💙19.💙

1.2K 20 0
                                    

Emma szemszöge: 

Robert sokat segített lenyugodni és kikapcsolni tegnap este, így meg is beszéltünk mára egy filmezést. Nem tudom mit akarok tőle még, de úgy érzem ma eldöntöm. Filmet még nem választottam szeretném ha közösen választanánk ki az esti programot.  Ideges vagyok mivel nincsennek itthon a szüleim. Robert jó ember, nem tőle félek hanem az egésztől. Nekem ez új de mindenben benne vagyok. Nyílt vagyok és az is maradok az este végéig.  Csöngettek.  Biztos ő az, sietek le a lépcsőn otthoni, mégis kicsit sokat mutató ruhámban. Térdzokniban, egy rövid kék nadrágban és egy fehér trikó volt rajtam. Ajtót nyitottam és ő állt az ajtófélfának támaszkodva egy doboz csokival a kezében. 

- Az meg? - kérdeztem a dobozra mutatva. 

- Neked hoztam. - ezzel felém nyújtotta. 

Elfogadtam, mivel ő nem tudhatja azt hogy le akarok tenni az ilyen egészségtelen dolgokról. Bunkó sem akartam lenni. Felmentünk, bekapcsoltam a TV-m, és elkezdtünk keresgélni. Az ágyamon feküdtünk egymástól pár centire, távolságtartó volt. Végül megegyeztünk egy szerinte nagyon felkapott horror filmen, amit el is indítottam. Már az eleje hátborzongató volt, mivel a múltban egy elhagyatott szigeten játszódott. Közelebb bújtam Robhoz, aki átkarolt, és tenyerét a vállamon pihentette. Sokáig nem történt semmi ijesztő, csak néztünk magunk elé amég Rob keze el nem indult a vállamról le a melleimre. Nem ellenkeztem, egy kis játék nem árthat.  Ahogy lassan a melleimet markolászta, a másik kezével a combom kezdte simogatni. Én hol rá, hol a TV-re néztem. Mikor ezt már egy ideje csinálta elégé felizgatot és csipőmet megfogva magára ültetett. Pár pillanatig néztük egymást, majd mikor a felsőm próbálta levenni, megállítottam. 

- Ezt ne... - mondtam neki halkan. 

- Miért is? - kérdezte, ahogy újta megpróbálta levenni a trikóm.

Nem válaszoltam, csak oldalra néztem.

- Másképp is csinálhatjuk... 

Ezzel a hátamra fektetett, és lassan a hasamat simogatva haladt lefele. Pillanatok alatt már a nadrágomon és az alsóneműmön belül volt. Egy ujjával játszott velem, amég hirtelen belém nem nyúlt. Nem mondott semmit, csak erős mozdulatokkal elkezdte az ujját mozgatni bennem, miközben a nyakamat csókolgatta.

  - Olyan nedves vagy... Biztos csak ennyit akarsz? - kérdezte a fülembe suttogva, szinte igenre kényszerítve de megráztam a fejem.

Folytatta az intenzív tempót tovább ingerelve. Nem tudtam nemet mondani, de igent sem akartam. Még pár hetet várni akarok vele aztán szerintem kész leszek.  Mikor egy kisebb nyögés elhagyta a számat, lassult a kezével végül teljesen leállt. Finoman még cirógatott utána majd magához húzott.

💛SUMMER DADDY💛Where stories live. Discover now