Bölüm_33 : Kral Bivkos !

56 1 6
                                    

Saraydaki iki görevlinin konuşmaları şöyleydi,

- Duydun mu Kral Bivkos dışında da bir PelerTaşı kullanıcısı varmış.
- Ne ?! Ciddi olamazsın.
- Bilmemen normal çoğu kişi Bivkos'un ölü olduğunu sanıyor. Yani tamam ölü ama bir lich olarak yaşıyor. ( Lich kelimesi burada yaşayan ölü tarzı bir şeydir çoğu oyunda LichKing vardır, bilenler anlar. )
- Evet haklısın.

Anlayacağınız bu Bivkos Olivia'nın öldü sandığı diğer PelerTaşı kullanıcısı aynı zamanda Karanlık'ın lideri, biz hikayemize devam edelim.

Olaf ve Olivia

Olaf : Sonunda yola çıkabildin, diyerek homurdandı.

Olivia : Sabırsız şey... biraz bekle burası benim mahzenim gibi eşyalarımı yanıma almam gerek, hey ayrıca burada yaşamak için bazen çalmak gerekir, o eşyalarıda almam gerek. Ardından gülmeye başladı.

Olaf : Benden bir şey çalmada ne yaparsan yap.

Olivia : Sende çalmaya değer bir şey yok bence.

/Bu ikisinin atışması böyle uzayıp gidiyor ben en iyisi sizi sonuna alayım...

Olaf : Tamam, tamam pes ediyorum söyle artık nereye gideceğiz.

Olivia : Daha da pes edeceksin, neyse aslında dağın yukarısını bilmem ne olduğunu merak ediyorum ne dersin.

Olaf : Madem öyle diyorsun.

Sonunda yola çıkabildiler... ah tembeller, gittikleri yolda hiç bir engel yoktu gayet güzel gidyorlardı, fakat yolun sonunda onları ne bekliyor hiçbir fikirleri yok, yazık. Evet sonund beklediğimiz kısım geldi, aksiyon!

Başta ağır bir sis vardı, dağın tepesine ulaşmışlardı zaten, sis aşırı ağırdı ve Peler Nehri pekde uzak değildi, bir saldırı olsa sıkıntı büyük, ama şimdilik bir şey yok, sadece sis ve soğuk var, ama bu ikiside üşümüyor! Ben olsam iliklerime kadar donardım. Ne kadar da tuhaflar?!

Sis yavaş yavaş dağılmaya başlamıştı ve ne Olivia ne de Olaf gördüklerine inanabiliyordu, dağın zirvesinden boşluğa doğru uzanan ihtişamlı bir kale, olağanüstü işlemecilikle yapılmış iki sütun ve sütunların arasında bembeyaz ve üzerinde sarı bir tacın olduğu kocaman bir kapı dağın içine açılıyordu, delilik! Aslında mantıklı bu kaleye başka bir giriş düşünülmezdi, yavaşça kapıya yaklaştılar v kapıda iki tane Ruh'un nöbet tutğunu gördüler, problem aşırı bir şekilde donanımlı olmalarıydı, Olaf Olivia'nın suratına baktı,

Olaf : Umarım saldırmayı planlamıyorsundur. Şaka şaka hadi dağıtalım şunları!!!

Olivia : Başta ciddi olduğunu sandım, aptal şey.

Kaleye yavaş yavaş yaklaştılar, Olivia Olaf'a sessiz olmasını söyledi ve ardından buzdan iki mızrak yarattı, ikisini birden Ruhlara fırlattı, tam boyunlarına, bana olmasını istemezdim, kim isterdi ki ? İlerlemeye devam ettiler, kapının nasıl açılcağını düşünüyorlardı, bu kapı öyle sizin evinizin kapısı kadar değil o ev kadar bile olabilir!

Olaf : Kıralım !!!

Olivia : Saçmalama, hem çok ses çıkar hem işlemeciliğe yazık.

Olaf : Offf, tamam peki bir planın var mı Bayan sanatsever.

Olivia : Çok komiksin Bay öküz, bunlar nasıl giriyor acaba.

Olaf : Gel itelim.

Olivia : Abartma, hey dur şurda bir şey var.

Ne cidden mi bir kol ve bu ikisi şimdi farkediyor, ne kadar da aptallar. Ben olsam şıp diye bulurdum.

Olivia koşup kolu çekti ve ihtişamlı kapı kendisi kadar ihtişamlı bir şekilde açıldı, bu kapının yağlanması gerek çok ses çıkartıyor. Kapıdan içeri girdiler, şu an kısmen dağın içindeydiler,kapı kadr geniş ve yüksek bir koridorun içindeydiler ve meşaleler ile aydınltılmıştı, yerde çok güzel motifler vardı, önlerine hiç bir engel çıkmadı, ve önlerine bir kapı daha çıktı bu sefer normal bir kapıydı sarayın asıl giriş kapısı bu olsa gerek, kapının üstünde bir sembol vardı, sembolde ortada taç takmış bir Ruh kafası vardı, açıkçası ben bile ürperdim artık siz görseniz ölürdünüz herhalde. Kalenin kapısnı açtılar ve karşılarına..... hiç kimse çıkmadı, geyet iyi, ortamı tanıtacak olursak, güzel bir çeşme, ama çeşme derken şu su fışkırtanlr havaya doğru felan anlamışsınızdır, etrafınd çok güzel çiçekler, arkalrında üç tane geçit ortadakinde Kral sağdakinde Mutfak soldakinde ise yazan yazı silinmişti. Bizim akıllılar tabi ki Kral'a gitmeyi seçtiler.

Bugünlük bugün yeter, yeni eklediğim 3. Kişi nasıl olmuş yorumlarınız bekliyorum :))


Lanetli Savaşçı (Direk son bölüme baksanız olur)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin