Güç Oyunu

24 6 0
                                    

Sienna ile çıkmaya başlayan Stanley'in Sienna hakkında kötü planları vardır. Stanley Sienna ile bir süre çıkıp daha sonra canının istediği zaman onu herkesin önünde rezil edercesine bırakmayı istiyordur. Bir yandan da Stanley'in 1.5 ay önce çıktığı Kristina bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştır. Stanley'in Sienna ile çıkmasına katlanmıyordur. Okulun civarlarına yakın olan kafe de buluşan Stanley ile buluşan Kristina Stanley'i tekrardan kazanmaya çalışıyordur. O sırada kafede olan Shawn'ın gözüne Kristina'nın hareketleri onun gözüne takılmıştır. Ama Shawn kimliğini belli etmeme konusunda önemli bir ustadır. Tıpkı her şeyinde eşsiz birisi olduğu gibi..,🔥💋🍺

Kristina: Stanley, buraya kadar gelmişken pes edemeyiz. Seninle bir şeyler oldurabilmek için elimden geleni yaptım. 1 hafta önce tanıdığın bir Kıza karşı beni bıraktın!
Stanley: Ah Kristina! Sen benim onu gerçekten sevebileceğini mi sandın? Benden ayrılmış olmak sana hiç iyi gelmemiş. 1 ay önce benim odamdaki geçirdiğimiz o geceyi unuttuğumu mu sandın;)?
Kristina: Demek öyle tabiki de unutmadım bebeğim! Daha nice gecelere o zaman🍺 💉

Beraber Bomontilerini tokuşturduktan sonra Stanley Kristina'nın dudağına çılgın bir öpücük kondurmuştur.👄
Bunu gören Shawn onların bu resmini çekmiş ve Sienna' ya atmayı düşünmüştür. Ama şu anda her şey daha çok erken  onlar çıkalı daha 1 ay olmuşken Shawn Sienna  biraz daha eğlenmek istemiştir.

Sienna Tilly ile sürekli sevgilisi hakkında konuşurken onun gerçekte nasıl bir insan olduğunu bilmeden onu gerçekten önemsemeye başlamış ve gerçekten sevmiştir.
Gizli Numara: Selam şu an benim gördüğün şeyi görmüş olsaydın, kendini ölüme sürüklerdin;)

Bu mesajı Tilly'e gösteren Sienna'nın korkuları artık iyice artmaya başlamıştır. Bu arada Sienna ile Tilly barışmıştır. Sienna Tilly'e bu mesajı göstermeye karar verir. Tilly'e yönelerek;
- Tilly kaç günden beri bana özel numaradan Mesajlar gelişyor endişeleniyorum ne yapmam gerek bilmiyorum.😕

Özel Numara
Bu arada bunlardan kimsenin haberi olmayacak. Yoksa kendi hayatının sonunu kendin belirlersin.
Sienna Tilly'e yönelerek yeni gelen mesajı gösterir:
Tilly ise
- Sienna madem bu kadar korkuyorsun. Mesajı Auden'a gösterelim. O böyle şeylerde iyidir. Gizli numaranın kim olduğunu bulabilir.

Sienna ise

- Saçmalama Tilly! Oldu olacak bütün herkesi ayağa kaldıralım. Tamam bir şekilde erkekleri bulaştırmadan halledeceğiz. Ya da şu anda mesajı umursamayalım. Biraz daha bekleyelim.
Shawn Mendes'ten
Shawn Tilly ile konuşmak ister. Shawn'ın Sienna  hakkında bir şeyler öğrenebilmesi için Tilly'nin güvenini kazanması gerekir. Tilly'nin telefonunu tanımadığı bir numara aramıştır. Tilly tereddüt etmeden numarayı aradığımda ise;
- Ben Tilly Allen siz kimsiniz acaba?
- Tilly beni sesimden tanımış olman lazım;) Ben Shawn Mendes😈 Seninle buluşmam gerek eğer uygunsan saat 3 gibi seni alıp şu yeni açılan kafeye gidelim ne dersin?

Tilly ise
- Awwaahah, inanmıyorum Sen şu yakışıklı olan çocuk değil misin inanmıyorum. Şey sen sevgilimin kusuruna bakma o biraz beni kodlanır da herkesten. Tabi ki uygunum o zaman buluşuyoruz;)
- Cia Adios Tilly;) ( der ve telefonu kapatır.)
Bu arada Auden ile Stanley kıskançlık krizi yüzünden okulun ortasında Shawn ile kavga etmişlerdir. Ama Shawn'ın geniş arkadaş çevresi bu kavgaya kısa bir süre içeresinde engel olmuştur.

O heyecan ile 3 saat boyunca ne giyeneceğini düşünen Tilly tüm dolabı alt üst etmiştir. 3 saatin sonunda siyah beyaz çizgili bir tişört, morun açık tonlarında bir etek, siyah bir kot ceket ve beyaz spor ayakkabıları ile saçlarının topuzunu bozarak evinin önünde Shawn'ı hazır bir biçimde bekliyordur.

Aman Allah'ım mahalleye bir meteor düştü sanki👌🏼 arabadan inen uzun boylu mavi kot ceketli, siyah tişörtlü kot pantolonlu yakışıklı çocuk arabadan inerek arabanın kapısını açmış ve Tilly' i oturtmuş ve daha sonra kendi koltuğuna oturtmuştur. Shawn'ın niyeti tamamen Sienna hakkında bir şeyler öğrenmek idi. Ama Tilly ise sevgilisi olduğu halde Shawn ile bir gün geçirmeyi düşünmektedir. Kafeye vardıklarında siparişlerini yaptıktan sonra milkshakeleri ve cheescakeleri gelmiştir. Shawn ile beraber tatlı tatlı bunları yerken. Shawn yavaş yavaş Tilly'nin kanına girmeye çalışıyordur.
- Tilly bugün çok güzel ve sade olmuşsun. Okuldaki halinle de çok güzelsin.

Bunu duyan Tilly bütün bütün Cheescakeleri ağzına atarken bu iltifatlar altında boğulmaya başlamış heyecandan. Shawn ise onu sakinleştirmiş ve elinden tutmuştur.
-Hey sakin ol! Ben sana doğruları söyledim yoksa ilk defa Mı böyle şeyler duyuyorsun? İstersen sana bir daha cheescake söyleyebilirim sen galiba sevdin.

Tilly ise olur dedi  ve onayladı. Shawn ise yavaş yavaş Tilly e sorular sormaya başladı.
- Tilly yakın arkadaşın Sienna o me yapıyor?
- Ah ne yapabilir ki sürekli çıktığı çocuğu düşünüyor. Hiçbir erkeği sevmeyen Sienna'nın aklı başından fena halde kaçtı.
- Peki Sienna ile kaç yıldan beri arkadaşsınız?

- Yaklaşık 4 yıldan beri arkadaşız. Ailelerimizle paylaşamadığımız şeyleri bile kendi aramızda paylaşırız. Sürekli birbirimizde kalıp kız Kıza takılırız.
Shawn'ın yüzünde hem minnoş hem de pis bir gülümseme belirir.😏
- Demek öyle!
-Evet, AAa bak sana şey demeyi unuttum. Bu Sienna'nın kapalı alanlarda kalma korkusu var. Klostrofobi yani kapalı alanda kalamaz bir süre sonra nefes darlığı çekmeye başlar.
- Waw, bu biraz kötü olmuş Tilly. Bu arada seninle konuşmak, seni dinlemek güzelmiş. Arada sırada yapalım böyle kaçamaklar.😝
- Neden olmasın? Bu arada cheescake ve milkshake için teşekkürler 🙏 benim gitmem gerek. 👋
- Görüşürüz Tilly (der Shawn)
Tilly gittikten sonra Shawn zevkle milkshakesini yudumlayıp, cheescakesini yedikten sonra. Artık yavaş yavaş avına yaklaşmaya başlamanın ilk adımlarını atar.
Haftasonu ailesinin 1-2 haftalığına babasının işinden dolayı başka bir yere gideceklerdi. Ancak Sienna önceden de edindiği tecrübeler ile babasının işinden dolayı tüm ailesi gitse bile o gitmemekte kararlı idi. Bu yüzden evde yalnız kalmayı tercih etti.

Shawn akşamın bir vakti Sienna'nın evini gözlerken, ailesiyle ve kardeşleriyle vedalaştığını görmüş. Ardından da Sienna arkasını dönerek evinin yoluna doğru gitmiştir.Shawn'ın önünde artık hiçbir engel kalmamış avına doğru artık koşar adımlarla daha da yakın oluyordu...❗️

Oyunun Kuralı Yok Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon