4.BÖLÜM;SINIFTA HAREKETLENMELR

44 16 0
                                    

               ŞEVİNİN NOTU
Evet sıra geldi yazı yazmaya anam bu kalem çok güzel yazıyor. Vallah insanın yazdıkça yazası geliyor vallah çok harika ya eee sıla ne ediyon bende iyiyim sağol öyle görünüp gidiyoruz işte ya geçen gün seni gördüm ama annem fark etti telefonumda daha çok senin resmin olduğu için annem direkt tanıdı. Bu kalem çok hoş yazıyo eeee yahu ben senin gibi komik yazamıyorum olmuyoor neyse güzel yazdım bin opetit.
 
Evet umarım şevonun notunu beğenmişsinizdir.
 
       SINIFTA Ooooo OLAMALAR VAR
Camdan dışarı baktılar ve bir anda oooo olamalar havada uçuştu neyazıki sınıf sesizliğini yine bozdu hayvan gibi bağırmaya başladı. Şu sınıfımı anlamak çok zor vallahi. Matematik dersinde tekim çünkü cero nöbetçi yakında bende nöbetçi olucam. Açılarla mücaddeleyi tek başımayım. Fatmalar arnavutmu armutmu oyunuyorlar ama kısa sürdü oğuzla alperenle başkan olduğu için direkt yerlerine oturdular.

               SINIF ÇILDIRDI
Dersimiz görsel ve konumuz anne kedi ve yavrular Mehmet hoca aranızda kedi sesi çıkartabilen varmı diyince işte "miyav miyav miyav"sesleri havada uçuşuyordu zaten kedilerden korkuyorum bide sesini çekmek felaket. Hocada bu sesi çıkaranlara gülüyor neyse artık yarın görüşmek üzere.

                   YENİ GÜN
Yeni bir gün ve yeni bir telaş evet sınav olacağız bugün perşembe ve ikinci dersimiz seçmeli matematik sınavı. Direkt çalışmaya başladık. Sınav olduk iyiydi.

           ÖĞLE YEMEĞİ FACİA
Şuan güzel,güzel yemek yiyorum derken Mert ali Alpereni fena dövdü artık şakadanmı gerçekmi vurduğu beli değil. Yani asıl facia şimdi başlıyor... Tam yemeğin ortasında küfürler havada uçuşuyor eller derken yeme isteğim bir anda kaçtı anlıyacağınız yemekten soğudum. Berkant hayvana benzer bir ses çıkararak mirbedirhana saldırıyor. Şimdi biz futbola gider. Her perşembe 3 tane Türkçe dersimiz var.

            ZEYNEBİN ANANONSU
Zeynep Türkçede başkan olduğu için yine o meşhur anonsunu yaptı. "DİKKAT DİKKAT TÜM 7/G HALKINA DUYURULUR DERSİMİZ TÜRKÇE HERKEZ YERİNE" diye ben her bu anonsu duyduğumda mahalleden geçen halıcı arabası geliyor aklıma *overlok makinası ayağınıza geldi halı kilim yoluk kenerına... 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir* amada gülüyorum😂😂neyse hoca geldi dersimiz okuma saati. Gizli biri az önce sıra arkadaşı olan oğulcana etiket yapıştırdı ama çok geçmeden merve söyledi ve biraz tartışma oldu ama bitti. Haftaya salı turnuvalar başlıyorlar biz çalışır.
             SINIF İŞ BAŞINDA
Hoca geriye kalan sınavları okuyor eee tabi bizim sınıf için artı 1 puan demektir. Erkekler yine grup oluşturmuş hangi ülkeyi patlatmak istersiniz kızlardan sadece fatmalar ama yinede ses bombası gibi ses çıkartıyorlar ahhhhh buarda sayfalar dolup taşıyor. ALLAHIM ya bu gizli biri çok değişik su şişesini normal ağız yriyle içmek yeriyle içmek yerine su şişesini ortasını patlatıp delik yeriyle içiyor kafamı çevirdim ve içler acısı bir görüntüyle karşılaştım bu gözlerim amada çok şeye şahit oldu ya 😩😩
               GİZLİ KİŞİ ÇILDIRDI
Suyu düz içmiyormuş gibi birde diyorki bunuda yaz tarihe yazılsın diyip gülüyor ALLAH sabır versin bize. Amada tuhaf çocuk sınıfa gelmeden önce çok iyiydi ama şimdi sağolsun oğulcanla otura otura ona benzedi.
             GELELİM BİZE
Benim bu çılgın sınıfta olmama rağmen canım çok sıkılıyor. Galiba genetik bu küçüklüğümden beri bu can sıkılmam var. Yarın görüşürüz.

                    YENİ BİR GÜN
Ve son gün cuma. İlk dersimiz matematik ve hoca yeni konuya geçti ÇOKGENLER yine dersi kaynatıyoruz. Muhammed yerinden kaldırdı ve başka bir yere oturtu oturtmasınada hocanın diyişiyle Bakteri gibi her yer uyum sağlamasını biliyor ve kavga ettirmesinide abi profesyönel Doktorlar gibi vallahi şimdi anlıyacaksınız zaten dediğimi...
       
               SINIF KARIŞTI
Ali tahta parçasını alıp bir oraya bir buraya salayınca hoca duruma el koydu ve oğlum o tahtayı yerine bırak diye uyardı Alide yok hocam bu benim tahatmın parçası diyince biraz ortalık karıştı ama sonra mert ali biraz oratamı yumuşatınca son buldu tam ohhh diyecektik ama Muhammed sağolsun berat ile yazışınca yani kağıtan Alide aldı aliden,mertte merten,alperene ondan alpere gidince hoca yine sinirlendi ve sınıf ne yalan söliyeyim biraz karıştı zillin çalmasıyla bitti derseniz yanılırsınız yine başladılar bu sefer Muhammede fena kızdılar berat karaveyis gidip beratabidaha derste yazışmayın diye ciddi uyarıp gitti ama kavgada bitti. Erken konuştum şimdide büyük kavga var hazırmısınız

               BÜYÜK KAVGA
Bizim yerler herzaman olduğu gibi yine pisti Doğukanda ben şu yerleri temizliyeyimde Onur hoca bize kızmasın diyip pas pas getirdi. Yerleri güzelcene sildi ve herkezi uyardı basmayın diye bizde tamam dedik ama nolduysa bu sözden sonra oldu. Neymiş Berat karaveyis sen niye burayı silip bide ayakla basıyorsun diyince olanlar oldu Doğukan yine sinirle başladı küfür etmeye bide Beratta sinirlenip laf attınca birbirlerine daldılar ve Doğukan haklıyken haksız durumuna düşmeyi başardı. Sondakika!! Oğuzda Berattı koruyunca yine başladılar hoca gelip bize 3 kilo nasihat anlatınca biraz sakinleştiler o değilde ben hocalara acıyorum ne çekiyorlar bizden😳😳

CEROYU SEVGİ YUMAĞINA BOĞDUM
Olaylar falan filan derken hoca konuya geçti. ALAH sizi inandırsın çokgenlerin bir formülü var anlamadım,ama cero sağolsun bana anlattı ve ceroya öyle bir sıkı sarıldımki en son yanaklarının kızardığını görmüştüm ama iyidi galiba ceroyu ilk defa bu kadar severken gördüm ikimizde biraz şaşırmadık değil yani ama ceronun bende yeri bir ayrı. Kırık kol bana yemek almaya gitti ve tabikide cimri Doğukan 50 kuruşumuda aldı. Kolu alçıda olduğu için ona öyle diyorum normalde kendisi otobüs kafadır. Evet sınıftayız ve herzamanki gibi Oğulcan ile Gizli biri kavga edip duruyorlar bunlarda ayrı bir salak size bir ifşa anlatacağım.

             BÜYÜK İFŞA
Hayatımda gördüğüm en kötü olaydı herhalde

BİZİM SINIFIN HALERİ WATTYS 2019 YAKINDA KALDIRILACAKTIRWhere stories live. Discover now