6.bölüm "The baby.."

158 2 0
                                    

Bir hafta gecmisti. Kamer sirketi kurmus ,Beste kosusturmacalara baslamisti. Ustelik her sey guzel gidiyordu. Taa ki bugun ki toplantiya kadar..

Yurtdisina mal gonderecektik. Bu firmadan alip ,yurtdisina acilacaktik. Kamer oyle dusunmustu. Heyecanliydi bu is icin. Toplanti icin guzel giyinmemi soylemisti.

Oyle de yaptim. Bordo renkli uzun kollu hafif mini olan elbisemi giymis ,altina o cok sevdigim siyah topuklularimi cekmistim. Saclarima da fön cektirmistim. Harika gorunuyordum. Kendime ben bile hayran oldum.

Son bir kes aynada kendime baktiktan sonra cok sevgili patronum Kamer Bey beni almaya gelmisti. Tikir tikir merdivenlerden indim ve arabaya bindim.

-Ooo sana guzel giyin dediysekte bu kadar abart demedik !

Umursamadim. Kizabilirdi ama sonucta o benim sadece patronumdu. Hem o kadar yakin arkadas olmamiza ragmen bana o gun "icimi erittin be " demesi canimi sıkmıstı.. Bu cocuk gittikce sinir bozucu oluyordu.

Kamer dusuncelerimi fark etmis olacak ki ,iyice gaza basti.

-Kamer Bey iyi misiniz ? diye sordum.

Ters ters yuzume bakti. Alninda beliren damarlari gorebiliyordum.

-Kamer Bey ,boncuk boncuk terliyorsunuz. Hasta misiniz ?

Ani bir fren yapti. Az daha camdan firlayacaktim.

-Ne diyorsun sen Beste ? Kamer bey kamer bey ,basimin etini yedin. Ne var ?

Sinirlerime hakim olmaya calistim ama olmuyordu. Ustelik cok korkmustum. Aglamaya basladim. Kamer'in yuzune baktim ve bagira bagira ;

-Sana da .. İsine de.. Ne halt yersen ye !

Arabadan indim ve kapiyi oyle bir carptim ki.. Topuklularimi da cikartip elime aldim. Hizli hizli yuruyordum ki ,birisi arkadan kolumu tuttu. İyice sinirlendim.

-Ne var Kamer ? diyerek döndüm. Ama karsimda ki o degildi. Karsimda duran adam Cenk'in ta kendisiydi.

-İyi misin ? diye sordu.

Hic iyi degilim Cenk. İyi degilim. Patronum az once az kalsin beni öldürüyordu. Ustelik bir de bana bagiriyor. Hayir Cenk ben hic degilim. Evdekiler beni kucumsuyor. Patronum dedigim adam bana aşık ama o da demedigini birakmiyor. Ustelik seni cok ozledim Cenk..

Bunlari düsünürken kendimi Cenk'e sarilirken buldum. Agliyordum. Hickira hickira agliyordum. Cenk'in kollarinda aglamaktan nefret ederdim ve o da aglamama cok kizardi. Ama napayim iste bende boyleyim. Sinirlerim bozuldugu zaman hemen aglarim.

Gozyaslarimi sildi. Yuzume bakti. Gozlerine bakmayali o kadar uzun zaman olmustu ki.. Tekrar gozumden bir yas akti ve isaret parmagiyla onu da sildikten sonra ,yanaklarimdan tutup ;

-Ben sana boyle mi ogrettim Beste ? Hani sen hep guclu kalacaktin ?

-Uzgunum.. Be-beeenn....

-Sen ne ?

-İyi degilim. Gitmem gerek..

Cenk'in yanindan ayrilmak zorundaydim. İtledim ve aglayarak kosmaya basladim. Onume bakmadan insanlara carpa carpa kosuyordum.

Bir anda durdum. Ne yapiyordum ben boyle? Kamer'e kizmistim,sonra da Cenk'le karsilasmis,onu da itleyip deli danalar gibi kosuyordum.. Hemen telefonumu cikartip Meyra'yi aradim.

-Aloo ? Mee-Meeyraa..

-Bebegimmm ?

-Musait misin ?

-Tabi ki gel atolyedeyim.

-Tamam.

Diyip hemen bir taksi cevirdim. Atolyenin adresini tarif ettikten sonra ,pencereye kafami yaslayip etrafi incelemeye basladim.

Atolyeye geldigimde iceriden gelen sesleri duydum ve duraksadim.

-Meyraa bana bak ! Seni öldürürüm anliyor musun ? O cocugu aldiracaksin !

Neeee ? Meyra hamile miydi ? Olamaz.

''Bırak şimdi onu bunu da kıza yardım et Beste!''

İç sesim doğruyu söylüyordu.Arkadasima yardim etmeliydim. Tam iceriye girecekken ,o adamla karsilastim.

-Yavas olsana ayi ! diye bagirdim arkasindan.

-Sanane be ! dedikten sonra adam yüzüme dikkatlice bakti ve kahkaha atti.

Adamlarina isaret ettikten sonra iceriye bagirdi.

-Aman diyim Meyracim ,sen cocugu aldirmamakta israr et. O cocugu aldirmadigin her gün arkadasina tecavüz edecegim. Hem de her gün büyük bir zevkle !

İceriden Meyra kosturarak geldi. Bagiriyordu. Arabanin arkasindan kosuyordu fakat o sirada adinin Kubat oldugunu ogrendigim adam ,Meyra'yi aradi.

"Duydun dimi beni guzelim? Cocugu aldirmadigin her gun.. Hee sakin polisi arama ! Sonra arkadasina yazik olur."

YİNE Mİ SEN ?Where stories live. Discover now