AK/15

64.6K 3.5K 1.1K
                                    

Ben geldim.

Vallahi yoruldum yav.

Buna bölüm atıyorum, Hissiz'e bölüm yazmaya başlıyorum. Ona atıyorum hoop Sarpişkom'a geçiyorum. Arada bir normal hikayelerimede bakıyorum.

Ve bu döngü beni yorduu.

Ama yinede yazmadan edemiyorum. Seviyorum yahu kitaplarımı, okuyucularımıı 💞💞

Neyse fazla tutmadan.

Lets goo

...

"Gece biri seni rahatsız mı ediyor?"

Ateş'in bana yöneltmiş olduğu sorusuna şaşırma faslını geçtikten hemen sonra cevap verecektim ki başka bir soru yöneldi.

"Ne rahatsız etmesi? Gece?"

Ortama yeni giren abim elindeki poşetleri koltuğun yanına koydu. Telefonunu ve elindeki anahtarları koltuğa atıp yanıma geldi. "Ne oluyor?" diye sordu merakla. Yutkundum. Ardından kafamla mutfağı işaret ettim. O ise kaş çatıp ellerini beline yerleştirdi. İyice çocuklar duymasına dönmüştü ortam.

"Ne oluyor dedim?"

Aynı kelimeleri bu kez daha sinirli bir tonlamayla tekrarladı. Ona biraz yaklaştım. "Abi, bi numara arayıp duruyor. Engelledim başka bir numaradan aradı. Onuda engelledim yine yaptı. Mesaj falan atıyor sürekli telefonu uçak moduna alıp uyumaya çalıştım. Uyuyamayınca telefonu uçak modundan çıkarıp biraz takılayım dedim yine aynı senaryo. Sana söyleyeyim dedim bende." Olayları uzun uzun anlatırken telefonumu kaldırıp göstermiştim. Elimde olan telefonu alıp açmaya çalıştığında beceremeyip "şifresi neydi bunun?" diye bağırdı. Ardından telefonu neredeyse suratıma yapıştırıp yüz tanıma kilidiyle telefonu açtı.

Onu daha fazla sinirlendirmemek adına susmaya devam ettim. O ise son arayan numaraya tıklayıp telefonu hoparlöre verdi ve ilerleyip koltuğun başlığına oturdu. Bende yanına gittim. Söylemekle iyi mi yapmıştım? Tabi ki de iyi yapmıştım. Yoksa sabaha kadar uğraşacaktım. Abim sinirli bir şekilde bacağını sallarken telefon ilk çalışında açıldı.

"Gece'cim şaşırtıyorsun beni? Sonunda dayanamayıpta mı aradın yoksa?"

İğrenç bir tonlamaya sahip olan sesi yüzümü buruşturmamı sağladı. Abim kafasını sola doğru sinirle çevirdiği gibi bağırmaya başladı.

"Lan puşt! Bir kızı rahatsız etmeye utanmıyor musun sen ha? Hele ki benim kardeşimi rahatsız etmeye. Ulan seni gebertirim lan ben! Sen nasıl bir sapıksın! Seni ben bir bulayım da bak ne yapıyorum. Sıçtın oğlum sen! Kardeşimi rahatsız etmek ne demekmiş göstericem sana!"

Telefon bir anda yüzüne kapanınca abim daha da sinirlenerek "orospu çocuğuna bak" diye bağırdı. Abim küfür etmekten nefret ederdi. Ama şu an kendini tutamıyordu. Açıkcası onu ilk kez böyle görüyordum. Karan numarayı tekrar arayınca bu kez duyduğumuz ses "aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" olmuştu.

"Ben şimdi senin numaranı sorgulatmasam adım da Karan değil!"

Kısaca arkasına baktı ve sadece "Ateş" dedi.
Ve önüme dönüp numaraları kendi telefonuna kaydetti. O sırada Ateş'de kendi telefonunu çıkarıp birini aramıştı. Karan telefonumu geri bana uzatırken "3 numarayıda engelle abicim ne olur ne olmaz" dedi. Dediğini yaparken kulağımın biri Ateş'deydi. Kimi aradığını merak ediyordum.

Abimin Kankası || TextingWhere stories live. Discover now