Bölüm_9

150 5 0
                                    

(Sevgili okurlar 2 yeni karar aldım, 1. Kendi konuşmalarım başında +ile Janker koyu dostlar ve diğerşleri normal, 2. 5 beğenide bir yenii bölüm.)

+Hadi kalkalım artık, acelemiz var.

-Ne acelesi biraz rahatlasak.

+Ben rahatlamak isterim fakat, bu kılıç izin vermez anlıyormusun.

-Anlıyorum.

+Peki senin kılıcın bir hikayesi var mı?

-Var tabi, aslında bu kılıç senin kılıcın gibi Janker'ın karşısına çıkmış, tam Janker'a atılırken yerde bir yarık açılıo ve adamın kılıcı düşmüş sonra Janker ayağa kalkıp elmas asasını adamın kafasına yaklaştırıyo ve bir büyü yapıo adam geriye doğru fırlatılıo adamın kanı akıyor baya uzukalşıyo ve ta yarıktan aşşağı iniyo ve kılıcı büyülüyor, kılıçda ki olay ise şu dünyada 1 şey hariç herşeyi kesbilmesi bir tane yaprak hariç herşeyi keser elması bile, tuhaf bir olay biliyorum, bu kılıcın adı TUKLANKOS.

+Harika bir hikayesi var.

-Ha ayrıca söylmeyi unuttuğum bir şey var Exkonts ve bu kılıcın sahibi yani Dentost tanışıyolarmış.

Bu olay tuhafıma gitmişti kader tekralanıodu, yola çıktık kılıcını mecburen yerde sürklüyordu kumları yararak ilerliyordu, benim kılıcıma kolum kadardı, ne olur olmaz die kılıcı kumlara sapldım elementi aldım bana döndü baktı sonrada anladı, umarım bir şehire gideriz, orda bir şeyler buluruz ikmizin de öldürdüğü akreplerin etleri vardı fakat  suyumuz azdı,bi anda durdu "Noldu" die sordum sonra yürümeye çalıştım ama beceremedim, bir şeyler oluyordu, o anda karşımıza Janker çıktı ve konuşmaya başladı

-Demek tanışdınız siz ikinizde Dentost ve Exkonts daha güçlüsünüz hikayelerde bilmediğiniz bir şey var, TUKLANKOS kişinin gücüne göre keskinliği ve uzunluğu artar ve seninki Olaf, Dentost da ki halinden en az 10 cm uzun, EXLAKORS kişinin gücüne göre elementi daha uzun süre tutar ve gücü daha serttir ve sen yarım saat daha fazla tutuyor ve sen olmayan elementi yaratıyorsun, ikiniz beni daha çok zorluyacaksınız.

-Bizi rahat bırak lanet olası.

-Peki senin istediğin olsun.dedi ve kayboldu ikimizde aynı anda yere kapaklandık. Fark etmeden ikmizde " Lanet olası. " dedik.

Lanetli Savaşçı (Direk son bölüme baksanız olur)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin