Deel 9

254 9 0
                                    

-Vanuit Rein

ik zit samen met owen bij mij thuis, ‘hoe zou het met Nils en daan gaan?’ vroeg owen opeens, ‘heb geen idee, ik zal nils is appe’ zei ik, R: hey, gaat alles goed? N: Gaat wel... R: hoezo? N: Mijn opa heeft kanker... R: ohw... ik kom eraan met owen.

‘Owen we gaan nu naar nils’ zei ik, en trok owen mee.

op het station keek ik op mijn mobiel 2 berichten: eentje was van lyonesse, L: heeii xx ben je vandaag in amsterdam? R: jaaa! jij ook dan? L: ja! ik ben bij nils, een vriend van mijn zus R: cool! ik ben over een uurtje op amsterdam centraal!

ik klikte lyonesse weg en keek naar het andere bericht, het was van Nils, N: oke... maar 2 vriendinnen zijn wel bij me! eentje zegt dat ze je kent, ze heet lyonesse R: ja, dat is een goede vriendin van me!!! N: leuk! ze komt je dadelijk halen van het station. ik drukte nils weg, en stapte samen met owen de trein in.

-in amsterdam

ik keek het paron rond, ik zag Lyonesse staan, ik rende op haar af en knuffelde haar. ‘heeii!!’ zei ze! ‘heey, wow ik heb je echt lang niet meer gezien... je bent zo...zo veranderd’ zei ik, ‘haha jij ook hoor!’ zei ze, ik liep samen met owen en lyonesse naar nils zijn huis... het was best ver, eindelijk waren we, we belde aan, een meisje met blonde haren deed open ‘kom binnen!!!’ riep ze, we liepen naar binnen, ik zag nils met zijn hoofd tussen zijn handen zitten. ‘nils gaat het? vroeg ik en ging langs hem zitten, owen ging aan de andere kant van hem zitten, Robin.. het meisje dat open deed stond voor ons samen met lyonesse... ‘Laat me maar even’ zei Nils, en rende naar boven... Robin rende er achterna ‘Nils wacht!’ riep ze, ze liep naar boven... ‘lyonesse...Hoe ken je nils eigenlijk?’ vroeg owen, ‘oohw we zagen hem gister huilend zitten, dus we liepen erop af’ zei ze, ‘ohw oke’ zei owen... ik liep naar boven, ik zag robin en Nils zoenen, ik liep weer naar beneden... ‘nou Nils heeft een vriendinnetje’ zei ik, en plofte langs lyonesse neer, ‘hoe bedoel je?’ vroeg ze, ‘nou, je zus zat te zoenen met nils’ zei ik, ‘really?’ vroeg ze, ik knikte ja, ze lachte.. ze was zo veranderd.. zo knap....zo lief! de deur ging open, stijn kwam binnen...‘hoi’ zei hij, ‘hooii’ zei ik, ‘en wie is deze chick?’ vroeg hij en wees naar lyonesse, ‘haha ik kan best mezelf voorstellen hoor! ik ben lyonesse!’ zei ze en stak haar hand uit, stijn pakte haar hand en gaf er een kusje op, uitsloofer! lyonesse begon te bloosen, en ging weer zitten... ‘robin en nils blijven wel heel lang weg!’ riep ik, ‘laat ze maar’ zei lyonesse, stijn sloeg een arm om haar heen... ‘mag ik je nummer?’ vroeg hij aan haar, ‘tuurlijk’ zei ze en pakte zijn mobiel en begon te typen, nou... ik moet gaan! ik moet naar musicalles’ zei ze en liep weg, ik liep haar achterna, ik deed de deur achter ons dicht, ‘lyonesse...ben je verlieft op stijn?’ vroeg ik ongemakkelijk, ‘nog niet’ zei ze en fietste weg.... wat bedoelt ze met: nog niet?

WHY just ME?! {Ft Mainstreet}Where stories live. Discover now