Liefde overwint 'alles' (Hoofdstuk 14)

344 38 6
                                    

Sorry, sorry, sorry, sorry, sorry.. Ik heb echt als super lang niet meer geuploaded.. :SIk had heb het nog steeds super druk met shool.. Echt sorry.. But I hope you'll enjoy this part!! :D

----------------------------------------------

Ik neem het cadeautje dankbaar aan en pak het uit. "Aaw.. thanks, Ash!!" zeg ik als ik het heb uitgepakt en ik geef Ashton een zoen. Ik houdt twee drumstokjes en een donkerblauwe bandana in m'n handen. "Nu heb jij er ook een.. Is trouwens ook wel handig met drummen." zegt Ashton. Ik houdt de bandana voor m'n hoofd en zet een duckface op. Ashton geeft me een knipoog en hij moet lachen. "Liv, kom je? We moeten nu echt naar het vliegveld." zegt Anne Marie die haar hoofd om de deur steekt. Ik kijk Ashton aan. De lach op z'n gezicht is verdwenen. Ik geef hem nog een laatste zoen en loop richting de deur waar de andere jongens en Anne Marie op me staan te wachten. Ashton geeft me nog een handkus en dan lopen we weg, richting Anne Marie's auto.

Telkens rijden rode dubbeldekkers langs en om de 100 meter komen we een telefoonhokje tegen. Jaja.. We zijn in Londen!! We volgen met z'n alle Josh, die voor ons uit loopt. "Hier is het." zegt hij uiteindelijk. Hij haalt een sleutel uit z'n broekzak en opent de voordeur van z'n appartement. "Hier kunnen we gewoon steeds repeteren." zegt Josh die een ruimte met 'n drumstel, microfoons en een aantal gitaren inloopt. "Je hebt het goed voor elkaar, Josh." zegt Michael die bewonderend de kamer rondkijkt en hem een schouderklopje geeft. Josh knikt tevreden en wordt dan weer serieuzer; "Ashton vertelde dat je al een stukje van She Looks So Perfect kent. We hebben het geluk dat jullie die ook alleen hoeven te performen." Ik knik bevestigend. "Misschien wil je even het stukje spelen die je al kent?" zegt Josh en hij geeft me drumstokjes aan. Ik knik weer en ga op het krukje achter het drumstel zitten. Alle vier de jongens kijken me nieuwsgierig aan. Ik begin te spelen, maar maak telkens fouten. "Sorry.. Ik kan het echt niet." zeg ik uiteindelijk na een paar keer het stukje geprobeerd te hebben. "Misshien kan jij het gewoon doen." zeg ik en ik geef de drumstokjes aan Josh. Josh kijkt me onbegrijpend aan. "Ik bedoel het optreden. Het is misschien beter als jij het doet.." zeg ik. "Nee, joh, Liv. Je kan het echt wel. We moeten gewoon goed gaan oefenen en dan komt het helemaal goed." zegt Josh. "Jaa, Liv. Je kan het echt wel." zegt Calum met een big smile en geeft me een knipoog. "Laten we eerst ff wat gaan drinken." zegt Josh. "Jaa, goed idee, man." zegt Michael. We moeten allemaal lachen en lopen richting de woonkamer.

Gister zijn we aangekomen in Londen. Josh en ik hebben die hele middag nog lopen oefenen, wat uiteindelijk best goed ging. Luke stelde voor om vandaag samen te shoppen voor kleding voor aankomende week. "Hier, neem deze!!" zegt Luke enthousiast terwijl hij een T-shirt uit een stapel trekt. Alle ander shirts vallen op de grond. Hij houdt een 5SOS shirt voor zich en geeft me een knipoog. Ik moet lachen en zoek dan verder naar een topje. "Oke, serieus, neem deze.." zegt Luke en hij houdt een nirvana topje omhoog. Het logo is donker rood gedrukt op een zwarte tof. Ik krijg een smile op m'n gezicht. Hij geeft me het topje aan en we lopen richting de paskamers.

"Is hij niet te groot?" vraag ik onzeker aan Luke. Ik trek het topje aan de onderkant naar voren, waardoor ik laat merken dat dat hij één, misschien wel twee maten te groot is. "Zal ik een maat kleiner voor je pakken?" vraagt een vriendelijke vrouw van de winkel. "Ja, als dat ...." antwoordt ik, maar ik wordt onderbroken door Luke; "Nee, joh.. Is goed zo.. Inpakken en wegwezen!"

------------------------------------------------

Hopelijk vonden jullie dit n tof hoofdstuk.. Ik beloof dat de aankomende hoofdstukken leuker zullen worden, echt.. 'K heb namelijk nog best wel veel ideeën.. :)

Ik ga aankomende zaterdag t/m woensdag naar Londen (yeah!! :D).. Het zal wss ff duren voordat er weer een nieuw hoodstuk komt, maar 'k doe echt m'n best om zo snel mogelijk te up te daten!!

I LOVE YOU SO MUCH!! XX






Liefde overwint 'alles' - Dutch Ashton Irwin Fanfiction (Finished)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu