2

149 16 1
                                    

Druhý den jsem se vzbudila mezi prvními, tak jsem všem přichystala snídaní a ta zahrnovala- čaj a ovoce které jsem natrhala s Mei předevčírem.

Po snídaní jsme se s maminkou domluvili, že přijdeme až na oběd tak ať se nestrachuje.
Vyšli jsme spolu po vyšlapané cestičce, která vedla do sadu. Pak jsme si sedli do trávy a sbírali jahody.
Po dotrhání ovoce jsem vyndala z kapsy flétnu. A zahrála ji písně, které si vybrala. Zanedlouho tu byli zase vesničané a zvířátka, ale jedno mě zaujalo nejvíce a to byla bílá liška, která na mě koukala a v očích měla jiskry.

Po dohrání všech písní všichni odešli až na jedno zvíře a to byla ta liška.
Přišla až k nám a já si ji mohla pohladit. Mazlila se se mnou. Ale co bylo zvláštní, měla fialové oči.,, Mei, vidíš její oči??'' ,, Ano a co s nima je?''
,, To nevidíš!?, dyť má ty oči fialové!?
A jsou tak krásné'' rozplývala jsem se nad nimi.,, Nanami nemáme jít tak náhodou domů?'',, pane bože, pa pa liško, uvidíme se zítra jo, zase sem zítra přijdeme sbírat ovoce''.
Tak jsme vzali košíky a šli domů.

Večer jsme neměli rýži, ale koláč z jahod a ten byl dobrý. Zbyli z něj ještě kousky, tak jsem je nenápadně schovala do hadru a rychle šla ven najít tu lišku, jestli tady bude a víte co byla tam. Byla jsem štěstím bez sebe, že tam je. Tak jsem k ní přišla a podala jí koláč. Pohladila jsem jí a popřála dobrou noc a chuť. Poté jsem se vydala zpět domů. Otevřela jsem dveře a bylo ticho, to kvůli tomu že už spali a já jediná byla ještě vzhůru...

Doufám že se vám kapitolka líbila.
Mějte se hezky krásky.
Vaše Haru-chan
PS omlouvám se že je to krátké;)

Láska K Lišce (Postupné pokračování)Where stories live. Discover now