Broken Angel (Harry Styles)

134 9 4
                                    

*ÚVOD*

,,Taková jsou providla.'' řekla svým jemným hláskem. Královna Andělů.

,,Ne .....''

Nemůžu tomu uvěřit. Celých 200 let žiji zde a teď? Teď změna. Musím na to místo v kterém žijí lidé. Žijí ve světě smutku, násilí, zlosti a smrti. V přestávce od klidu, pohodlý, lásky. Bude to jiné? Po 200 letech zpět na zem? Uvidím padlé andělé? Budu jiná a až moc odlišná? No jediné co vím je že se nesmím prozradit. Musím být opatrná a když splním úkol smím zpět sem. Proč jsem sakra musela tolik smutnit?! 

Když andělé smutní až moc budou jim vypadíávat z křídel peří. A já? Já jsem ztratila tolik peří, že musím na zem a splnit můj úkol. Potom se mi křídla vrátí do pořádku a já smím být zpátky zde. A úkol? Musím chránit nějakého kluka. Ani nevím jak se jmenuje, ani jak vypadá! Prý že až ho uvidím poznám ho. Ale ono je těžké hledat jednoho kluka na celém světě! Určitě to, ale bude nějaký namyšlený frajírek jako Josh. Ach Josh. Jestli ho na Zemi potkám uškrtím ho! To kvůli němu jsem zde. Nestěžuju si, miluji to, ale přece bylo mi teprve sedmnáct a .........

,,Teď.''  Co?

,,Néééééééééééééééééé ......................................''

A je to tu. Padám. Padám do světa, na Zem. Hledat toho kvůli kterému jsem opustila nebe. Hledat toho kvůli komu budu několik let na Zemi. Ale jedíná otázka mi teď běhá hlavou. 

Bude to bolet?

*****************************************************************************************

Tak se aspoň představím. Jmenuji se Diana Corins. Je mi 217 a když jsem zemřela bylo mi teprve 17. Ano smutné. Ale to je život. Jsem anděl. Ano anděl. Zemřela jsem kvůli klukovi. Taky anděl. Jmenuje se Josh. Ale to teď nechci řešit. Právě jsem byla poslána na Zem abych našla nějakého kluka a ochránila ho před nebezpečím. Podle mě jediné nebezpečí bude akné a škola. S holkama mu teda pomáhat nebudu! 

Ale teď se vraťme zpět do součastnosti ........ když padám na Zem .

*****************************************************************************************

Ok banáncy je tu nová story s názvem Broken Angel. Jak jste asi pochopili bude to o Harrym. Toto je jenom úvod v příštím díle (jestli teda nějaký bude :D) už bude na Zemi. Doufám že se vám líbí a jestli zaujalo tak napište koment ;) Zde budou vystupovat One direction jako One direction :DD   

Denixx

Broken Angel (Harry Styles)Where stories live. Discover now