Deel 23

131 8 0
                                    

Ik lig te slapen in het ziekenhuis bed...Nogsteeds....Als ik een beetje wakker word kijk ik op de klok. Het is 4:06..Veel te vroeg...Ik draai me om. Nils ligt aan die kant van de kamer te slapen. Ik doe mijn ogen weer langzaam dicht en val weg.

*Tijdsprong 10:30*

Ik open mijn ogen..Nils ligt nog te slapen. Hij moest wel even bijkomen van de schrik volgensmij. Opeens komen Lyo Rebby Sanne Rein Owen Daan en Renske de kamer binnen met tekeningen, kaartjes, cadeautjes etc. Het is allemaal zo lief! 'Hey' Zegt lyo. 'Hey' Zeg ik. 'Slaapt Nils nog?' Vraagt Daan. 'Ja, laat maar lekker liggen' Zeg ik. 'Ik heb vandaag mijn eerste chemo' Zeg ik. Er hangt een brok in mijn keel. Rein komt op de rand van mijn bed zitten en zegt:' We zullen er voor je zijn. Ziek of gezond, je blijft mijn zusje.' Zegt Rein. Zo lief. Een kleine 'ahww' verlaat mijn mond. Dokter Dwaas komt binnen lopen. 'Ga je mee?' Vraagt hij. 'Ja is goed.' Ik stap in de Rolstoel en Rein begint me te duwen. Als we bij de chemo kamer zijn aangekomen stap ik uit mijn rolstoel en loop langzaam naar binnen.

*Na de chemo*

Als ik weer in mijn bed lig ben ik echt heel misselijk. Nils is inmiddels naast me komen liggen in mijn bed. Ik lig met mijn hoofd op zijn borst en hij streelt zijn hand door mijn haar.

WHY just ME?! {Ft Mainstreet}Where stories live. Discover now