadıkta değil acayip kan kokuyordu ve başımın ağrıları girmeye başladı. Birisi diyor kan birisi balık her ne olduğunu bilmiyorum ama kötü ve pis koktuğu kesin. Doğukanda ketçap diyor😂😂  sonra havva hoca gelip sınıfın camlarını açınca koku gitti ve bizde derin bir nefes aldık. Derken aradan tam iki ders geçti ve biz son dersteyiz Onur hoca gelip =beni,şevini,ilaydayıve zeynebi çağırdı biz noluyor diye birbirimize bakıp korku içinde bakıyoruz bide bu yetmezmiş gibi sınıfın meraklı gözlerle bize bakması yokmu bizden sonra hocada Emir ile Alperi çağırınca tamam kesin ayvayı yedik dedik ama korktuğumuz gibi değildi hoca biz kızları pano hazırlatmaya erkekleri ise Kemal hocanın yanına gittiler yani müdür yardımcısının yanına neyse sınıfa gittiğimizde herkez bize öyle bir bakıyorduki sanarsınız 15 adam öldürüp 7 adam yaralamışız gibi bakıyorlardı. Ama durumu anlatınca sınıf yine eski haline döndü ve kurs başlar...
       
            YENİ BİR GÜNE MERHABA

Evet bugün okulun ilk gunü değil salı nedeni pazartesi seçimin olmasından dolayı. Bizim siyasetçiler partileri konuşurken bizde tabikide heyecanla kimin kazanacağınıda merak etmiyorda değiliz. Evet bizimkiler bunları düşünürken 7/I erkeklerin maçı olduğunu aklımıza geldiğini düşününce hemen nasıl tezaurat yapacağımızı bulmaya çalışıyorduk ama büyük bir yenilgiye uğradık malesef 1-0 yenildik acı bir gerçek daha iş biz kızlara kaldı.
  
                SİNİRLER TAVAN
Şuan sınıftayım çok sinir olduğum bir konu var. 7/I daki bazı sinir bozucu kişiler Aaaa çok kötü oynadınız tüm kalpten teşekür ediyoruz diyince sınıf bi sinirlendi ama başlamadan onları kavdum kendimi günün kahramanı yaptım😁
     😂!Olay olay olay olay olay!😂
Zeynep ve Esma birbirlerine anlamadığım bir dilden bağırıyorlar. Zeynep yanımda gülüyor ve yine anlamadığım bir dilden bağırıyor. Bana bededi biliyormusunuz sen Türkçe biliyorsun kızın bir anda kafası başka diyara gitti ona biraz kızdım efendim kanka dedi gitti galiba Türkçe dersinde biraz fazla kızdı bizim sınıfa neyse. Asıl olay bizim erkekler maç oynuyordu bide Flerosanı patlatmazlarmı işte o zaman sınıfa bir Fatiha okuyasım geldi ama birşey yapmadım. Oğulcan ile Oğuz taş,kağıt ve makas oynuyorlar. Doğukan la oğuz senin belin ağrımıyormu niye oyun oynuyorsun dedi Oğuzda ne alaka bu oyun oturarak oynuyorum diye ufak bir atışma yaptılar ama çabuk kestiler. Merve Yunusa sinirlenip küfür etti. Hoca bizi ödev yapmak için bıraktı ama Maşallah biz konuşmaktan ödevi unutuk. Offf kulaklarım artık dayanamıyor kulaklarım çın,çın,çınlıyor...

              ÖNEMLİ BİR ŞEY
Size kitabın sonunda gizli kişiden bahsedicem ama bir türlü ismini vermiyor. Buarada sınıfta bir tek gizli biri kitabımı desteklemiyor ama ben çıkartmakta kararlıyım😁😠ama sinirlerimi bozuyor bu durum. Dersimiz ingilizce ve Tarihi bir an diyecektim ama diyemedim hoca ilk defa bize kızmadı derken hoca oğlum kızım demeye başladı. Merveyle Şevin telif hakkına girdiler😈😈izinsizce kitabımı okudular çok sinirlendim ama sakince onlara 2 tane tokat attım yani biraz yanakları kızarmış olabilir ama asla kitabımı okutmam. Mert ile Berat karaveyis birbirlerinin üstüne çıkıp dövüşüyorlar ahhh sınıfım benim deli sınıfım... Off patlıyacağım sınıfın yarısı ya sesli ya da sesiz ama sesizlik çabuk bozuldu yine başladılar.

                OKUYUCULARIMA
Okuyucularım size bizim sınıfın bir huyunu söyliyeyim kaybetseler bile acılarını mağlubiyetlerini içlerinde yaşamayı bilen bir sınıf. Biz kaybetik ve ilk defa biz kızlar ağlamadık gayet iyiydi. Şimdi zil çaldı ve benim salı günü kursum olmadığı için eve gidiyorum.
                     ESPRİ KOMİK
+ I love school
- Tövbe de ALLAH çarpar
Bizim sınıfa en uygun espri bence.
                     YENİ BİR GÜN
Bugün yeni bir gün ve sınıf şuan 12 kişi desem yeridir ama sabahın ilk saatleri olduğu için normal ama yinede bu kadar kişiyle bile sınıfın sesi acayip fazla. Hergün aynı şeyleri yaşamak çok sıkıcı. Nazar var ve bant ile kağıtan top yapıp maça hazırlık yapalım diyor bende tamam diyip oynamaya gittik.. Ve geldim şu Nazarın hayal gücüne hastayım belki o olmasa biz şuan futbol maçına hazırlanamazdık. Merve sınıfa teşrif etti gelir gelmez bugün "Lanetli" bir gün diyip yerine oturdu. Ohhhh Arzu hoca seçmeli fen dersi için grupları açıklıyor.      
                ÇEKİLİŞ VARRRR
Gruplar oluştu yedi tane grup olduğu için hoca kura çektirecek ve bize 4 geldi güzel bir konu bakalım grupla nasıl yapacağız.

             BİR ANI BİN KOMEDİ
Aslında bu kitabı yazmamım bir nedenide var oda geçmişte yaşadığımız anılar. Bu yılları hiç unutmamak için yazıyorum. Biz 6. Sınıfa yeni geçmiştik beden dersiydi İlker hoca gönüllü nöbetçi olmak isteyenler el kaldırsın diyince biz tüm kızlar ellerimizi kaldırmıştık hoca bütün kızların ellerini havada görünce bir şoka uğrayıp gelmişti tamam dedi ama bir şaryı vardı eğer gürültü yaparsak bizi 2 ders yok yazıcakmış bizde tama diyip geçiştirmiştik. Erkekler aşağıya gitti biz kaldık. Macera başlıyorr. Salak şevin bize dediki "ruh" çağıralımı diyince bizde saf gibi evet çağıralım dedik. Neyse başladık gel ruh, gel ruh diye korkmuyorda değiliz ama birkere evet dedik kalemi çevirdik ve kalem şevine denk geldi. Şevinde kendini böyle tuhaf,tuhaf titretiyor anne bana birşeyler oluyor diye bağırıyor sonra ayağa kalkıp hepimizi kovalamaya başladı. Mervenin o zaman boyu kısa başladı ağlamaya bende annemi çağırın anneeee diye bağırıyordum dayanamayıp gittik tuvalete bakın bu olay gerçek bide ışıklar gittmezmi aha herkez başladı bağırmaya sınıfa gittik ama gitmez olaydık şevin malı tahtaya "HEPİNİZ ÖLÜCEKSİNİZ"diye yazmasınmı biz korkudan öldük. Sonra zı zı, uuuu,bööö diye bağırmsın ayrıca saçlarını samara gibi önüne attı bizde hüngür hüngür ağladık. Şevin kızlar ağlamayın ben size şaka yaptım demesiyle bizim ona dalmamız bir oldu😂😂 hala anlatıp gülüyoruz..

BİZİM SINIFIN HALERİ WATTYS 2019 YAKINDA KALDIRILACAKTIRWhere stories live. Discover now