1- Değişen Dünya

11.2K 649 59
                                    

BÖLÜM 1

...DEĞİŞEN DÜNYA...

'Fırtına, her zaman ardında iyi şeyler hazırlar. Rüzgar durulur, her yer sessizleşir. Güneş tüm parlaklığıyla sessizce doğar ve yeni bir umut yerleşir tüm kalplere.'

2015 İSPANYA

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

2015 İSPANYA


Kalede, Welcome to the jungle yankılanıyordu. Üç katlı kalenin her yerine döşenmiş olan devasa müzik sisteminde bas sonuna kadar açıktı. Odasındaki banyodan yeni çıkan Alexi, elindeki havluyla saçını kurularken seslice nefesini bıraktı. Saat kaç olursa olsun kaledeki müzik hiç susmuyordu ve Maximilian hangi yılda olursa olsun hep rock klasiklerini dinliyor ve dinletiyordu.

Saçını kuruladığı havlusunu siyah deri koltuğun üzerine fırlattı. Hiçbir zaman uykuya ihtiyaç duymayan bedeni uyumak için sızlanıyordu. Günlerdir uyumamıştı. Conner ile Paris'in göbeğinde dehşet saçan bir grup yaratığın peşindeydiler. Av günlerce sürmüş, panter adamların liderlerini sonunda bulup sürünün hepsini öldürmüşlerdi. Kanlı ve yorucu bir haftaydı. Fakat Cellatlar için sıradandı; Parçalanmış insan bedenleri, yaratıkların saldırıları ve kanlı bir av partisi.

Gözlerini her kırpışında, göz kapakları açılmamak için mücadele veriyordu. İnsanlar veya uykuya ihtiyaç duyan diğer yaratıklar gibi değildiler. Uyku, cellatlar için vakit kaybı ve tembellikti. Günlerce, aylarca uyumadan enerjik bir şekilde hayatlarına devam edebiliyorlardı. Fakat elbette bir sınırları vardı. Çok uzun süreli uyumadıkları taktirde kötü şeyler olduğunun farkına vardıkları günden beri uykusuz kalmamaları gerektiğini anlamışlardı.

Alexi, o sınıra ulaşmıştı. En son ne zaman uyuduğunu hatırlamıyordu bile. Bedeninde varlığını sürdüren soğuk karanlık onu ele geçirmek için hazırda bekliyordu. Gücü bu kadar tükenmişken Alexi kontrolünü kaybetmeyi göze alamazdı. Kaleye sadece yarım saat önce ayak basmışlardı. Douglas, Maximilian ve Ajax'ı bulup, uyuyacağını haber verecek ve yatağına kavuşacaktı.

Beline sarılı havluyu çıkartmak üzereydi ki, o sırada dışarıdan gelen kahkaha seslerini duydu. Kulakları kahkahalara ve konuşmalara dikkat kesildi. Burun delikleri genişleyerek seslice havayı içine çekti. Ucuz kadın parfümü, seks ve bira.

 Ucuz kadın parfümü, seks ve bira

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Cellatlar 'Büyük Av' (Düzenleniyor / Devam edecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin