🧡9.🧡

1.6K 36 3
                                    

Összefoglaló a fesztiválról:

Miután Emma "rosszull" lett mentőt nem hívtak csak a fesztivál orvoshoz vitték el aki azt mondta hogy napszúrásra gyanakszik. Persze más a történet...Emmát Justin drogozta be és erőszakolta volna meg ha a lány maradék lélekjelenlétével nem "menekül" el. Miután Emma magáhoztért saját faházat bérelt, ahol a fesztivál végéig depizett a Stevvel való szakítás miatt. Ugyan próbálták megbeszélni a dolgot, de nem jutottak eredményre.

"-Emma figyelj. Én szeretlek téged, mindennél jobban. Őszintén teljes szívemből. De valahogy úgy érzem, hogy te félsz egy komoly kapcsolattól. Egy kapcsolatnak vannak bizonyos velejárói, mint a szex is, de te óvakodsz ettől. -magyarázott a fiú

-Ne tarts nekem kiselőadást a párkapcsolatokról. Tudom milyen egy kapcsolat nem kell bemutatni. És ahogy látom te így engem nem tudsz elfogadni. Amyt viszont annál jobban -morgott a srácra

-Amy megadja nekem azt amire vágyok. Te nem. -jelentette ki keserűen a fiú

-Szóval én is csak azért kellettem neked, hogy megdugj. -állt fel a lány és elsétált"

Amyvel még csak meg sem próbáltak kibékülni. Emma szemében a lány hatalmasat süllyedt
Amy az egész fesztivált végig pasizta. Számolni se lehet hány sráccal feküdt le. Szinte minden nap részeg volt. Az is előfordult, hogy bemászott az előadói öltözőbe, ahol világsztárokkal is szexelt köztük ott volt Harry Styles és az egész One Direction, akikről senki nem hitte el hogy megtörtént. Nem beszélve Shawn Mendesről, Luke Hemmingsről Calum Hoodról a 5SOS-ból. Sajnos a másik két tagot nem sikerült becserkészni... Steve még pár alkalommal lefeküdt Amyvel, de nem olyan volt amilyennek elképzelte. Bűntudata volt, de ezt nem akarta maganak beismerni. Csak sodródott az árral. Begyűjtött pár számot, de egyiket sem hívta miután hazaért.

Justin a fesztivál közepén hazament, nem akart többé mást, csak jóvá tenni azt, amit Emmával tett. Akkor jó ötletnek tűnt, de hihetetlen bűntudatot érzett a nyár hátralévő részében. Mikor augusztus végén bement a munkahelyére, megkapta a 11.-es osztályt akinek kórházba került az osztályfőnöke. "Milyen jó lenne Emmát tanítani (egy pár iskolán kívüli dologra...)" Megkapta az osztály dossziéját, és elkezdte átnézni a jegyeket és a tanulókat. Legnagyobb örömére megtalálta Emmajét aki ezek szerint az ő osztályába fog járni.

Ma augusztus 31.e van és holnap évnyitó. Vajon hogy fog Emma reagálni?

💛SUMMER DADDY💛Where stories live. Discover now