~16~

3.2K 91 2
                                    

Už v kuchyni čekám přes půl hodiny a ani jeden ještě nevyšel. Za tu dobu už jsem se stihla uklidnit. Šla jsem, proto do pokoje, vzala jsem si tašku s bruslemi a vyrazila zase zpět směr zimák.

Potřebovala jsem o tom trochu popřemýšlet. ,,Kdybych slib porušila já, tak ani nevím co by udělal jemu a co mě. těžko říct, ale co mám udělat já?" říkala jsem si po cestě na stadion.

,,Skok, otočka a zase skok..." tohle se mi v hlavě opakovalo pořád dokola. A já to taky na ledě pořád opakovala. Najednou mi podjela noha. A já jsem ukončila jak jinak, než na zemi. Nevstávala jsem, zůstala jsem ležet na zemi a rukou jsem bouchla do země.

Byla jsem naštvaná na bratra i na Emily. Moc dobře věděla o tomhle slibu, ale...

Nemůžu na ně být naštvaná věčně. Musím si to v hlavě pořádně probrat. Kdyby se stalo cokoliv jiného hned bych běžela za Emily, ale teď?

Vstala jsem a začala jezdit od mantinelu k mantinelu. Pochvíli jsem tohle ježdění vzdala. Sedla jsem si na střídačku a začala přemýšlet. Ne o těch dvou, ale celkově o životě. Nikdy jsem nechtěla být krasobruslařkou. Chtěla jsem jít v brachových stopách, chtěla jsem taky hrát hokej, ale rodiče mi tvrdili, že hokej není pro holky. Teď už vím, že hokej hrají i holky, ale v pěti/šesti letech jsem to vůbec netušila. Chodili jsme na zápasy bráchy a každý pátek seděli u televize a fandili. Jako malá jsem nikdy nebyla na ,,velkém" hokeji. A teď mě to docela mrzí...

V ten moment mi někdo zaklepal na rameno. Zvedla jsem pohled. A nevěřila jsem svým očím. ,,Neruším," usmál se na mě.

Jen jsem zakroutila hlavou, na důkaz jako, že ne.

💬
Nová kapitola je na světě. Doufám, že se vám bude líbit. Díky všem co tohle čtou.

Mezi ledy!Where stories live. Discover now