Karakter Tanıtımı

155 10 1
                                    

Ve şimdi de karakter tanıtımıyla karşınızdayız. Hikayemizde çok fazla karakter var ama biz ana karakterleri tanıtmakla yetindik. Kısa zamanda birinci bölüm sizlerle olacak. O zamana kadar görüşmek üzere xx.

-p0werpuffgirls

Lisa Godfrey

Zengin bir ailenin tek kızı olan Lisa el üstünde büyütülmüştür. Lisa hayatı pozitif bakış açısıyla yaşayan tiplerdendir. Garip hobileri vardır. Bunlardan biri de ateşböceği koleksiyonudur.

Frida Shae Maria

Kalabalık bir ailede büyüyen Frida kıskanç,kargaşa çıkartan, sözleri dinlenmediğinde sinirlenen bir kızdır. Böyle olmasının nedeni ailesinde kararlarının çok önemsenmemistir. Başına buytuktur ve her şeyi kendi başına halletmeye çalışır. Başına ne geldiyse bu huyundan gelmiştir zaten.

Grace Parker

Yetimhanede büyüyen Grace zor bir ergenlik geçirmiştir. Çabuk sinirlenen psikopat bir kızdır. Sigara ve alkolü oldukça fazla kullanır. Sigara içmesine rağmen sigara kokusundan nefret eder.

Annie Harvey

Orta durumlu bir ailenin kızı olan Annie hayatı boyunca ailesine maddi destek sağlamak için çalışmıştır. İçine kapanık, sakar, geleneklere bağlı bir kızdır. Artık kendi çizgisini aşmak ister.

The Lithium ClubWhere stories live. Discover now