•40. rész•

3.2K 89 3
                                    

~Mike~
Elmentünk fürdeni aztán pedig lefeküdtünk. Egymás felé fordulva néztük egymást. Ashley gyönyörű szemei mindig elvarázsolnak. És az ajka is. Adtam neki egy csókot, és amint láttam nem nagyon értette hogy miért csináltam. Viszont én pontosan tudtam.
- Ezt most miért kaptam? - kérdezi mosolyogva.
- Mert imádlak - mondom
- Én is téged - mondja Ashley. Tovább néztünk ki a fejünkből és egyszer csak Ash szeméből könnyek szöktek ki.
- Baba, mi a baj? - kérdezem és közben puszikkal próbálom leállítani a könnyeket.
- Miért csinálja ezt Scott? - kérdezi Ash. Nem hiszem el, hogy miatta sír.
- Ne sírj miatta. Amúgy azért mert sosem leszel az övé - mondom majd megölelem. - Szeretlek
- Én is téged, Mike - mondja.

~Ashley~
3 nap múlva
A hétvége valami borzasztó volt. Minden reggel hánytam és egész nap szarul voltam. Nagyon, de nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes. Még senkinek nem mondtam el, a rosszul léteimet. Úgy döntöttem, hogy ma elmegyek és veszek terhességi tesztet. Szóval össze szedtem magam és elindultam a gyógyszertárba. Vettem 3-mat, mert lehet, hogy valamelyik téved. Haza mentem és elvégeztem mind a 3 tesztet. 2 percet kell várni. Ez a 2 perc most egy örökké valóságnak tűnt. Mikor letelt a 2 perc oda szaladtam, hogy megnézzem a teszteket. 2 pozitív és egy negatív. Nem lehet. Terhes vagyok! 17 évesen terhes vagyok. Nem hiszem el. Előttem még az élet. És hogy mondjam el Mikenak?! Lehet, hogy elhagy minket. Leültem a földre és csak sírtam. Az első ember aki az eszembe jutott az Maya volt. Felhívtam és nagy nehezen elmondtam neki, hogy jöjjön át, mert meg fogok halni. 5 perc múlva már meg is érkezett.
- Ash, mi történt?! - kérdezi
- Terhes vagyok - mondtam ki nagy nehezen
- Mi? Az nem lehet! - akadt ki. Megmutattam neki a teszteket. - Ash én is terhes vagyok - mondja. Teljesen meglepődtem. Miután felfogtam mégjobban elkezdtem sírni, Mayával együtt.
- Louis tudja? - kérdezem
- Nem - mondja. - És nem is fogja tudni
- Mi az, hogy nem fogja tudni?! Elfogod neki mondani!! - akadok ki.
- De nem akarom. Félek, hogy elhagy minket. - mondja
- Figyi én is ettől félek, de ez nem fog megtörténni. Ismerem Louist. Elhivjuk őket ide, és egyszerre mondjuk el - mondom
- Jó - mondja Maya.
- Te mióta tudod?!
- 2 hete
- 2 hete tudod és nem mondtad el?!
- Féltem, hogy megutálsz és egy ribancnak könyvelsz el.
- Ez nem fog megtörténni. Soha. Na, de gyere hívjuk fel őket. - mondom. Felhívtuk őket és azt mondták 10 perc múlva itt lesznek. Igazából én rohadtul félek. Louis biztos vagyok, hogy jobban fogja fogadni, mint Mike. Mayával picit rendbe hoztuk magunkat, majd lementünk a nappaliba és vártuk a fiúkat. Ahogy mondták 10 perc múlva már itt is voltak. Leültek velünk szembe és várták, hogy megszólaljunk. Mayával egymásra néztünk és egyszerre mondtuk ki
- Terhes vagyok - mondjuk egyszerre.
- Mi?! - kérdezik vissza
- Terhes vagyok - mondja Maya
- Ahogy én is - folytatom.
- Mióta tudod?! - kérdezi Mike.
- Ma óta - mondom. Mike kiviharzott a házból. Nem lepődtem meg. Tudtam, hogy ez lesz, de azért mégis szarul esett. Meg rántottam a vállam és ránéztem Louisra.
- És te mióta tudod?! - kérdezi Mayától
- 2 hete - mondja Maya
- 2 hete tudod és nem mondtad el?! - mondja, majd elhallgat. Csendben ültünk vagy 2 percet, majd megszólalt. - Lesz egy gyerekem! - mondja mosolyogva, majd oda szalad és megöleli Mayát. Tudtam, hogy nem fogja rosszul fogadni. Ahogy láttam, őket én is elkezdtem mosolyogni. - Holnap elmegyünk egy orvoshoz - mondja.
- Jó - mondja Maya. Maya kb olyan mint én. Én látom, hogy nem örül neki. Ahogy én sem.  Előttem az élet, mindenki bulizni fog én meg a gyerekkel leszek.  Mayáék elmentek én pedig egyedül maradtam. Egész nap sírtam. 10 óra lehetett amikor Harryék haza értek.
- Veled meg mi van? - kérdezi Harry
- Terhes vagyok - mondom
- Mi?!!? - kérdezi Calum. Szerintem Harry lefagyott. Csak bámult maga elé.
- Terhes vagyok. És Maya is. - mondom mire Calum fagyott le.
- Mike tudja?! - kérdi Harry
- Tudja.
- És?
- Elviharzott és most valószínűleg vagy 1 hétig nem fog hozzám szólni, de nem lepődtem meg. Gondoltam, hogy így fog reagálni. Én se örülök neki - mondom.
~1 hét múlva~
Mike azóta került engem. Nem keresett és én se őt. Nem fogok egy fiú után futni. Majd, ha megunta ezt, akkor beszélek vele.  A szüleim is tudnak róla. Úgy nagyjából már mindenkinek elmondtam, aki fontos nekem. A szüleim kivettek a suliból, és most magán tanuló vagyok, ahogy Maya is. Most épp ülök az ágyamon és az életemen gondolkodom. Egyszer csak kicsapódott az ajtó és Mike jött be. Nem figyeltem rá. Hiába tudtam, hogy így fog reagálni, mégis szarul esett.
- Néz már rám - mondja Mike. - Fejezd már be a duzzogást!
- Én duzzogok?! Nem én kerültelek téged 1 hétig! - mondom
- Mit vártál?! De most úgy őszintén?! Azt hitted, hogy repdesni fogok az örömtől?! - mondja
- Nem! Tudtam, hogy így fogsz reagálni, de azért szarul esett!! Menj keress magadnak egy kurvát és legyél vele boldog, ha már engem felcsináltál és mostmár baszol rám! - mondom
- Ki mondta, hogy baszok rád?! Csak ez rohadt nehéz!
- Szerinted nekem nem nehéz?! Én vagyok a terhes nem te! Nem 17 évesen akartam gyereket! Előttem az élet! Te még mehetsz basszus mindenhová!
- Jó hogy mehetek mindenhová, de akkor is kell valami felelősséget vállalni a gyerekért!
- Bazdmeg, neked ez a fontos?! Az fontos, hogy felelősséget vállalj?! És engem meg már le is szarsz?! Nem akarlak többet látni! - mondom
- Jó! Akkor nem is fogsz! - mondja majd kimegy. A szívem, azt mondta, hogy menjek utána, az agyam pedig azt, hogy ne. Az szivemre hallgattam. Utána mentem. Kiszaladtam és megcsókoltam.
- Nem úgy gondoltam - mondom.
- Ne haragudj, hogy ennyire kiakadtam. Veletek leszek jó?! - mondja
- Jó - mondom.

~Rossz fiú~Место, где живут истории. Откройте их для себя