💗7.💗

1.7K 30 1
                                    

Emma szemszöge:

Rengeteg érzelem kavargott bennem, de nem tudtam melyik miért és milyen formában jelenik meg rajtam. Steve átbaszott, és ezt nem fogom neki megbocsájtani. Szerintem már így is elég egyértelmű, hogy a kapcsoltunknak vége. Ennyi volt.

Ahogy megittam a teát, jó érzés volt, hogy a meleg folyadék átjárja a testem. A jóképű, mégis ismeretlen srác leült velem szembe, és borostás arcát tapogatva futaltatta rajtam végig párszor a szemét. Jól néz ki. Több mint jól.

- Köszönöm, hogy ilyen kedves voltál de nekem van még pár elintézendő dolgom. - mondtam, ahogy a bögrét átcsúsztattam az asztalon, de nem jutottam sokáig.

Felálltam, és velem mozgott a faház. Homályos lett minden, és a látásom is pillanatokra cserbenhagyott. Kicsit tántorogtam, majd magabiztosan a kijárat felé indultam. Nem láthatja ezt rajtam, az már mindennek a teteje lenne. Amint kettőt léptem, el is estem, le a szálkás parkettára. Au.

- Hé. Jól vagy? - hallottam egy közeledő torz hangot.

Nem tudtam válaszolni, csak a halántékomat fogtam, és a legközelebbi butorba kapaszkodtam. Justin finoman felemelt, majd elvitt a házon belül valahova, ahol vízszintesen tudtam feküdni.

Egy elég világos szoba volt, felhúzott redőnyökkel. Bódult állapotomban, a fény bántotta a szememet, így hunyorogtam, ameg le nem tett a szoba közepén lévő ágyra. Puha volt nagyon, és rögtön belesüppedtem. A fejem fordítgattam, pihenni akartam de valami nem hagyott. Nem tudtam elaludni.

Justin felfeküdt mellém, és engem figyelt. Nem tudom agódott e, nem tudtam csak a planlfonon egy foltra figyelni. Arra eszméltem fel, hogy a combomat simogatja, majd egyre fentebb megy, végül már a lábam között vannak ujjai. Tiltakozni próbáltam, de csak nyöszörögni tudtam, amit ő másképp értelmezett. Ezt az egy dolgot nem kellett volna tennem, de mégis tetszett. Valami belülről azt súgta még, de az eszem közbe vágott.  Percekig küzdöttem a testem kontrolljával, majd végül ellöktem magamtól, és kitántorogtam a faházból. Nagy erőfeszítésembe tellett gyorsan kijutni onnan, így miután kiértem, hamar össze is estem egy büfé előtt.

Minden elsötétedett, a következő képek pedig már egy teljesen más helyen voltak. Nem tudtam először hol vagyok, majd amikor sajgó fejjel felültem, minden kitisztult.

💛SUMMER DADDY💛Where stories live. Discover now