İntikam Çağrısı

21 6 0
                                    

Sienna'yı gecenin bir vakti kaçıran Shawn arabasına bindirip onu boş bir çiftliğin karşısındaki depoya bırakmıştır. Depo hapishane hücresini andırırıyordu. 1 tane yatak, sandalye ve tahta bir masa bulunuyor. Sienna sabah erkenden uyandığında kendini başka bir yerde görünce çığlık çığlığa bağırmaya başlamıştır.

- Yardım edin kimse yok mu yardım edin❗️Neresi burası neredeyim ben nolur yardım ya kimse yok muuu lütfen
Açın kapıyı çıkarın beni buradadan

Karşı çiftlikten Sienna'yı kontrol etmek için gelen Shawn bu çığlık çığlığa bağırışma seslerini duyunca koşar adımlarla Sienna'nın kaldığı yere doğru gelmiştir. Sienna onu görünce kapıya doğru hızlıca koşarak;

- Ne istiyorsun benden! Pislik şey çıkar beni burdan! ( Shawn ise ona doğru gülerek)

- Aaaa darılıyorum ama. Daha beni görür görmez bütün nefretini kusmaya başladın. Ama ben sana ne dedim neler yapabileceğimi anlaman lazımdı.

- Bırak beni! Ya yardım edin lütfeeen.

- Hiç boşuna bağırma bebeğim. Burada seni kimse bulamaz. Hem sesini de yorma o ses sana çok lazım olacak özellikle Shawn Shawn diye inlediği zaman...
Diyerek Sienna'ya göz kırpıp yanağından bir makas alana kadar.

Sienna ise
Manyak ruh hastası adi. Senden nefret ediyorum.
Shawn ise
- Sevgidendir bebeğim. Ama boşver bana bütün kızlar hayrandır zaten. Ancak yatağıma girebilecek kadar şanslı mısın bilmiyorum...😁
Sienna ise
- Sana bunun cezasını çok kötü ödeteceğim. Hastalıklı şey😡
Shawn ise
- Buradan çıkabileceğini mi sanıyorsun sen? Yazık gerçekten 😑

Shawn Sienna'nın kapısını kitleyerek arkasını dönerek gitmiştir. Sienna ise deliler gibi bağırmakla yetinebiliyordur sadece. Bütün saçı başı üstü dağılmış olan Sienna ağlamaya başlamıştır.

Stanley ise barda Kristina ile yiyiştikten sonra tüm geceyi beraber geçirmişlerdir. Sienna ise bağıra bağıra olduğu yerde uyuyakalmıştır. Shawn ise Sienna'yı tekrardan gözetlemeye gideceği zaman yerde uyuyakaldığını görünce onu kollarıyla kavrayıp yatağa götürmüştür. Yaklaşık Sienna'nın başında yarım saat gibi bir süre zarfı içerisinde beklemiştir. Aniden uyanan Sienna karşısında Shawn'ı görünce bağırmaya başlamıştır.

Shawn ise onu sıkıca kavrayıp başka bir yere götürmüştür. Ona ceza vermek için bir sandalyeye oturtmuş her yerini bağlamış ve yanına bir doktor çağırtmıştır. Doktor, Sienna ile konuşmak istemiş daha doğrusu sakinleştirip rehabilite etmek istemiş ancak Sienna küfür etmekte ve bağırmakta ısrar etmiştir.

Shawn ise doktorla ikisini yalnız bırakmış ve oradan ayrılmıştır.

Doktor Hadwin: ( Gayet sakin bir biçimde) Evet, burada olduğuna göre oldukça mutlu olmanız lazım;)

Sienna: Ne diyorsun sen ya! Ne işim var benim burada? Sen kimsin ya!

Doktor Hadwin: Üstünüzde çok fazla sinir var böyle olmaz ama,bu yüksek enerjiden uzak durmanız lazım. Bu yüzden size  birazcık eğitim vermem gerekiyor.

Sienna: Manyak ruh hastası! Bırak beni
...

Doktor Hadwin, Sienna'nın üzerine soğuk su 🚿 dökmeyi hazırlıyordur. Aniden Sienna'nın üzerine duş başlığı ile soğuk su dökmeye başlıyordur.

Dr Hadwin: Hazır ol 1,2,3
Diyerek aniden soğuk suyu üstüne dökmeye başlar...

Sienna: (Bağırarak): Aaaaaawwwwhhhh imdaat! Bırakın beniii hepinize ödeteceğim lan bunları. Adi o...pu çoçuğu hepinizi mahvedeceğim. Şerefsiz o...pu çoçuğu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 13, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Oyunun Kuralı Yok Where stories live. Discover now