Bölüm 2

134 9 2
                                    

Eveeeet arkadaşlar sonunda yeni bölümle karşınızdayız. Lafı fazla uzatmayacağım. Bölüm şarkısı multimedia'da var. Icona Pop-I Love It. Kızların partiye giderken giydikleri kıyafetlerde multimedia'da var. Keyifli okumalaar xx -lisacelinru

Yazarların ağzından :

Saat 6 olduğunda Lisa her zamanki gibi erken kalkmıştı. Şimdi onun için yoga vaktiydi ve gün başlayacaktı. Etrafına boş boş bakındı. Diğer kızlar, koltukta uyuyakalmışlardı. Onları uyandırmamaya çalışarak yerinden kalktı ve sehpanın gözünden yoga malzemelerini çıkardı. Minderini düzgünce halının üstüne örttü ve perdeyi, içeriye güneş gelecek şekilde açtı. Bu onun için önemliydi. Masanın üstündeki Grace'nin çakmağını aldı ve mumları ve tütsülerini yaktı. Odanın belli köşelerine tütsüleri koyduktan sonra minderin kenarlarına mumları dizdi. Artık başlayabilirdi. Minderin üstüne oturdu ve yogasını yapmaya başladı. O sırada Annie' de uyanmıştı. Sabah dersi olmamasına rağmen susuzluğuna yenik düşüp, erken kalmıştı. Uykuyu seven Annie daha uyanamamış, gözleri ışığa alışamamıştı. Önüne gelen saçları çekti ve olduğu yerden kalktı. Dün gece sohbet ederken uyuya kalmış olabileceklerini geçirdi içinden. Ama sevmişti ev arkadaşlarını. Hepsi iyi birilerine benziyordu. İlerken salonun ortasında yoga yapan Lisa'yı gördü. İlk önce olayı anlamasada şu anda tek istediği su içmek ve uyumaya devam etmekti. Lisaya günaydın dedi ama sesinin çıktığından emin değildi. Hâlâ gözleri tam alışamamıştı ki bacağını sehpaya çarptı ve Lisa'ya doğru sendeledi. Bir şey devirmişti ama bunu her zaman yapıyordu. Aldırış etmeden mutfağa ilerledi ve suyunu doldurdu. Lisa ise kendisine sendeleyen Annie'ye rağmen yoga yapmaya devam ediyordu. İyice konsantre olmaya çalıştı. Galiba işe yarıyordu çünkü tütsünün ve mumların kokusu gittikçe arttı. Bu durumdan memnun olmuştu. Kapalı olan gözlerini daha çok sıktı ve devam etti. Ama koku bu sefer rahatsız edici bir şekilde artmıştı. Normalde ne olursa olsun gözlerini açmazdı ama bu koku onu biraz endişeye düşürmüştü. Gözlerini açtı ve dehşete düştü. Üstünde olduğu halı yere düşen mumdan dolayı yanıyordu.

"Ahhh !! Halı yanıyor !! " diye çığlık attı. Korkudan ne yapacağını bilememişti. Mutfakta su içen Annie, Lisa'nın çığlını duyduğunda hemen salona koşturdu. Az önce devirdiği şey galiba mumdu. Elindeki sürahiğinin suyunu hiç düşünmeden halıya döktü. Ama halı ipekten olduğu için çok çabuk tutuşmuş, Annie'nin döktüğü su yetmemişti. Lisa kenarda çığlık atıyordu ama bir şeyler yapmaya karar verdi. Daha önce başına böyle bir şey gelmemişti. Halıya üflemeye başladı ama dışardan çok komik göründüğü bilmiyordu. Seslere uyanan Frida, olayı hemen kavradı ve odaya koşturdu. Hemen bir battaniye aldı ve salona geri döndü.

"Çekilin ! " diye bağırdı ve battaniyeyle yangını söndürmeye çalıştı. Lisa kenarda çığlık atmaya devam ediyordu, Annie ise mutfağa su doldurmaya gitti. Kısa süre sonra sönen yangın, geriye simsiyah bir halı ve iğrenç bir koku bırakmıştı.

"Ben... Ben çok özür dilerim." Dedi Annie ilk başta Lisa'ya dönerek. Gerçekten çok üzgündü. Keşke susuzluktan ölseydi de uyanmasaydı.

"Sorun yok. Bende de hata var. Salonda yoga yapmamalıydım. Bunların olabileceğini düşünmeliydim." Dedi ve gülümsedi Lisa. Gerçekten her koşulda pozitif düşünebilen bir kızdı. Annie rahatladı ve o da Lisa'ya gülümsedi. Frida ayağa kalktı ve etrafına bakındı. Bugün öğleden sonra dersi vardı. Saate baktı ve 7.30 olduğunu gördü.

"Sizin sabahtan dersiniz var mı ? " diye sordu Frida kızlara dönerek. Lisa evet anlamında kafasını salladı. Annie'nin yoktu.

"O zaman kahvaltı hazırlayalım ? " dedi Lisa sevimli bir tavırla.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 28, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

The Lithium ClubHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin