24.bölüm "Yillar sonra.."

100 3 0
                                    

Ben Demir Gencer. Birazdan abimle sirketin basina gececegiz. O en buyuk hayalini gerceklestirirken ,ben universiteyi bitirdim. Simdi sirketin basina gecme zamani. Babamdan kalan bu sirkete annem o kadar iyi bakmis ki ,bunu tamamlamak bizim gorevimiz.

Universiteyi yurtdisinda okudum. Anlarsiniz ya ,ailenin yillar sonra kavustugu kucuk ogluyum ben.Annem babama cok benzedigimi soyluyor. Babami sadece fotograflardan taniyorum. Ama bu hayatta ki tek idolum o. Eger bir gun hayatima annem gibi biri cikarsa o zaman evlenirim. Simdilik kizlar pek ilgimi cekmiyor.

-----------------------

Ben Doruk Gencer. Kardesim ve ben babamin biraktigi bu sirketi kaldigi yerden en tepeye cikartacagiz. Yillarca ailemden uzakta gokyuzundeydim. Annemi ozledim. Demir'i ozledim. En cokta Zeynep'i ozledim.

Nasil da guzellesmis benim prensesim ? Umarim yoklugumda hayatina kimseyi almamistir. Dayanamam buna. Cocuklugumdan beri hep onunla evlenmenin hayalini kurdum. Ve insallah onu gerceklestirecegim en kisa zamanda.

--------------------------

-Evet degerli basin mensubu arkadaslar. Bundan sonra sirketi ogullarim Doruk ve Demir yonetecekler.

-Beste hanim Doruk Bey ile arkadasiniz unlu modaci Meyra hanimin kizi Zeynep Hanim arasinda bir sey oldugu dogru mu ?

-Bunu neden kendisine sormuyorsunuz ?

-Bu ozel bir konu arkadaslar ,insanlarin ozeline girilmez,dedi Doruk. Anlasilan o ki zamani vardi.

-Beste hanim ,Cenk Parlar sizin icin ne ifade ediyor ?

-Gecmis.

-Peki herhangi bir ortaklik durumu soz konusu mu ?

-Asla ! Lutfen simdi annemi rahat birakin ,diyip Demir kolumdan tuttugu gibi beni salondan cikartti. Doruk ise muhabirleri gondermek ile mesguldu.

Cenk sirkete ortak olmak istemis ,fakat bunu yonetimdeki kimse kabul etmemisti. En cokta Doruk ve Demir itiraz etmislerdi. " Bu sirket bizim ve biz basinda oldugumuz surece kimse ortak olmayacak ! " derdi hep ufaklik. Abisi ona gore daha yumusakti ama Demir oyle degildi. Yikilmamis duvarlari vardi. Kimseyi yaklastirmazdi kendine. Bir tek abim ve annem derdi.

Doruk icin ise hayat oyle degildi. Daha cok gezsin eglensin isterdi. Kaya gibi saglam dururdu ama Demir e oranla daha duygusaldi. Bunu Zeynep 'e olan askindan anlayabilirdiniz. Gozunu kirpmadan canini verirdi Zeynep ve bizim icin.

İkisininde kucukluk fotografina dalmisken yakaladi Zeynep beni.

-Beste teyzecim ,ben geldim.

-Oo cok guzel olmussun bitanem ,harika gorunuyorsun. diyip sarildim mustakbel gelinime. Ve Doruk'a goz kirptim.

-Duydum ki Doruk ... Yani sey Doruk ve Demir gelmisler bende hemen onlari gormeye geldim.

-Yalan soyleme Zeynep abla ,abimi gormeye geldin.

-Hadi oradan ufaklik diyecegim ama masallahin var Demir.

-Hadi gencler siz bahcede takilin benim biraz isim var,diyip odama ciktim. Sonrada camdan onlari izledim. Koca adam olmuslardi ama hala cocuktular benim gozumde.

Hele su Zeynep'in Doruk'a bakislari.. Bir zamanlar bende oyle bakardim Kamer'e. Ahh eski gunler.. Bak bak hortumu actilar. Hemen cami acip seslendim.

-Cocuklar yapmayin hasta olacaksiniz.

-Bize bisey olmaz annee ,dedi Doruk.

Demir ise tuhaf bir sekilde gidip cesmeyi kapatti.

-Annemi duymadin mi abi ? Onu uzmeye hakkin yok !

-Demir benim kimseyi uzdugum yok. Sadece egleniyoruz tamam mi ?

-Sen eglenmene devam et ! O kadinin gozunden tek bir damla yas akmayacak anladin mi beni Doruk Gencer !

-Demir bana bak ! diyip yumrugu yapistirdi Demir'in gozune Doruk. Asagiya indim hemen kosarak.

-Cocuklar durun. Lutfen yapmayin ,diyip aglamaya basladim. Zeynep agladigimi gormus ve ne yapacagini sasirmisti. Cocuklari ayiramiyorduk. Yuzleri gozleri kan icinde kalmisti.

-Doruk yeteeeeerrr ! diye bagirdi Zeynep. Doruk bir an durdu ve ikimizi aglarken gordugunde yaptigindan utandi. Kardesine elini uzatip onu ayaga kaldirdi ama Zeynep coktan yerinden kalkmis ,bir hisimla evden cikmak icin ilerlemisti.

-Zeyneeepp ,bekle lutfen diye kostu Doruk arkasindan. Tam kapidan cikacagi sirada kolundan tuttu. Zeynep'i kendine dondurdu ve ozur diledi. Sonra da dudaklarindan tam opecekti ki ,Zeynep tokati basti.

-Sevdigin birinden tokat yemek nasil bir duygu tatmalisin ,diyerek attigi tokattan sonra Doruk oldugu yere yikildi..

YİNE Mİ SEN ?Where stories live. Discover now