. 2 .

260 14 5
                                    

~Izanami szemszöge ~
Egy borzalmas napnak nézünk elé. Hogy miért? Mert ma kapjuk meg a Sensei - jünket. És hogy ez mért rossz, mert lehet anya lesz az és én nem szeretném. Mert hát gondolj bele! Ha anya lesz a Sensei - jünk akkor nekem duplán fog edzést tartani. Ami nem lenne baj, de akkor is. Bezzeg Obito-nak van a legjobb Sensei - je. Hogy miért? Mert neki Namikaze Minato volt. Mert már Obito anbus. Aminek anyáék először nem örültek, de hamar rá jöttek hogy Obitonak jót tesz. (legalább ügyesebb lett, de azért szeretjük) Amúgy én a hetes csapatban vagyok, vagyis Uzumaki Narutoval és Uchiha Sasukevel. Naruto ról annyit hogy ő benne van a kilenc farkú, vagyis Kurama. Emiatt sokan félnek tőle, pedig rendes srác. Sasuke val nagyon régóta ismerjük egymást, így mondhatom hogy legjobb barátok vagyunk. Csak egy kicsit el távolodtunk egymástól mert az akadémián megismertem egy lányt. Ő Haruno Sakura, leges legjobb barátnőm lett az évek folyamán. De amint meg tudta hogy Sasuke val egy csapatban leszünk nem örült annyira. Szegény Sakura, pedig ő akart Sasukevel lenni és én lettem vele egy csapatban. Azt mondta nekem, hogy,,a legjobb barátnőm vagy de emiatt nem tudok meg bocsátani neked,, de tudom hogy nem gondolta komolyan . Azóta kibékültünk, de azért néha mondom neki hogy,, bármi történik ami hozzád kapcsolható egyből neked fogok szólni először,,. És....

-Izanami, gyere kész a reggeli! - kiabált fel anya, aminek örülök mert farkas éhes vagyok .

-Mindjárt megyek, csak fel öltözők! - kiabáltam vissza. Én anyára ütöttem kinézetre,de nekem is van három csík a fejemen mint apának. De belsőre nem tudják megmondani, hogy kire hasonlitok. Mert mindkettőjük személyiségét örököltem.
........
Megyek lefelé a lépcsőn egyszer csak ide kiált nekem anya.

-Előbb keltsd fel a bátyád! Utánna jöhetsz enni. - persze nekem kell felkelteni. Majd szülinapjára veszek neki egy ébresztőórát...
Futok vissza fel a lépcsőn,és meg botlottam a bátyám papucsában. Hát hogy mondjam, gazdagodtam egy puppal a fejemen. Ezt még vissza kapod Nii -san. El értem az ajtójához, csendben be lopoztam hogy ne halljon meg engem. És egy jó irányzott rá ugrással rá ugrottam.

-NII - SAN KELJ FELL!!! - lehet nem gondoltam komolyan amit csináltam... Mert hát, Nii - san ideges lett egy kicsit.

-Izanami. - mondta nagyon nyugodtan azzal, a reggeli rekedt hangjával.

-Igen? - kérdeztem meg Nii - sant, nagyon be parázva.

-Fuss! - ennyit mondott de nem értettem, hogy miért.

-Hee?!??! - kérdeztem meg IQ 1-gyes szintel. De egyből le esett, hogy mire gondol. És ja. Ilyen egy átlagos reggelünk. De nincs több időm ilyenekre gondolnom. Mert menekülnöm kell!!! És igen kezdődik a reggeli torna, Obito módra. (és ez még rimelt is)
Akkor ki a szobából, le a föld színtre. A nappaliban fut kározunk az asztal körös körül.

-Úgyse kapsz el!!! Bíí-bí-bííí!!! - mondtam neki miközben nem néztem előre. És neki mentem valami keménynek. Egy nagy puffanásal értem földet. Nii - san el kezdet nevetni rajtam, de nem értettem hogy miért. Ezért csak egy gyilkos szemmel néztem rá. És ekkor fel néztem, hogy lássam hogy minek mentem neki. De talán nem kellett volna....

-Jó reggelt apa! - mondom neki egy gyönyörű mosollyal az arcomon.

-Jó reggelt kincsem! Ugye tudod hogy a házban nem futkározunk? - mondta Apa miközben engem, az zavart hogy azzal a,, vagyabbahagyjátokvagyszólokanyátoknak,, úgyhogy egy icipicit be paráztam. Miközben nem figyeltem oda ő fel kapott a vállára, és oda vitt az asztalhoz.

-Ha már mindenki itt van, neki álhattunk enni! Jó étvágyat! - mondta anya (de sok benne a mondta (valaki) bocsánat csak nem tudom hogy mit írjak hellyete)

-Jó étvágyat! - mondtuk kórusban. Anya nagyon finoman tud főzni úgy hogy néha meg kérdezem tőle. Hogy miért nem mentél el szakácsnak? Erre csak az a válasza,, ha el mentem volna, lehet hogy apáddal soha nem jövünk össze.

-Apa, szerinted milyen chakrám lesz? - mert ez egy jó kérdés mert anyának tűz és víz (nem emlékszem pontosan, írjatok meg ha nem ez)

-Hát ez egy nagyon jó kérdés! Szerintem víz lesz, de ha az anyádra hasonlitasz akkor tűz elemű chakrád lesz.

-Értem, de akkor minden bizonnyal víz elemű chakrám lesz! - lelkesedtem be.

-Azért ennyire ne élt bele magad!Bármi lehet, például neked is lehet fa elemű chakrád mint a bácsikádnak!-na apa ezt nem kellet volna mondanott. Ez volt ami nagyon meg tetszett. Fa elemű chakra. Mert hát az csak a nagybácsimnak van.

Anya! Valaki át jön ma? - kérdeztem meg anyámat mert hátha át jönnek a rokonok.

-Nem tudom, de szerintem neked menned kell az Akadémiára!-upssz tényleg elfelejtetem.
Na akkor menjünk!








Sziasztok,
Itt is lennék a következő résszel. Tudom későn hoztam, ezért kárpótlásul ide teszek egy képet ami szerintem ide illik. (amúgy a fenti kép a főhősünk)

 (amúgy a fenti kép a főhősünk)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

My happy family!!!!

Uchiha-Senju Izanami | naruto f. f. |Where stories live. Discover now